Katalogs
Ajūrvēdas eliksīrs šampūns matu apjomam Amla Volume, Khadi, 200 ml
Zīmols: Khadi
Ajūrvēdas eliksīrs šampūns matu apjomam Amla Volume, Khadi, 200 ml
  • Ajūrvēdas eliksīrs šampūns matu apjomam Amla Volume, Khadi, 200 ml
  • Ajūrvēdas eliksīrs šampūns matu apjomam Amla Volume, Khadi, 200 ml
  • Ajūrvēdas eliksīrs šampūns matu apjomam Amla Volume, Khadi, 200 ml
  • Ajūrvēdas eliksīrs šampūns matu apjomam Amla Volume, Khadi, 200 ml
  • Ajūrvēdas eliksīrs šampūns matu apjomam Amla Volume, Khadi, 200 ml

Ajūrvēdas eliksīrs šampūns matu apjomam Amla Volume, Khadi, 200 ml

Zīmols: Khadi

Spēks Jūsu matiem - dzīvīgi un apjomīgi mati, pateicoties spēcīgajām matu saknēm un veselīgai matu struktūrai

Khadi „Amla Elixir“ Ajūrvēdas spēks: stimulē matu augšanu, stiprina saknes, stimulē dabīgo melanīna ražošanu, tādējādi palīdzot apturēt priekšlaicīgu matu izkrišanu

Amla ir superauglis pret novecošanos, ko tradicionāli lieto pret matu izkrišanu un priekšlaicīgu novecošanu. Bringaradž un Tulsi tiek uzskatīti par Indijas pretnovecošanās duetu.

* Tradicionālā ajūrvēdas formula: 100% dabīgs un vegānisks, nesatur silikonus

1595 €
Pieejamība: 6 Gab.
Produkta kods: KH-SHP-8-VE

* Spēks Jūsu matiem - dzīvīgi un apjomīgi mati, pateicoties spēcīgajām matu saknēm un veselīgai matu struktūrai
* Khadi „Amla Elixir“ Ajūrvēdas spēks: stimulē matu augšanu, stiprina saknes, stimulē dabīgo melanīna ražošanu, tādējādi palīdzot apturēt priekšlaicīgu matu izkrišanu
* Amla ir superauglis pret novecošanos, ko tradicionāli lieto pret matu izkrišanu un priekšlaicīgu novecošanu. Bringaradž un Tulsi tiek uzskatīti par Indijas pretnovecošanās duetu.
* Tradicionālā ajūrvēdas formula: 100% dabīgs un vegānisks, nesatur silikonus

Stiprinātājs: maigs apjoms, spēcīgākas matu saknes un dzīvīgums pat sirmiem matiem.

„Khadi Amla Volume Ayurvedic Elixir“ šampūns piešķir matiem ievērojami vairāk spēka, pilnības un vitalitātes. Šī brīnumainā efekta noslēpums slēpjas Khadi "Amla Volume" eliksīrā. Šis Ajūrvēdas augu ekstrakts apvieno atsevišķu ar rokām vāktu Indijas augu iedarbību un uzlabo to spēku. „Khadi Amla Volume Elixir“ ir auga rezultāts, kas tika maigi tradicionāli vārīts, atbilstoši senām ajūrvēdas formulām.

Tiklīdz sāksiet mazgāt matus, pamanīsiet, ka saknes kļūst stiprākas un uzlabojas galvas ādas vielmaiņa. Jūs varat būt pārsteigts, cik ļoti tiek veicināta matu augšana. Jūsu mati drīz kļūs tvirtāki, biezāki, spīdīgāki un atkal kļūs dabīgi skaisti.

Indijas superauglis Amla ir ļoti bagāts ar C vitamīnu, kas atbalsta matu augšanu. Bringaradž stimulē melanīna ražošanu pašos matos un aizsargā no priekšlaicīgas nosirmošanas. Tulsi, Indijas svētais baziliks, Ajūrvēdā tiek uzskatīts par brīnumainu dzīvības eliksīru. Tas ir bagāts ar antioksidantiem un ir aizsargājošs vairogs pret brīvajiem radikāļiem.

Tāpat kā Jūsu matiem un galvas ādai, arī Khadi Amla Volume Ayurvedic Elixir šampūnam pH ir no 4,0 līdz 5,0. Protams, Jūsu pH līdzsvars tiek atjaunots. Ja dabīgi krāsojat matus, piemēram, izmantojot dabīgo Khadi matu krāsu, mēs iesakām izmantot trīs soļu rituālu, lai efektīvi sagatavotos Khadi Amla Volume Elixir šampūnam. Tas ievērojami palīdz aizsargāt krāsas intensitāti.

Kā maksimāli izmantot Khadi Amla Volume eliksīra šampūnu:

Paņemiet nepieciešamo šampūna daudzumu rokās un pievienojiet ūdeni, lai izveidotu putas. Uzklājiet aktīvās putas uz galvas ādas, lai atvieglojums būtu jūtams nekavējoties.
Mēs iesakām atstāt šampūnu uz galvas tik ilgi, kamēr jūtat, ka tas ir nepieciešams, lai aktīvās sastāvdaļas pilnībā veiktu savu darbu. Pēc tam rūpīgi noskalojiet šampūnu ar remdenu ūdeni.

Matu mazgāšana Ajūrvēdā: Tam, kas Rietumu pasaulē tiek uzskatīts par ikdienas nepieciešamību, ajūrvēdas filozofijā tiek uzskatīts par augstāku mērķi. Matu mazgāšana ir daļa no holistiskas ceremonijas, kuras laikā aura un fiziskais ķermenis tiek ne tikai attīrīti, bet arī atbrīvoti no ārējām enerģijām. Izmantojot ajūrvēdas Khadi eliksīru, Jūsu ķermenis, gars un dvēsele katru reizi tiks harmoniski apvienoti.

Khadi "Amla Volume“ ajūrvēdisko eliksīra šampūnu var lietot ar šādiem khadi matu kopšanas produktiem:
* Khadi ajūrvēdas „Strong Amla“ matu eļļa veicina „Amla Volume“ šampūna iedarbību. Tas nostiprina matus no saknēm līdz galiem un novērš matu izkrišanu.
* Khadi ajūrvēdiskais "Rose Repair" šampūns papildina „Amla Volume“ šampūnu, ja lietojiet abus pārmaiņus. Kopā tie intensīvi atjauno un baro Jūsu matus.
* Khadi ajūrvēdas eliksīra šampūns „Neem Balance“ maigi baro un mitrina matus. Tas atvieglo kairinātu galvas ādu un novērš blaugznas.

Sastāvs (INCI): Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Lauryl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Pca, Citric Acid, Sodium Citrate, Cananga Odorata Flower Oil, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Oryza Sativa Bran Oil*, Ocimum Sanctum Leaf Extract*, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Eclipta Prostrata Leaf Extract*, Lawsonia Inermis Leaf Extract*, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Zinc Pca, Acacia Concinna Fruit Extract*, Azadirachta Indica Leaf Extract*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Linalool**, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Gluconate, Potassium Sorbate, Azadirachta Indica Seed Oil*, Sodium Cocoyl Glutamate, Benzyl Benzoate**, Benzyl Salicylate**, Farnesol**, Geraniol**, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

* no bioloģiskajām saimniecībām
** no dabīgām ēteriskajām eļļām.
*** izgatavots no organiskām sastāvdaļām

-------------------------------------------------------

Eliksīra šampūna Khadi Amla Volume brīnumainās iedarbības pamatā ir Khadi Amla Volume eliksīrs, kas tiek ražots pēc rūpīgā procesa, pēc senām ajūrvēdas formulām. Indijas garšaugi, augļi un lapas ir apvienoti šajā brīnišķīgajā maisījumā:

Indijas ērkšķoga Amla ajūrvēda tiek uzskatīta par "mūžīgās jaunības un skaistuma augli". Amla ir bagāta ar svarīgām uzturvielām, tostarp C vitamīnu un antioksidantiem. Tam ir pretnovecošanas iedarbība uz Jūsu matiem. Indijā Amlu tradicionāli lieto pret matu izkrišanu un priekšlaicīgu nosirmošanu. Pateicoties spēcīgajām matu saknēm, patiesam apjomam un maigumam.

Pasakaino garšaugu Bringaradž Indijā sauc arī par "matu karalieni", ajūrvēdā uzskata, ka tas stiprina matu saknes un pašus matus, kā arī veicina to augšanu.

Indijas baziliks Tulsi ir ajūrvēdas augu izcelsmes zāles, kurām ir dziedinoša iedarbība uz ķermeni un prātu kā dzīvības eliksīram. Tulsi aug gandrīz katrā Indijas dārzā, un tajā ir daudz ļoti spēcīgu antioksidantu. Tas nostiprina un optimāli aizsargā matus no brīvajiem radikāļiem.

Shikakai intensīvi, bet maigi attīra matus. Akācijas augļu ekstrakts arī veicina matu augšanu, uzlabo matu tekstūru un rada spīdumu un apjomu.

Indijas augs Brahmi ar flavonoīdiem stimulē galvas ādas šūnu vielmaiņu un tādējādi baro matu saknes.

Neem antiseptiskā iedarbība regulē un nomierina Jūsu galvas ādu.

Indijas ziepju rieksts Reetha veido maigas putas, kas maigi attīra un atjauno.

Pārskatiet Khadi aktīvās sastāvdaļas, lai uzzinātu vairāk par ajūrvēdas augu apbrīnojamo iedarbību.

Ajūrvēda - pasaulē senākā naturopātija - spēks Jūs pārsteigs. Khadi šampūni ir sertificēti saskaņā ar stingrām starptautiskā COSMOS standarta AISBL organiskās un dabīgās kosmētikas vadlīnijām, un to kvalitāte tiek regulāri pārbaudīta saskaņā ar Eiropas Kosmētikas regulas specifikācijām.

Matu tips
Visų tipų plaukams
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
200 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
195 €