Katalogs
Organiskais ajūrvēdas mutes skalošanas līdzeklis Shakti, Himalaya's Dreams, 250ml
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Organiskais ajūrvēdas mutes skalošanas līdzeklis Shakti, Himalaya's Dreams, 250ml
  • Organiskais ajūrvēdas mutes skalošanas līdzeklis Shakti, Himalaya's Dreams, 250ml
  • Organiskais ajūrvēdas mutes skalošanas līdzeklis Shakti, Himalaya's Dreams, 250ml
  • Organiskais ajūrvēdas mutes skalošanas līdzeklis Shakti, Himalaya's Dreams, 250ml

Organiskais ajūrvēdas mutes skalošanas līdzeklis Shakti, Himalaya's Dreams, 250ml

Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

"Himalaya's Dreams" Ziehgold Pulling Oil Shakti Organic Ayurvedic Oil tiek ražota Indijā, rūpīgi ievērojot tradicionālās ajūrvēdas receptes un ražošanas metodes.

Pateicoties tās sastāvam, Shakti ir atjaunojoša un reģenerējoša. Tai piemīt antibakteriālas un pretiekaisuma īpašības, un tai ir atkrēpošanu veicinoša iedarbība uz kaklu. Tā veicina arī brūču dzīšanu.

2495 €
Pieejamība: 4 Gab.
Produkta kods: PI44014

BDIH Cosmos Natural BDIH Cosmos Organic

"Himalaya's Dreams" Bioloģiskā ajūrvēdas Ziehgold Pulling Oil Santulan ir ražota Indijā, rūpīgi ievērojot tradicionālās ajūrvēdas receptes un ražošanas metodes.

Pateicoties tās sastāvam, "Santulan" pulling eļļa īpaši nomierina un stiprina smaganas un mutes gļotādu.

Kas ir mutes dobuma skalošanas eļļa?

Eļļas mutes skalojamais līdzeklis rada patīkamu, svaigu sajūtu mutē. Tā noņem nakts laikā izdalījušos piesārņotājus un attīra galvu no gļotām un sekrētiem izdalījumiem.

Eļļas skalošana palielina arī gļotādas aizsargfunkciju pret baktēriju un vīrusu iekļūšanu. Noderīga periodonta slimību, gingivīta, kakla sasprindzinājuma vai žokļa problēmu gadījumā.

Par produktu:

* COSMOS bioloģiski sertificēta izvilkšanas eļļa

* Tradicionālā ajūrvēdas recepte un ražošana

* Atjaunojoša un reģenerējoša

* Antibakteriāla un pretiekaisuma iedarbība

* Nav izmēģinājumu ar dzīvniekiem un šādu sastāvdaļu

* Bez mākslīgām piedevām, parabēniem, sulfātiem un silikoniem

* Fairtrade

Kā lietot

Vislabāk ir izskalot ar eļļu katru dienu, veicot rīta rituālu uzreiz pēc celšanās. To var lietot arī kā smaganu atjaunošanas procedūru 3 nedēļu laikā vai pat atsevišķās dienās, kad jūtaties labi.

Ielieciet mutē 1 ēdamkaroti eļļas un velciet to pa zobiem, skalojot apmēram 5-10 minūtes. Eļļa mainīs krāsu uz bālganu un kļūs šķidra.

Kad esat gatavs, izspļaujiet to uz salvetes un izmetiet to atkritumu tvertnē. Pēc tam noskalojiet mēli ar vara mēles tīrīšanas līdzekli, iztīriet zobus un izskalojiet muti ar glāzi silta ūdens.

Sastāvs: organiskā sezama eļļa, organiskā kokosriekstu eļļa, organiskā saulespuķu eļļa, pipari, rozmarīns, Ceilonas kanēļa miza, zaļais kardamons.

Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Cocos Nucifera Oil*, Curcuma Longa Root Extract, Zingiber Officinale Root Oil, Centella Asiatica Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Foeniculum Vulgare Fruit Oil, Citral**, Limonene**, Linalool **, farnesol**, geraniol**

* no kontrolētas bioloģiskās ražošanas

** dabīgo ēterisko eļļu daļa

---------------------------------------------------------------

"Himalaya's Dreams" - labākais no dabas ķermenim un dvēselei

Himalaya's Dreams' piedāvā augstas kvalitātes dabiskus produktus, kas lieliski piemēroti gan kosmētikas, gan ārstniecības vajadzībām. Uzņēmums atrodas Bavārijas mežā Vācijā, netālu no Pasavas pilsētas Trīs upes, un tā uzmanības centrā ir sertificēta ajūrvēdas dabīgā kosmētika. Himalaya's Dreams ķermeņa eļļas, šampūni, mutes eļļas un matu eļļas ir izgatavotas saskaņā ar labākajām tradicionālajām ajūrvēdas veselības mācībām kosmētikas un terapijas jomā.

Himalaya's Dreams sirdij tuva ir valstu, to iedzīvotāju un kultūru tuvināšana. Labākie darba apstākļi, godīga tirdzniecība un draudzīga partnerība starp Vāciju un Indiju ir viņu prioritāte. Caurskatāma, godīga un videi draudzīga: HIMALAYA'S DREAMS dabīgā kosmētika tiek kontrolēta no izejvielu ražošanas līdz pat gala produktam. Regulāri apmeklējot ražotnes Indijā un Vācijā, tiek nodrošināta ļoti augsta COSMOS STANDARTA ievērošana. Sapņi piepildās...

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
250 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda