Katalogs
Fuller zemes pulveris sejas maskai Multani Mitti, Sattva Ayurveda, 100 g
Zīmols: Sattva Ayurveda
Fulerio žemės milteliai veido kaukei Multani Mitti, Sattva, 100g
  • Fulerio žemės milteliai veido kaukei Multani Mitti, Sattva, 100g
  • Fulerio žemės milteliai veido kaukei Multani Mitti, Sattva, 100g

Fuller zemes pulveris sejas maskai Multani Mitti, Sattva Ayurveda, 100 g

Zīmols: Sattva Ayurveda

Dabas dāvana ar sejas ādu attīrošām īpašībām.

Pilnīgi dabīgs produkts.

Multani Mitti ir dabīgi sastopams māls, ko izmanto ādas kopšanai.

Pateicoties tā dabīgajām attīrošajām īpašībām, regulāra Multani Mati lietošana piešķir ādai maigumu un gludumu.

Ieteicams taukainai ādai un ādai ar noslieci uz pūtītēm.

495 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: 8905075001513

Praktiski visos ajūrvēdas veikalos var atrast kādu interesantu produktu - dabīgo mālu Multani Mitti.

To var ielikt ūdenī peldēšanās laikā vai uzklāt kā masku sejai un matiem.

Indijā ir dažādas mājās gatavotas receptes multani mitti maskām. To lieto ne tikai sievietes, bet arī vīrieši. Pateicoties lieliskajām antiseptiskajām īpašībām, viegli balina ādu, uzlabo sejas ādas krāsu, izvada no ādas toksīnus, attīra to no dažādiem sārņiem, palīdz pret izsitumiem. Uzlabo ādas vispārējo stāvokli un atjauno to. Lieliski piemērotas taukainai ādai. Sausai ādai multani mitti vislabāk lietot kopā ar nelielu eļļas daudzumu, skābo krējumu, biezpienu. Var papildināt ar kurkumu vai nīma pulveri.

Uzklājiet māla masku uz ādas, uz 10-15 minūtēm, nomazgājiet ar remdenu ūdeni bez mazgāšanas līdzekļiem.

Dabīgais māls, kas attīra ādu no netīrumiem no dziļākajiem slāņiem, Multani Mitti ir izmantots kā dabīgs atjaunojošs māls tūkstošiem gadu. Multani Mitti ir dabīgi sastopams māls, ko izmanto ādas kopšanai. Dabas dāvana ar sejas ādu attīrošām īpašībām. Pilnīgi dabīgs produkts.

Pateicoties tā dabīgajām attīrošajām īpašībām, regulāra Multani Mati lietošana piešķir ādai maigumu un gludumu.

Multani Mitti var lietot jebkuram ādas tipam.

Fuller zeme, citādi pazīstama kā Diatomīta zeme vai atapulgīts, kuras ķīmiskā formula (Mg, Al) 2Si4O10 (OH)·4(H2O) ir iegūta no māla, augsnes tips, kas ir sastopams Amerikas Savienoto Valstu dienvidaustrumos. Fuller zeme ir pazīstama kā galvenā pigmenta, ko sauc par "Maya Blue", sastāvdaļa. Atapulgīts tiek plaši izmantots medicīnā.

Dziļa tīrīšana var brīnumaini ietekmēt ādas mirdzumu, un Multani Mitti (Fuller zeme) šim nolūkam izmanto dabīgus, minerālvielām bagātus mālus. Tas stimulē asinsriti un atver aizsērējušās poras. Tas ir bijis skaistumkopšanas līdzeklis, kas tiek izmantots tūkstošiem gadu, un tas arī atrisina dziļi iekļuvušo netīrumu problēmu, atstājot ādu attīrītu un atjaunotu. Pēdējā detoksikācijas procedūra.

Uzlabo asinsriti, dziļi attīra ādu, poras. Tas ir īpaši piemērots taukainas ādas kopšanai, novērš pigmentācijas plankumu veidošanos, samazina pinnes, aptur to izplatīšanos, regulāra lietošana palīdz profilaktiskos nolūkos. Pateicoties spēcīgajai iedarbībai uz epidermas ārējo slāni, fuller zemes pulveris ir lieliski piemērots liekā ādas sebuma un netīrumu noņemšanai.

Kā jebkurš kosmētiskais māls, arī šis ne tikai attīra un izlīdzina ādu, bet arī nodrošina ādas šūnas ar skābekli, piešķirot tai elastību un maigumu. Tonizē un atdzīvina ādu, tāpēc regulāra lietošana padara ādu gludu un maigu.

Lietošana: Rūpīgi notīriet sejas un kakla ādu. Sajauciet pulveri ar ūdeni vai rožūdeni (taukainai ādai) vai pienu (sausai ādai), lai izveidotu biezu pastu. Normālai ādai sajauciet ar pienu vai ūdeni proporcijā 1:1. Jāpiebilst, ka Multani Mati var veiksmīgi lietot kombinācijā ar citiem augu sejas pūderiem, piemēram, rožu ziedlapiņām, sandalkoka vai apelsīna mizu. Vienmērīgi uzklājiet uz sejas un kakla ādas. Atstājiet nožūt uz apmēram 20 minūtēm. Nomazgājiet ar siltu ūdeni un noskalojiet sejas ādu ar aukstu ūdeni.

SAUSAI ĀDAI (Vata tips). Sajauciet 1 ēd.k. mālu ar karstu ūdeni, izveidojiet pastu un ļaujiet atdzist. Iemaisa dabīgo jogurtu vai kefīru (1-2 ēd.k.). Uzklājiet uz ādas, turiet 10 minūtes un noskalojiet. Šī recepte ir lieliski piemērota sausai ādai.

JUTĪGAI ĀDAI (Pita tips). Sajauciet 1 ēd.k. mālu ar ūdeni un rožūdeni līdz krēmīgai konsistencei. Viegli iemasējiet ādā. Kad izžūst, noskalojiet ar ūdeni.

PROBLEMĀTISKAI, TAUKAI ĀDAI (Kapha tips). Sajauciet 1 ēd.k. mālu ar tējkaroti nīma (neem) pulvera. Pievienojiet ūdeni līdz krēmīgai konsistencei un labi samaisiet.

Sastāvdaļas (INCI): 100% dabīgais māls Solum Fullonum (Fullera zeme)

Tikai ārīgai lietošanai!

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav