Katalogs
Zobu pasta ar Blakseed un Miswak, Dabur, 100ml
Zīmols: Dabur
  • Jaunums
Zobu pasta ar Blakseed un Miswak, Dabur, 100ml
  • Zobu pasta ar Blakseed un Miswak, Dabur, 100ml

Zobu pasta ar Blakseed un Miswak, Dabur, 100ml

Zīmols: Dabur

Miswak zobu pastai ar melnajiem graudiem piemīt antimikrobiālas un antibakteriālas īpašības.

Miswak sastāvā esošie savienojumi, piemēram, salvadorīns un trimetilamīns, kavē baktēriju augšanu mutē, kas var būt īpaši noderīgi mutes dobuma infekciju un sliktas elpas novēršanai.

495 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: HL8596

Dabur " Miswak Blackseed zobu pasta bez fluorīdiem ar misvaku (Salvadora persica) un melno sēklu ekstraktu ir maiga, dabīga zobu pasta, kas bagātināta ar unikālu zobus un smaganas aizsargājošu sastāvdaļu maisījumu, kas efektīvi aizsargā zobus un smaganas ikdienas mutes dobuma kopšanas laikā un palīdz novērst zobu bojāšanos. Dabiski nesatur fluoru, tā palīdz aizsargāt un stiprināt smaganas un zobu emalju, kā arī, regulāri lietojot, palīdz novērst zobu aplikuma un zobakmens veidošanos.

Miswak piemīt antimikrobiālas un antibakteriālas īpašības. Miswak sastāvā esošie savienojumi, piemēram, salvadorīns un trimetilamīns, kavē baktēriju augšanu mutē, kas var būt īpaši noderīgi mutes dobuma infekciju un sliktas elpas novēršanai.

Miswak ir sārmains pH, kas var palīdzēt neitralizēt skābo mutes vides pH. pH līdzsvara uzturēšana ir būtiska, lai novērstu zobu bojāšanos, jo skāba vide var izraisīt emaljas eroziju.

Dzērvenes veicina zobu un smaganu veselību, pateicoties to antimikrobiālajām īpašībām. Tās pretiekaisuma īpašības var mazināt gingivītu un uzlabot vispārējo mutes dobuma veselību.

- Atbalsta veselīgas un stipras smaganas un zobus.

- Nodrošina svaigu elpu.

- Zobu pasta bez fluorīda, droša maziem bērniem un tiem, kas jutīgi pret fluorīdu.

- Satur dabīgas sastāvdaļas.

- Nesatur konservantus un mākslīgās krāsvielas.

- Bez cukura vai garšas pastiprinātāju piedevas.

- Izstrādāta pēc ajūrvēdas receptēm.

Zobu pastas īpašības:

1. Mūsu zobu pasta ļauj jums izvēlēties dabisku risinājumu zobu kopšanai.

2. Antibakteriāla: Tā satur dabiskas antibakteriālas sastāvdaļas, kas aizsargā zobus un smaganas no baktērijām, kuras izraisa zobu kariesu, gingivītu un smaganu iekaisumu.

3. Smaganu aizsardzība: tās aktīvajām sastāvdaļām piemīt pretiekaisuma un mukoprotektīva iedarbība, nomierinot smaganu kairinājumu un mazinot iekaisumu.

4. Atsvaidzinoša dabiska garša: tai ir dabiska, maiga augu garša, bez pievienota cukura vai mākslīgiem aromatizētājiem. Tā ir atsvaidzinoša un saglabā svaigu elpu ilgu laiku.

5. Ideāli piemērots jutīgiem zobiem: tas ir ideāli piemērots jutīgu zobu vai smaganu saudzīgai kopšanai.

6. Pierādīta efektivitāte: Dabur Herbal Ayurvedic zobu pastas aktīvās sastāvdaļas ir atlasītas, pamatojoties uz tūkstošiem gadu senu tradicionālās indiešu medicīnas pieredzi un mūsdienu zinātniskajiem pētījumiem. Tās aktīvās sastāvdaļas jau izsenis ir pazīstamas ar savām labvēlīgajām īpašībām, kas veicina optimālu mutes dobuma higiēnu.

Lietošana: Uzklājiet 2 reizes dienā mutes dobuma kopšanai. Izspiediet zirnīša lieluma kociņu uz birstītes.

Sastāvs (INCI): Calcium carbonate, Aqua, Glycerin, Sodium Lauryl sulfate, Carrageenan, Aroma (Flavour with Basil), Herbal Extract (Anacyclus pyrethrum (root) extract, Acacia Arabica (stem bark) extract, Mimusops elengi (flower) extract, Symplocos racemosa (bark) extract, Eugenia cumini (fruit) extract), Sodium silicate, Sodium saccharin, Limonene, CI 75810.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Apvienotie Arābu Emirāti
Summa:
100 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • Jaunums
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
595 €