Katalogs
Tonizējoša un attīroša augu maska sejai Skin-Toneup, Hesh, 100g
Tonizējoša un attīroša augu maska sejai Skin-Toneup, Hesh, 100g
  • Tonizējoša un attīroša augu maska sejai Skin-Toneup, Hesh, 100g

Tonizējoša un attīroša augu maska sejai Skin-Toneup, Hesh, 100g

Hesh " "Ādas tonizējošais pulveris ir dabīgs, maigs attīrošs līdzeklis, kas satur Fuller's Earth, kas pazīstams kā Multani Mitti, sandalkoka pulveri, rožu ziedlapiņu pulveri un apelsīnu miziņu pulveri, kas ir dabiski aktīvi ādas attīrītāji.

Regulāra lietošana palīdz panākt dabiski maigu un gludu sejas ādu.

395 €
Pieejamība: 5 Gab.
Produkta kods: 8901701119102

Hesh" " skaistumkopšanas pūderu klāsts ir izstrādāts, lai palīdzētu likvidēt pūtītes, vasaras raibumus un citus ādas bojājumus, vienlaikus līdzsvarojot ādas tauku un mitruma saturu. To formulās ir nelielas sastāvdaļu un koncentrācijas atšķirības, un katra no tām ir piemērota dažādiem uzdevumiem, piemēram, attīrīšanai, tonizēšanai vai pinnes attīrīšanai.

Ādas toniki ir paredzēti ādas attīrīšanai, vienlaikus samazinot poru veidošanos, kā rezultātā āda kļūst gludāka un sejas tonis tīrāks.Hesh " Skin Toneup pulveris nedaudz atšķiras no vairuma tonizējošo līdzekļu, jo tas ir pulvera, nevis losjona vai seruma veidā. Tas ir paredzēts lietošanai, sajaucot ar ūdeni vai rožu ūdeni, lai veidotu vieglu pastu, ko būtībā var izmantot kā sejas masku.

Hesh Ja meklējat dabisku ādas tonizējošu līdzekli, "Skin Toneup Powder" ir ideāli piemērots tieši jums. Tas ne tikai pilda funkcijas, kas saistītas ar ādas toniku, bet tam piemīt arī citas labvēlīgas īpašības. Pateicoties tā sastāvā izmantotajiem dažādajiem garšaugiem, tam zināmā mērā piemīt pretiekaisuma, antioksidanta, antialerģiskas un pretstresa īpašības.

Hesh " Skin Toneup satur galveno dabīgo dziedinošo un kopjošo līdzekli - Fuller's Earth, tautā pazīstamu kā Multani Mati. To lieto, veidojot biezu pastu kopā ar tīru ūdeni vai rožu ūdeni. Maisījums satur minerālvielas un dziedinošās vielas, kas iedarbojas uz konkrēto zemi. Tas palīdz no ādas porām izvadīt netīrumus un citus piemaisījumus. Regulāri lietojot, āda kļūst svaiga un rasota. Maisījuma sastāvā ir arī sandalkoka ekstrakti, rožu ekstrakti un apelsīna miziņas. Tie ir pārbaudīti ārstnieciski un atvēsinoši līdzekļi, kas ārstē nelielas ādas kaites. Tas aizsargā ādu un palīdz sastāvdaļām sasniegt ādas iekšējos slāņus.

Aizsargā ādu un palīdz sastāvdaļām sasniegt ādas iekšējos slāņus.

Regulāri lietojot masku, tā padara ādu gaišāku un izlīdzina jebkādas nepilnības. Āda kļūst gluda, zīdaina un veselīga.

Sastāvs (INCI): Aloe (Barbodas Aloe), Haridra (Terminalia Chebula), Chandan (Santalum Album), Amla (Phyllanthus Emblica linn), Masurdal Powder (Avum Lens), Wala (Adropogon Muricatus, Manjistha (Rubia Cordifolia), Jasat Bhasma, Shalmalikantak (Bombax Malabaricum, Orange (Citrus Aurantium), Rose, Neem (Azadirachta Indica, Multani Mati (Armenia Bole).

Lietošana: Nelielu daudzumu pulvera sajauc ar remdenu ūdeni vai rožu vannu līdz gludai pastai.
Pēc tam uzklāt uz sejas, izvairoties no acu zonas. Pēc 20 minūtēm masku noskalot.

Tikai ārējai lietošanai!

Ieteikums alerģijai. Ieteicams veikt ādas testu, lai izvairītos no jebkādām reakcijām individuālas jutības dēļ. Uzklājiet nelielu daudzumu pastas aiz auss. Kad tā nožūst, noskalojiet. Pagaidiet 24 stundas, ja nerodas apsārtums vai nieze, lietošana ir droša.

Piezīme: Šis produkts nav paredzēts slimību diagnosticēšanai, ārstēšanai, ārstēšanai vai profilaksei. šis produkts nesatur mākslīgus konservantus vai smaržvielas.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
595 €