Katalogs
Sejas maska sausai un jutīgai ādai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Sejas maska sausai un jutīgai ādai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
  • Sejas maska sausai un jutīgai ādai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
  • Sejas maska sausai un jutīgai ādai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml

Sejas maska sausai un jutīgai ādai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml

Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

"ProAge krēmveida sejas maskai ir maiga tekstūra, un to ir patīkami uzklāt. Tā satur mitrinošu, attīrošu, antioksidantu un pretnovecošanās aktīvo sastāvdaļu maisījumu.

Tā maigi attīra sausu un jutīgu ādu, neizžāvējot to. Piemērots jutīgai ādai.

Ar ajūrvēdas aktīvajām vielām no kurkumas, tripalas un sandalkoka tonizētai un atsvaidzinātai ādai.

1695 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: RSYN-017
Pašlaik nav noliktavā


AIAB 6 mēneši pēc atvēršanas

"Holud's ProAge sejas maska sausai un jutīgai ādai ir krēmīga sejas maska ar maigu tekstūru, ko ir patīkami uzklāt.

Tā satur mitrinošu, attīrošu, antioksidantu un pretnovecošanās aktīvo sastāvdaļu maisījumu.

ProAge Holud sejas maska ir ideāli piemērota maigai sausas un jutīgas ādas attīrīšanai, neizžāvējot to, padarot sejas ādu svaigu, mitrinātu un tonizētu. Piemērota jutīgai ādai.

Bentonīta mālu (remineralizējoša iedarbība), rīsu cietes (nomierinoša iedarbība) un cinka oksīda (antiseptiska un nomierinoša iedarbība) sinerģija attīra un absorbē eļļu, neizžāvējot ādu, vienlaikus saudzējot jutīgās zonas.

Hialuronskābe, kas mitrina un novērš ādas novecošanos, palīdz ādai saglabāt mitrumu un svaigumu. Augļu oligosaharīdi nodrošina mitrināšanu bez taukainas sajūtas. Barojoša sezama eļļa un šī sviests saglabā ādas maigumu, savukārt bisabolols un sandalkoks mijiedarbojas ar kumelītēm un damaskas rozēm, lai palīdzētu nomierināt apsārtumu.

Ājurvēdas aktīvās vielas kurkuma (pretiekaisuma un attīroša iedarbība), trifala (antioksidants un tonizējoša iedarbība) un sandalkoks (pretiekaisuma, antibakteriāla un antioksidanta iedarbība) ir sabiedrotie tonizētas un atsvaidzinātas ādas veidošanā.

Ājurvēdas izcelsme

Kurkumai, ko ajūrvēdā uzskata par rasajanu (atjaunojošu augu), piemīt plašs ādas īpašību klāsts: antibakteriālas, pretmikrobu, antioksidējošas un pretiekaisuma īpašības. To lieto jutīgas ādas, apsārtuma, nieze un netīras ādas gadījumā. Attīrošas, detoksikējošas, attīrošas un aizsargājošas īpašības.

Triphala ir sena daudzziedu ārstniecības viela, kas sastāv no 3 rasajānas augļiem: Amalakī, Bibhitaka, Haritakī. Bagāts ar dabīgiem antioksidantiem, tas darbojas kā ilgmūžību veicinošs līdzeklis un spēj atjaunot trīs organismu regulējošo došu līdzsvaru. Ādai ir izteikta tonizējoša iedarbība.

Rožu ūdens ir piemērota sastāvdaļa visiem ādas tipiem. Ar antioksidantiem bagātais rožūdens ir ideāli piemērots nobriedušai ādai, jo atdzīvina un tonizē to. Tas palīdz nomierināt jutīgas un sausas ādas apsārtumu. Pateicoties antibakteriālajām un pretiekaisuma īpašībām, tas ir piemērots arī taukainai vai netīrai ādai. Ājurvēdā tā ir īpaši noderīga, lai mazinātu ar Pitta došu saistītas problēmas (apsārtumu, aizkaitināmību un jutīgumu).

Smiltsērkšķu koks ajūrvēdā ir rasajana (atjaunojošs) augs.

Tam piemīt pretnovecošanās, nomierinošas un atsvaidzinošas īpašības. Tas uzlabo sejas krāsu un ādas mirdzumu. Bagāts ar antioksidantiem, tas ir ideāls sabiedrotais nobriedušai ādai, bet ir piemērots visiem ādas tipiem, jo tam piemīt pretiekaisuma īpašības jutīgas ādas apsārtuma gadījumā, antibakteriālas, antiseptiskas un savelkošas īpašības taukainai un netīrai ādai un mīkstinošas īpašības sausai ādai.

Sezama eļļu ajūrvēdā izmanto, lai mazinātu problēmas, kas saistītas ar doša vāta (sausa, raupja, savelkoša, nobriedusi āda).

Bagāta ar taukskābēm, nemitīgām vielām, minerālvielām, vitamīniem un olbaltumvielām, tā baro un aizsargā ādu.

Tekstūra un lietošana

Krēmveida tekstūra, viegli lietojama. Lietošanas laikā (10 minūtes) neizžūst. Pēc skalošanas āda ir mīksta, barota un mitrināta.

Holud ProAge sejas masku sausai jutīgai ādai var iekļaut īpašā sejas kopšanas procedūrā, kā arī izmantot vairākkārtējai maskēšanai, t. i., dažādas maskas var uzklāt uz dažādām sejas zonām, piem:

* sejas maska jauktai taukainai ādai T zonā (pieres, deguna, zoda);

* Sejas maska sausai jutīgai ādai jutīgajā vaigu zonā.

Lietošanas padomi

Uzklājiet vienmērīgu līdzekļa kārtu uz tīras ādas, izvairoties no acu un lūpu zonas (gļotādas). Atstājiet uz ādas uz 15 minūtēm. Labi noskalojiet. Veiciet parastās Rasayana sejas kopšanas procedūras.

Ļoti karstā un sausā laikā varat uzturēt maskas mitrināšanu lietošanas laikā, apsmidzinot seju ar izvēlēto ProAge Ajūrvēdas ūdeni starp Dhatri (nomierinošs) un Tulasi (attīrošs).

Lai pastiprinātu Holud maskas iedarbību, pirms maskas lietošanas apsmidziniet seju ar ProAge Ayurvedic nomierinošo Dhatri ūdeni.

Piezīme: transportēšanas laikā krēma saturs var novirzīties uz sāniem, tādējādi radot "caurumu". Neuztraucieties, produkta netrūkst! Tas ir normāli, jo alumīnija burciņā var ievietot līdz 70 ml, bet krēma tilpums ir 60 ml, tāpēc saturs nesasniedz burciņas malu un krēms transportēšanas laikā var nobīdīties uz sāniem.

Sastāvs (INCI): Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Propanediol, Bentonite, Rosa Damascena Flower Water*, Chamomilla Recutita Flower Water*, Glycerin, Polyglyceryl-3 Rice Branate, Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Oxide, Sesamum Indicum Seed Oil*, Betaine, Fructooligosaccharides, Butyrospermum Parkii Butter*, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Curcuma Longa Rhizome Extract, Sodium Hyaluronate, Oryza Sativa Powder*, Helianthus Annuus Seed Oil, Bisabolol, Santalum Album Wood Oil, Tocopherol, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Alkanna Tinctoria Root Extract, Sodium Phytate, Parfum, Lactic Acid, Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Undecyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Hydroxycitronellal.

* no bioloģiskās lauksaimniecības.

Ādas tips:
Jautriai odai
Sausai, išsekusiai odai
Izcelsmes valsts:
Italija
Ražošanas valsts:
Italija
Summa:
60 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav