Katalogs
Uztura bagātinātājs Beta Alanine, NOW, 750mg, 120 kapsulas
Zīmols: NOW
Vegāns Vegāns
Sportistiem Sportistiem
Uztura bagātinātājs Beta Alanine, NOW, 750mg, 120 kapsulas
  • Uztura bagātinātājs Beta Alanine, NOW, 750mg, 120 kapsulas

Uztura bagātinātājs Beta Alanine, NOW, 750mg, 120 kapsulas

Zīmols: NOW
Vegāns Vegāns
Sportistiem Sportistiem

Beta-alanīns ir neaizstājama aminoskābe, ko muskuļu šūnas izmanto karnozīna sintēzei. Karnozīns ir dipeptīds (beta-alanīns un histidīns), kas darbojas kā preparāts ūdeņraža joniem (skābei), kas veidojas smagas slodzes laikā, palīdzot uzturēt optimālu muskuļu pH.

Pārskats:

  • * Muskuļu izturībai
  • * Aizkavē muskuļu nogurumu
  • * Sporta organizācijas apstiprināts produkts
  • * Papildinājums
  • * Bez steroīdiem
  • * Piemērots vegāniem
  • * Nevis ĢMO
2695 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: 733739020086

Beta-alanīns ir neaizstājama aminoskābe, ko muskuļu šūnas izmanto karnozīna sintēzei. Karnozīns ir dipeptīds (beta-alanīns un histidīns), kas darbojas kā preparāts ūdeņraža joniem (skābei), kas veidojas smagas slodzes laikā, palīdzot uzturēt optimālu muskuļu pH. NOW Sports izmanto CarnoSyn, patentētu beta-alanīna formu, kas ir klīniski pārbaudīta un pierādīta, ka tā palielina muskuļu karnozīna līmeni, ļaujot muskuļiem strādāt intensīvāk un ilgāk intensīvas slodzes laikā. NOW Sports Beta-Alanine pamatā ir pētījumi, kas liecina, ka CarnoSyn uztura bagātinātāji samazina muskuļu nogurumu un paātrina atveseļošanās laiku, palīdzot sasniegt spēka un izturības treniņu mērķus.

Kvalitātes sertifikāts: GMP (Good Manufacturing Processes) sertifikāts nodrošina, ka ir pārbaudīti visi NOW ražošanas procesa aspekti, tostarp visas laboratorijas/testa metodes (stabilitāte, izturība un produkta attīstība).

Iepakojuma lielums: 120 dārzeņu kapsulas

Porcijas iepakojumā: 40 porcijas

Porcijas lielums: 3 kapsulas

Daudzums uz porciju% Dienas vērtība

CarnoSyn beta-alanīns 2,25 g (2250 mg)**

* Dienas vērtība nav iestatīta.

Papildu sastāvdaļas: hipromeloze (celulozes kapsula), silīcija dioksīds, stearīnskābe (augu avots), kalcija citrāts un mikrokristāliskā celuloze.

Nesatur kviešu, lipekļa, piena, olu, zivju, vēžveidīgo vai riekstu sastāvdaļas. Izgatavots GMP rūpnīcā, kurā tiek apstrādātas citas sastāvdaļas, šie alergēni ir klāt.

Lietošana: 1 kapsula 2 reizes dienā.

Brīdinājums: tikai pieaugušajiem. Konsultējieties ar savu ārstu, ja esat grūtniece, lietojat medikamentus vai jums ir veselības traucējumi. Pēc atvēršanas uzglabāt vēsā, sausā vietā. Nepārsniedziet ieteicamo devu. Uztura bagātinātājs jālieto kā pārtikas aizstājējs. Svarīgs ir sabalansēts un daudzveidīgs uzturs un veselīgs dzīvesveids.

Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Sargāt no tiešiem saules stariem un mitruma. Uzglabāt vēsā, sausā vietā temperatūrā, kas nepārsniedz 25°C.

Ražotājs: NOW Foods Ltd. 244 Knollwood Dr, Blūmingdeila, IL. 60108 ASV.

Ieteicams
Imunitetui
Izcelsmes valsts:
JAV
Ražošanas valsts:
JAV
Summa:
120 kapsulių
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • Jaunums