Šī biezā Korma mērce ir izcila.
Garšvielu, eļļu un kokosriekstu sajaukums iekaros jūsu vēderu.
Pagatavojiet tipisku Korma ēdienu ar nedaudz basmati rīsiem un dārzeņu maisījumu ar vistas gaļu.
Bez lipekļa.
Krēmīga un garšīga indiešu klasika!
Krējuma un kokosriekstu mērce ar aromātiskām garšvielām.
Meistarīgi sajauktas aromātiskās garšvielas, piemēram, kurkuma, ķimenes, fenhelis un kokosrieksts, ļauj viegli pagatavot lieliski sabalansētu un autentisku Korma kariju.
Vienkārši apcepiet sīpolus, ingveru un ķiplokus. Uzkarsējiet garšvielu pastu, lai izceltu garšas nianses un gaļa vai dārzeņi kļūtu kraukšķīgi. Ielejiet kokosriekstu pienu un krējumu un vāriet, līdz viss ir pagatavojies. Pasniedzot ēdienu, papildiniet ar svaigu koriandru. Pasniedziet ar nanais, pappadam, čatnijiem un marinētiem dārzeņiem un izbaudiet īstu restorāna pieredzi.
Sastāvdaļas:
Ūdens, maltas garšvielas 12 % (koriandrs 4 %, kurkuma, piparmētra, paprika, ķimenes, grieķu sierāboliņš), rapšu eļļa 11 %, cukurs, koncentrēts tomātu biezenis 5 %, sāls, kukurūzas milti, ingvera biezenis, ķiploku biezenis, žāvēts kokosrieksts 3 %, etiķskābe, žāvēti sīpoli, sinepju pulveris, kaltētas koriandra lapas.