Katalogs
Ajūrvēdas sausais šampūns Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50 g
Zīmols: Khadi
Ajūrvēdas sausais šampūns Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50 g
  • Ajūrvēdas sausais šampūns Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50 g
  • Ajūrvēdas sausais šampūns Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50 g
  • Ajūrvēdas sausais šampūns Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50 g
  • Ajūrvēdas sausais šampūns Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50 g

Ajūrvēdas sausais šampūns Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50 g

Zīmols: Khadi

Kā maigs mīksts samta cimds jutīgiem matiem: īpaši maigs, nomierinošs un intensīvi barojošs šampūns

Bagātīga Indijas augu dārgumu lāde ir ar rokām atlasīta jutīgai ādai: tā aizsargā pret kairinājumu, nomierina un līdzsvaro galvas ādu un matus.

Maiga kopšana pat trausliem un smalkiem bērnu matiem

Ājurvēdas atbilde uz regulāru matu mazgāšanu tās dabiskākajā veidā – īpaši smalks pulveris

Tradicionālā ājurvēdas formula: 100% dabīga un vegāniska, tātad pilnīgi bez silikona un sulfātiem

---

Ājurvēdas khadi Sensitive Herbal Wash Powder Shampoo šampūns ir tik bagātīgs un līdzsvarots, ka vislabāk to lietot tīrā veidā un nesajauktā veidā. Mēs iesakām izmantot šādus Khadi matu kopšanas produktus kā lieliskus kompanjonus:

Šampūns Khadi Lavender Sensitive Elixir ir sensitīvā augu mazgāšanas pulvera vecākā māsa – tie viens otru papildina, maigi kopjot un labāk līdzsvarojot galvas ādu un matus.

Ja jūsu galvas āda ir ļoti kairināta vai pakļauta blaugznām, Neem Harmony Ayurvedic Khadi Hair Oil var palīdzēt.

Vai jūsu mati alkst vairāk atjaunojoša mitruma un kopšanas? Tad mēs iesakām Khadi Ayurvedic Restorative Rose Hair Oil Rose Repair.

895 €
Pieejamība: 5 Gab.
Produkta kods: KH-HWP-8-XX

Maigs samta cimds jūsu jutīgiem matiem: īpaši maigs, nomierinošs un intensīvi barojošs pūderveida šampūns

Ājurvēdas pulverveida šampūns apvieno maigu attīrīšanu un rūpes par maigu augu mazgāšanu. Tas līdzsvaro jūsu galvas ādu un sniedz jūsu matiem intensīvu kopšanu atbilstoši ājurvēdas tradīcijām un pilnīgi dabiski. Khadi pulverveida šampūns ir ājurvēdas atbilde uz regulāru matu kopšanu: dabisks, ļoti koncentrēts, spēcīgs, bet tik maigs.

Sensitive Herbal Wash Dry Shampoo attīrošās un intensīvi barojošās iedarbības noslēpums slēpjas Khadi Trinity iedarbībā: 1. Ar rokām vākto Indijas ārstniecības augu individuālā iedarbība tiek apvienota veselumā, tādējādi pavairojot to spēkus. 2. Pulverveida šampūns ir balstīts uz senām ājurvēdas receptēm. 3. Izmantojot tradicionālo ražošanas procesu, sastāvdaļas tiek maigi samaltas līdz ļoti smalkam pulverim.

Uzklājot maigu šampūnu, jūs uzreiz varat sajust galvas ādas atslābumu, mazināt kairinājumu un baudīt barojošas matu kopšanas iespējas.

Pure Ayurveda - Sensitive Herbal Wash Powder apvieno dārgumu lādi ar atlasītiem Indijas augiem :

Svētais baziliks nomierina un līdzsvaro.

Reetha (ziepju rieksti) veido maigas putas, kas maigi un dabiski attīra un atjauno. Tas piešķir jūsu matiem papildu spīdumu, īpaši kombinācijā ar Shikakai.

Bhringaraj (horizontālais skaistums) veicina dzīšanu, stiprina, atvēsina un stimulē matu augšanu.

Nīms (nimbams) ir ļoti antiseptisks, mazina blaugznas un mazina iekaisuma niezi.

Hibisks ir bagāts ar vitamīniem un minerālvielām. Tas mitrina matus un piešķir tiem tvirtumu un vitalitāti.

Fenugreek (fenugreek) ir labi zināms līdzeklis pret ādas slimībām. Fenugreek ir antibakteriāls, pretiekaisuma līdzeklis un stiprina matus dziļi saknēs. Vitamīni C, E un D veicina asinsriti galvas ādā, aizsargā pret brīvajiem radikāļiem, atbalsta matu augšanu un cīnās ar matu izkrišanu.

Kumelīte ir antibakteriāla, detoksikējoša un attīroša.

Amla (Indijas lapu) dod matiem daudz C vitamīna un antioksidantu.

Indijas plaušām ir atvēsinošas un savelkošas īpašības, un to uzskata par pretiekaisuma, brūču dzīšanas, baktericīdu un dezinfekcijas līdzekli.

Khadi Sensitive Herbal Wash Powder Powder Shampoo ir daļa no Balancing produktu līnijas – kopā tie veido sapņu komandu, kas nomierina un nomierina sakairinātu galvas ādu un maigi attīra matus, lai atjaunotu līdzsvaru. Iesakām to lietot arī kopā ar Khadi Neem Harmony Hair Oil – ļoti jutīgu, blaugznu un kairinošu galvas ādu.

Piedzīvojiet, kā smalki samaltas maskas patīkami mīkstā konsistence atbrīvo tās harmonizējošo burvību. OOOHHMMM!

Kā maksimāli izmantot Khadi Sensitive Herbal mazgāšanas pulvera šampūnu:

Bļodā pievienojiet pareizo matu garuma daudzumu un samaisiet smalko pulveri ar siltu ūdeni, līdz tie ir mīksta tekstūra. Vidēja garuma matiem vajadzētu pietikt ar vienu iepakojumu.

Samitriniet matus un izmantojiet pulverveida šampūnu galvas ādā un gar matiem, lai tos attīrītu un barotu.

Ļaujiet Sensitive Herbal Wash Powder Shampoo iesūkties apmēram 5 minūtes. Maģija sākas!

Pēc tam rūpīgi nomazgājiet Sensitive Herbal Wash Powder ar remdenu ūdeni. Gatavs!

Drošības informācija: Nelietot produktu uz atklātām brūcēm un turēt prom no acīm. Pulvera putekļi ir ļoti smalki, un tos nedrīkst ieelpot.

Pulverveida šampūnu varat izmantot kā matu barojošu procedūru vai kā ikdienas šampūnu, tāpat kā šķidro šampūnu. Ja vēlaties pēc tam krāsot ar dabisko Khadi matu krāsu, vispirms iesakām mazgāt matus ar ājurvēdas Khadi eliksīra šampūniem, piemēram, pulverveida šampūnu "vecākā māsa": Khadi lavandas eliksīra šampūns jutīgiem matiem.

Matu tīrīšana Ājurvēdā: Tam, kas Rietumu pasaulē tiek uzskatīts par ikdienas nepieciešamību, ājurvēdas filozofijā ir augstāks mērķis. Matu mazgāšana ir daļa no holistiskas ceremonijas, kuras laikā aura un fiziskais ķermenis tiek ne tikai attīrīti, bet arī atbrīvoti no ārējām enerģijām. Pulverveida forma tiek uzskatīta par drošāko un dabiskāko tīrīšanas metodi. Izmantojot khadi trīsvienības efektu, jūs tuvināt savu ķermeni, garu un dvēseli harmonijai ar katru mazgāšanas reizi.

Sastāvdaļas (INCI): Sapindus Mukurossi augļu pulveris *, Acacia Concinna augļu pulveris *, Emblica Officinalis lapu pulveris *, Azadirachta Indica lapu pulveris *, Eclipta Prostrata pulveris *, Ocimum Sanctum lapu pulveris *, Lawafonia sviesta pulveris *, Lawafonia w. *, Hibiscus Sabdariffa ziedu pulveris *, Chamomilla Recutita ziedu pulveris *, Ziziphus Jujuba lapu pulveris *.

* no bioloģiskās lauksaimniecības 100% organisks saturs visā produktā

Ājurvēdas – pasaulē senākās naturopātijas – spēks tevi pārsteigs. Khadi matu maskas un pūderi ir sertificēti saskaņā ar stingrām starptautiskā COSMOS standarta AISBL bioloģiskās un dabīgās kosmētikas vadlīnijām un regulāri tiek pārbaudīti pēc to kvalitātes atbilstoši Eiropas Kosmētikas regulas specifikācijām.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Svars/Daudzums:
50 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks