Katalogs
Attīrošs ājurvēdas sejas attīrošs ūdens ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
  • Jaunums
Attīrošs ājurvēdas sejas attīrošs ūdens ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml
  • Attīrošs ājurvēdas sejas attīrošs ūdens ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml
  • Attīrošs ājurvēdas sejas attīrošs ūdens ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml

Attīrošs ājurvēdas sejas attīrošs ūdens ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml

Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Šis maigais augu ūdens ar ajūrvēdas ekstraktiem no tripalas, tulsi un jasmīna maigi pīlingo un nomierina ādu.

Vienlaikus tas ir bagātināts ar hialuronskābi, kas saglabā ādas mitruma līmeni.

Zāļu ūdeni var izmantot kā ādas kopšanas līdzekli vai matu attīrīšanai, pīlingam un mitrināšanai.

Tas ir īpaši ieteicams jauktai un taukainai ādai, taču ir piemērots arī jutīgai ādai.

Arī dermatoloģiski pārbaudīts jutīgai ādai.

1495 €
Pieejamība: 4 Gab.
Produkta kods: RSYN-022

AIAB 6 mēneši pēc atvēršanas

"Ayuervedic pro-age organiskais pīlinga ūdens ar alvejas sulu un hidrolatu sejas un matu kopšanai. Bagāts ar aktīvajām sastāvdaļām ar nomierinošu, antioksidējošu un tonizējošu iedarbību, tas ir paredzēts sejai un ideāli piemērots galvas ādas mitrināšanai, pīlingam un attīrīšanai.

Sastāvā ir ajūrvēdiskie tripalas, tulsi un jasmīna ekstrakti, kas atlasīti to tonizējošās, antibakteriālās un attīrošās iedarbības dēļ. Eksfoliējošo iedarbību nodrošina alfa hidroksi skābes (AHA), piemēram, vīnskābe, pienskābe un citronskābe. Pateicoties formulai, kas līdzsvarota ar mitrinošām, nomierinošām un nomierinošām aktīvajām sastāvdaļām, piemēram, kumelītēm, alveju un hamameliju, iedarbība nav agresīva.

Šo ūdeni lieto pēc attīrīšanas, lai atjaunotu mitrumu un sagatavotu ādu turpmākajām procedūrām.

Lieto pēc galvas ādas mazgāšanas ar šampūnu, tam ir attīroša un pīlinga iedarbība.

Īpaši ieteicams jauktai un taukainai ādai, bet piemērots arī jutīgai ādai.

Arī dermatoloģiski pārbaudīts jutīgai ādai.

Pārstrādātas plastmasas pudelīte.

Rasayana ir nosaucis šo produktu par "Ajūrvēdas ūdeni", jo ūdens ir saistīts ar mitrināšanas jēdzienu. Patiesībā šie produkti nesatur pievienotu ūdeni (izņemot to, kas dabiski atrodas augu ekstraktos). Tā vietā tie satur alveju un hidrolatus, kuru iedarbība ir atkarīga no ūdens. Pro-age Ayurvedic Waters mitrina ādu, pateicoties hialuronskābei ar dubultu molekulmasu (zemas un vidējas molekulmasas), betaīnam un saharīdu izomerātam - aktīvajām sastāvdaļām, kas, kā zināms, nodrošina ādas mitrināšanu, nepadarot to smagnēju.

Lietošana:

* Ar vates spilventiņu vai pirkstiem iemasējiet ūdeni attīrītā ādā.

* Pēc mazgāšanas ar šampūnu uzklājiet uz galvas ādas.

Lietošanas ieteikumi:

Ieteikumi lietošanai tonika vietā pēc ikdienas ādas attīrīšanas, lai nodrošinātu ādas mitrināšanu. Viegli iemasējiet, lai veicinātu uzsūkšanos.

Kā matu losjonu: pēc mazgāšanas ar šampūnu izsmidziniet līdzekli uz matiem, lai mati būtu mīksti un zīdaini.

Lietojiet līdzekli jebkurā diennakts laikā uz sejas un matiem, lai tonizētu un mīkstinātu jutīgu ādu vai nieze un seborejas gadījumā.

Lietojiet vienu reizi dienā, vēlams vakarā. Pēc lietošanas ādu un matus nepakļaujiet saules iedarbībai.

Piezīme: krēms transportēšanas laikā var nobīdīties uz sāniem un izveidot "caurumu". Neuztraucieties, produkta netrūkst! Tas ir normāli, jo alumīnija burciņā var ievietot līdz 70 ml, bet krēma tilpums ir 60 ml, tāpēc saturs nesasniedz burciņas malu un krēms transportēšanas laikā var nobīdīties uz sāniem.

Sastāvs (INCI): Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice [1], Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water [1], Aqua (Water), PropanediolHamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water [1], Betaine, Tartaric Acid, Sodium Hyaluronate, Jasminum Officinale Flower Extract, Ocimum Tenuiflorum Extract [1], Phyllanthus emblica fruit extract, Terminalia chebula fruit extract, Terminalia bellerica fruit extract, Glycerin, Saccharide Isomerate, Sodium Phytate, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.

1 no bioloģiskās lauksaimniecības.

---------------------------------------------

Iedvesma:

Pro-age Ayurvedic Waters nosaukumi Dhatri, Tulasi un Jati ir iedvesmojušies no hinduistu mīta par augiem Amla (pazīstams arī kā Dhatri), Tulasi (labāk pazīstams kā Tulsi) un Jasmīns (pazīstams kā Jati). Saskaņā ar leģendu dievs Višnu neprātīgi iemīlējies Vrindā (jeb Tulasi), dēmona uzticīgajā sievā. Tāpēc dievi lūdza dievietes Lakšmi, Gauri un Svadhu iejaukties un atvest Višnu pie prāta. Koku dievietes deva dieviem pa vienai sēklai, lai tās iestādītu vietā, kur Višnu bija apburts ar Vrindhu. No sēklām izauga Amla, Tulsi un Jasmīns, kas pārtapa par trim skaistām sievietēm. Tās apbūra Višnu ar savu skaistumu un lika viņam aizmirst Vrindhu. Pēc tam visas trīs sievietes pārtapa atpakaļ par augiem Amla, Tulsi un Jasmīns. Šis mīts parāda šo augu dievišķo izcelsmi. Tajā arī teikts, ka Amla, Tulsi un Jasmīns ir tik noderīgi, ka to spēks var pārsteigt pat dievu. Iedvesmojoties no šī stāsta, kas piešķir tik lielu nozīmi šiem trim vērtīgajiem augiem, Rasayana ir nolēmusi iekļaut antioksidantiem bagātos Amla, Tulsi un Jasmīna ekstraktus savu trīs pro-age ājurvēdas ūdeņu formulās, kas iepriecinās to izmēģinātāju ādu.

Ādas tips:
Jautriai odai
Riebiai, spuoguotai odai
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
Italija
Ražošanas valsts:
Italija
Summa:
100 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • −-40%
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns