Katalogs
Pulvera maska problemātiskai ādai Lodhra, Hesh, 50g
Zīmols: Hesh
Pulvera maska problemātiskai ādai Lodhra, Hesh, 50g
  • Pulvera maska problemātiskai ādai Lodhra, Hesh, 50g
  • Pulvera maska problemātiskai ādai Lodhra, Hesh, 50g

Pulvera maska problemātiskai ādai Lodhra, Hesh, 50g

Zīmols: Hesh

Dabisks pulveris, kas izgatavots no Lodhra koka mizas. Tas palīdz uzturēt ādu tīru un tādējādi palīdz cīnīties ar ādas nepilnībām.

Tas ir produkts no dabīgās kosmētikas klāsta un nesatur sintētiskas sastāvdaļas.

Tā sastāvā ir tikai sastāvdaļas, kas pozitīvi ietekmē galvas ādu un matus.

Tā rezultātā ir mazāks ādas kairinājumu, ādas alerģiju un citu blakusparādību risks.

395 €
Pieejamība: 4 Gab.
Produkta kods: 8901701124052

Hesh Lodhra pulveris ir iegūts no Āzijas ajūrvēdas medicīnā populārā auga Symplocos racemosa mizas. Tas ir 100 % tīrs, smalkgraudains, atsvaidzinošs pulveris, ko var lietot tikai pēc ūdens pievienošanas.

To lieto taukainas un netīras ādas un pinnes ārstēšanai, kā arī ideāli piemērots iekaisušas ādas ārstēšanai, pat iekaisuma gadījumā.

Lodhra pulveris:

* lieto rūpīgai ādas attīrīšanai; rūpīgi attīra poras un noņem netīrumus;

* novērš melngalvju veidošanos;

* ir antiseptiska iedarbība, kas pabeidz ādas attīrīšanu un novērš pinnes veidošanos;

* regulē sebuma sekrēciju, aizsargājot ādu no pareizā sebuma daudzuma un vienlaikus novēršot sebuma pārpalikumu, kas raksturīgs netīrai un taukainai ādai.

Tas ir dabisks līdzeklis jutīgai ādai, kam raksturīga kairinātība.

Hesh Ražotājs apgalvo, ka Lodhar pulveris var palīdzēt ārstēt nelielas ādas slimības un pinnes. Šī auga lietošanas vēsture liecina, ka tā ir iespējama, par ko liecina nesenie pētījumi, kuros pierādīts, ka tas spēcīgi nomāc pūtītes izraisošās baktērijas.

Lietošana: pievienojiet apmēram 10 g produkta bļodiņā un pievienojiet ūdeni vai rožu ūdeni, lai veidotos mīksta krēmveida masa. Ja nepieciešams, uzklājiet uz visas sejas un kakla, izvairoties no acīm, bet jauktai ādai - koncentrējieties uz T zonu (zoda, deguna un pieres). Atstājiet uzklāt uz ādas uz 10-20 minūtēm un noņemiet, pirms maisījums ir pilnībā izžuvis, viegli noskalojiet ar remdenu ūdeni.

Ievietojiet masku iknedēļas rituālā, atkārtojot 1-2 reizes nedēļā, papildinot to ar ierastajiem mitrinošajiem līdzekļiem.

Sastāvs (INCI): Symplocos Racemosa (Lodhra) mizas ekstrakts 100% (mizas ekstrakts)

Tikai ārējai lietošanai!

Ieteikums par alergēniem. Šis ir dabīgs produkts. Ieteicams veikt ādas testu, lai izvairītos no jebkādām reakcijām individuālas jutības dēļ. Uzklājiet nelielu daudzumu pastas aiz auss. Noskalojiet, kad tā ir nožāvējusies. pagaidiet 24 stundas, ja nav apsārtuma vai nieze, to var droši lietot.

Šis produkts nav paredzēts slimību diagnosticēšanai, ārstēšanai, ārstēšanai vai profilaksei. Šis produkts nesatur mākslīgus konservantus vai smaržvielas.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
50 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav