Katalogs
Zobu pasta Dant Kanti, Patanjali, 100g
Zīmols: Patanjali
Zobu pasta Dant Kanti, Patanjali, 100g
  • Zobu pasta Dant Kanti, Patanjali, 100g

Zobu pasta Dant Kanti, Patanjali, 100g

Zīmols: Patanjali

Zobu pasta zobu emaljas stiprināšanai un smaganu slimību profilaksei. Satur vairāk nekā 10 Ājurvēdas ārstniecības augu un garšaugu ekstraktus.

495 €
Pieejamība: 12 Gab.
Produkta kods: HL4871

Pasta uzlabo vispārējo mutes dobuma veselību un nodrošina ideālu higiēnu un profilaksi. Esošo zobu un smaganu slimību gadījumā pastai ir savelkoša iedarbība, stiprina smaganas, aizsargā pret asiņošanu un cīnās ar sliktu elpu.

Patanjali Dant Kanti zobu pastu klāsts ir efektīvs dabisks līdzeklis, kas palīdz uzturēt nevainojamu zobu un mutes veselību. Tie nodrošina zobu emaljas aizsardzību ar laika gaitā pārbaudītām augu sastāvdaļām un aizsargā smaganas un gļotādas. Tooth Kanti zobu pasta veiksmīgi nodrošina ilgstošu aizsardzību pret mikrobiem un stiprina zobus un smaganas.

Aktīvās sastāvdaļas: Anacyclus pyrethrinus (Asteraceae dzimta) ir augs, ko izmanto ājurvēdas medicīnā, ko sauc par Akarkara (kaltēta sakņu ekstrakts), Indijas azadirachta (pazīstama arī kā neem vai margosa), arābu akācija (Acacia arabica, babul), Nepāla. Pipari (Zanthoxylum armatumc), Barleria prionitis (vajradanti), piparmētra (Mentha Spicata), krustnagliņas (Syzygium aromaticum), meža pipari (Piper sylvaticum), Elengi Mimusops (Mimusops elengi), skābenes (Vidanga, Embelia) Curcuma longa), Miswak ( Salvadora persica), ozola miza (Quercus Infectoria).

Lietošana: Lietojiet divas reizes dienā (pamostoties no rīta un vakarā pirms gulētiešanas). Pēc zobu tīrīšanas izskalojiet muti ar ūdeni.

Sastāvdaļas (INCI): kalcija karbonāts, ūdens, sorbīts, glicerīns, silīcija dioksīds, nātrija laurilsulfāts, PEG, aromatizētājs, nātrija monofluorfosfāts, celulozes sveķi, cinka citrāts, mentha piperita, nātrija saharīns, kālija alauns, nātrija benzopythoxy anacyclus , arabika akācija, trinātrija fosfāts, azadirachta indica, barleria prionitis, mimusops elengi, emblija ribes, salvadora persica, syzygium aromaticum, curcuma longa, piper sylvaticum, quercus infectoria.

Ražotājs: Patanjali Ayurved Limited, Haridwar, Uttarakhand, Indija

Izcelsmes valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
1995 €
Pašlaik mums nav
  • Jaunums
Pašlaik mums nav