Katalogs
Ājurvēdas zobu pasta Ayurveda Dental Cream, Himalaya, 150g
Zīmols: Himalaya Herbals
Ājurvēdas zobu pasta Ayurveda Dental Cream, Himalaya, 150g
  • Ājurvēdas zobu pasta Ayurveda Dental Cream, Himalaya, 150g

Ājurvēdas zobu pasta Ayurveda Dental Cream, Himalaya, 150g

Zīmols: Himalaya Herbals

Nostiprina smaganas, nostiprina zobus un noņem aplikumu.

Himalaya Ayurveda smaganu kopšanas zobu pasta ir holistiska augu formula, kuras pamatā ir uzticama Ajūrvēdas zobu kopšanas prakse (Danta swasthya) un mūsdienu zinātne, lai noņemtu aplikumu, cīnītos pret mikrobiem un palīdzētu nostiprināt smaganas.

395 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 8901138511722
Pašlaik nav noliktavā


Himalaya Ayurveda smaganu kopšanas zobu pasta ir holistiska augu formula, kuras pamatā ir uzticama Ajūrvēdas zobu kopšanas prakse (Danta swasthya) un mūsdienu zinātne, lai noņemtu aplikumu, cīnītos pret mikrobiem un palīdzētu nostiprināt smaganas. Tas ir bagātināts ar 13 ājurvēdas augiem veselīgām smaganām. Šī zobu pasta ir radīta, izmantojot unikālo sastāvdaļu Vaikranta bhasma, kas ir dabiski izmantots dabīgs fluora avots, kas palīdz stiprināt zobus.

Šī zobu pasta ir bagātināta ar tradicionālajiem ājurvēdas augiem, kas cīnās ar tādām izplatītām zobu un smaganu slimībām kā zobu bojājums, periodontīts, zobu sāpes, slikta elpa, gingivīts un psoriāze.

Zobu pasta ir klīniski pierādīta formula ar perfektu 13 augu maisījumu, kas dabiski palīdz nodrošināt pilnīgu jūsu zobu un smaganu aizsardzību.

Visi produktā esošie augi ir labi zināmi un apstiprināti ājurvēdā un tradicionālajās medicīnas sistēmās to spēcīgajām mutes un zobu kopšanas īpašībām, īpaši smaganu kopšanai. Šo augu zari / pulveris ir ieteicams Danta dhavana (zobu tīrīšanai).

Zobu pastai paredzētās sastāvdaļas vai ārstniecības augus izmanto zobu [Dantagata roga] un smaganu slimību [Danta moolagata roga] ārstēšanai.

Garšaugi ir slaveni ar savām lieliskajām savelkošajām īpašībām, rūgtu un saldu garšu, un tie ir ļoti ieteicami un izmantoti Ājurvēdā mutes dobuma kopšanai.

Lietošana: Rūpīgi notīriet zobus ar birsti pēc katras ēdienreizes vai vismaz divas reizes dienā vai saskaņā ar zobārsta norādījumiem, lai palīdzētu cīnīties ar zobu aplikumu. Konsultējieties ar savu zobārstu, ja lietojat to bērniem līdz 2 gadu vecumam. Bērniem, kas jaunāki par 6 gadiem, pieaugušā uzraudzībā jālieto zirņa lieluma pastas daudzums.

Sastāvdaļas (INCI): Water (aqua) ‚calcium carbonate‚ xylitol ‚vegetable glycerin (from vegetable oils)‚ silica ‚lauryl glucoside (from coconut oil)‚ stevia rebaudiana (stevia) extract ‚xanthan gum‚ flavor (from essential oils and botanicals) ‚sodium bicarbonate‚ sodium cocoyl glutamate & disodium cocoyl glutamate (from amino acids and vegetable oil) ‚menthol (from peppermint leaves) *‚ sodium chloride ‚zinc citrate‚ thymol (from thyme leaf oil) ‚melia azadirchta (neem) leaf extract *‚ punica granatum ( pomegranate) fruit extract * ‚embelia ribes (vidanga) fruit extract *‚ terminalia bellerica (belleric myrobalan) fruit extract * ‚phyllanthus emblica (amla) fruit extract *‚ terminalia chebula (chebulic myrobalan) fruit extract * ‚acacia arabic (indian gum arabic) tree) bark extract *.

* Sastāvdaļas bioloģiskajai lauksaimniecībai.

Izcelsmes valsts:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Ražošanas valsts:
Apvienotie Arābu Emirāti
Svars/Daudzums:
150 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • Jaunums