Katalogs
Vara mēles tīrītājs-skrāpis Premium, Yogi un Yogini, 30 g
Zīmols: Yogi & Yogini
Vara mēles tīrītājs-skrāpis Premium, Yogi un Yogini, 30 g
  • Vara mēles tīrītājs-skrāpis Premium, Yogi un Yogini, 30 g

Vara mēles tīrītājs-skrāpis Premium, Yogi un Yogini, 30 g

Zīmols: Yogi & Yogini

Vara mēles skrāpis no Yogi un Yogini ir ārkārtīgi spēcīgs, sver aptuveni 30 g un ir ērts, apmēram 13 cm garš. Papildus rokturis nodrošina ērtumu, kā arī pievilcīgu izskatu.

850 €
Pieejamība: 10 Gab.
Produkta kods: PI116

Vara mēles skrāpis Yogi un Yogini ir klasisks mēles tīrītājs saskaņā ar ajūrvēdas tradīcijām. Izgatavots no tīra vara, kas ajūrvēdas tradīcijās augstu novērtēts tā īpašo īpašību dēļ.

Ikdienas mēles tīrīšana ir vispāratzīta prakse Austrumu valstīs, bet Rietumos tā tiek atklāta lēnāk. Tomēr mēles tīrīšana ir būtiska mūsu mutes higiēnas daļa.

Mūsu mēles augšdaļā pastāvīgi veidojas slānis, kas sastāv no atmirušajām šūnām, pārtikas atliekām un simtiem tūkstošu dzīvu un mirušu baktēriju un ķīmisko vielu, piemēram, sēra, ko ražo šīs baktērijas. Pētījumos secināts, ka vienā mēles epitēlija šūnā ir vidēji 100 baktēriju; ļoti blīva baktēriju populācija. Paliekot uz mēles, šis pārklājums kļūst biezs un ir viens no galvenajiem sliktas elpas cēloņiem. Sekundārie efekti, kad garšas receptori ir nokaisīti ar gružiem un ķīmiskām vielām, ietekmē arī garšas sajūtu. Šī nepatīkamā garša pastiprinās, kad tiek patērēti daži ēdieni vai dzērieni un neliels daudzums tiek pievienots šim daudzumam, kas jau atrodas uz mēles virsmas. Visbeidzot, daudzi no mums guļ ar atvērtu muti, izraisot sliktu smaku un sausu muti no rītiem.

Mēles tīrīšana ar zobu birsti palīdz nedaudz samazināt šo pārklājumu uz mēles, bet mēles tīrīšanas līdzeklis ir daudz efektīvāks. Ja neticat, vienkārši izmēģiniet to paši: vispirms notīriet mēles virsmu ar zobu birsti, pēc tam ar mēles skrāpi un paskatieties, cik daudz gružu ir palicis pēc birstes.

Šī mēles tīrīšana ir ļoti ātrs un vienkāršs process. Novietojiet mēles tīrīšanas līdzekli mēles aizmugurē un vidū, cenšoties nevilkt pārāk tālu, daļu ar daudziem svarīgiem garšas receptoriem, un velciet tīrīšanas līdzekli uz priekšu, uzmanīgi noņemot gružu slāni. Pēc mēles tīrīšanas nomazgājiet gružus zem tekoša ūdens, pēc tam uzmanīgi noslaukiet katru mēles skrāpja pusi. Nekasiet pārāk stipri. Atkārtojiet procesu, līdz vairs neredzat netīro pārklājumu, pārtrauciet skrāpēšanu un izskalojiet muti ar ūdeni. Vēlams to darīt no rīta un vakarā. Ja jūtat diskomfortu mutē, piemēram, sausumu vai sliktu garšu, pusdienlaikā bieži vien palīdz mēles tīrīšana. Tā ir laba prakse, īpaši, ja esat piedzīvojis lielu stresu, jo stresa laikā aplikums uz mēles mēdz palielināties.

Mūsu piedāvātais mēles tīrītājs ir izgatavots Indijā no tradicionālā vara materiāla. Šis tīrīšanas līdzeklis ir izturīgs, lai to būtu ērti lietot, turiet to ar abām rokām. Nomazgājiet ar mazgāšanas līdzekli un vēlreiz uzmanīgi noslaukiet mēles vidu. Ja uz lentes nav palikuši netīrumi, Jūs esat pabeidzis mēles tīrīšanu. Nav nepieciešams bezgalīgi atkārtot procesu! Rūpīgi izskalojiet muti ar tīru ūdeni vai dabīgi sagatavotu skalošanas šķidrumu.

Lietošana:
Paņemiet vara mēles skrāpi aiz galiem ar abām rokām un ievietojiet izliekto daļu pēc iespējas tālāk uz mēles saknes pusi. Viegli velciet uz mēles priekšpusi, lai netīrumi paliktu uz mēles skrāpja. Atkārtojiet 3-4 reizes, pēc tam rūpīgi izskalojiet muti un noslaukiet mēles skrāpi.

Materiāls: 100% varš
Garums: apmēram 13 cm
Iekšējais mēles skrāpja platums: 7 mm

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Similar products
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav