Katalogs
Šampūns matu apjomam Coconut MutiVit, Dabur Vatika, 400 ml
Zīmols: Dabur
Šampūns matu apjomam Coconut MutiVit, Dabur Vatika, 400 ml
  • Šampūns matu apjomam Coconut MutiVit, Dabur Vatika, 400 ml

Šampūns matu apjomam Coconut MutiVit, Dabur Vatika, 400 ml

Zīmols: Dabur

Šampūns satur dabīgas sastāvdaļas, kas kopā veido unikālu formulu.

Kokosriekstu eļļa piešķir matiem vitalitāti, blīvumu, spēku, apjomu un spīdumu. Bieži lietojot šampūnu, tas palīdz novērst matu galu šķelšanos.

Rīcineļļa palīdz stimulēt matu augšanu.

Henna apņem matus, palielina to izturību un aizsargā tos no ārējiem faktoriem.

895 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: HL7862
Pašlaik nav noliktavā


12 mēneši pēc atvēršanas

Apjomu palielinošais šampūns ir paredzēts plāniem, vājiem, mazapjomīgiem matiem. Tas labi attīra, noņem netīrumus un lieko sebumu, neizžāvējot matus; regulāri lietojot, tas stiprina matus, piešķirot tiem apjomu, biezumu un tvirtumu. Piemērots nepārtrauktai lietošanai. Pēc mazgāšanas mati ir spīdīgi, spīdīgi un mīksti, bez sapīšanās un pūkošanās. Šampūns nerada blaugznas, niezi vai ādas kairinājumu.

Šampūns satur efektīvas augu izcelsmes sastāvdaļas.

Kokosriekstu eļļa baro matus no saknēm līdz pat galvas ādai un visā to garumā ar labvēlīgām sastāvdaļām, piešķirot tiem spīdumu, vitalitāti un apjomu. Eļļa novērš matu lūšanu un galu šķelšanos. Tā satur taukskābes, kas palīdz dziedēt matus šūnu līmenī.

Rīcineļļa satur vērtīgas taukskābes (oleīnskābi, linolēnskābi, palmu, ricinolēnskābi) un baro matus no saknēm līdz pat galvas ādai, stimulējot matu folikulu darbību un veicinot matu augšanu. Eļļa labi iesūcas, veido aizsargslāni ap matiem, aizver pārslas un bloķē mitrumu. Aizsargā pret trauslumu, sausumu un iekaisumiem. Atjauno matus pēc krāsošanas, karstuma bojājumiem.

Henna apņem matus, palielina to spēku, sabiezina matu stiebru un aizsargā tos no apkārtējās vides negatīvās ietekmes. Tas stiprina matu folikulus, novērš matu izkrišanu un uzlabo galvas ādas asinsriti.

Šampūnam ir svaigs, ārkārtīgi patīkams aromāts, un tas labi putojas.

Uzklājiet nelielu daudzumu šampūna uz mitriem matiem, iemasējiet un atstājiet uz 1-2 minūtēm. Noskalojiet ar remdenu ūdeni. Ārstēšanu ieteicams pabeigt ar piemērotu matu kondicionieri.

Sastāvs (INCI): aqua, sodium laureth sulphate (SLS), cocamidopropyl betaine, cocamide MEA, silicon emulsion, glycol distearate, perfume, sodium chloride, guar hydroxypropyl trimonium chloride, carbomer, sodium hydroxide, Lawsonia inermis leaf extract, Coconut protein ester, Ricinus communis seed oil, disodium EDTA, Citrus acid.

Izcelsmes valsts:
ne ES
Ražošanas valsts:
Apvienotie Arābu Emirāti
Summa:
400 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
  • Jaunums