Katalogs
Atjaunojošs matu toniks vīriešiem, Sesa, 100 ml
Zīmols: Sesa
Vitalitātes toniks vīriešiem, Sesa, 100 ml
  • Vitalitātes toniks vīriešiem, Sesa, 100 ml

Atjaunojošs matu toniks vīriešiem, Sesa, 100 ml

Zīmols: Sesa

SESA Vīriešu matu toniks Vitalizer irmatu atjauninošs līdzeklis vīriešiem. Tas ir ideāls līdzeklis, lai iegūtu veselīgus, biezus un spēcīgus matus.

1695 €
Pieejamība: 5 Gab.
Produkta kods: HL8096

SESA Vīriešu matu toniks Vitalizer irmatu atjauninošs līdzeklis vīriešiem. Tas ir brīnišķīgs līdzeklis veselīgu, biezu un spēcīgu matu iegūšanai.

Vīriešu modelis baldness ir viens no visbiežāk sastopamajiem matu izkrišanas cēloņiem vīriešiem. SESA produkts ir īpaši izstrādāts vīriešiem. SESA vitalizer toniks ir labākais veids, kā panākt veselīgus, biezus un spēcīgus matus. Toniks ir bagātināts ar eļļām, kas palīdz atjaunot matus. Tā kā produkts satur dabiskās eļļas, tās mēdz sasalt zemā temperatūrā. Ja tā notiek, pudelīte ir jāiegremdē siltā ūdenī, lai to atkārtoti uzliktu, kad eļļa atkal kļūs šķidra un būs gatava lietošanai.

Lietošanas instrukcija:

Ar pirkstu galiem ar apļveida kustībām iemasējiet eļļu galvas ādā un matos, līdz tā iesūcas. Atstājiet uz stundu un nomazgājiet ar šampūnu. Procedūru ieteicams lietot vismaz 3 reizes nedēļā 3 mēnešus.

Lietošanas laikā:

* izvairieties no tiešas saskares ar acīm

* izvairīties no saskares ar kairinātu ādu.

* lietojiet atbilstoši norādījumiem

* nelietojiet, ja jums ir alerģija pret šo produktu (vislabāk ir pārbaudīt uz neliela laukuma elkoņa iekšpusē, lai izvairītos no diskomforta, uzklājot uz galvas).

Sastāvdaļas: Triphala, aziātiskā centella, baltais aptumsums, jasmīns, indiešu baldriāns, šikakai, vetivers, ārstnieciskās siekalas, indigoferīns, indiešu azadirahta, nearomatizētā lavsonija, himalaju ciedrs, lūgšanu grāmata, tibetiešu bārbele, garā kurkuma, svertijs, melnais kardamons, alveja, pongamia peristata, piens, olīveļļa, citronu eļļa, mandeļu eļļa, kviešu dīgstu eļļa, zaļās tējas eļļa, rozmarīna eļļa, jojoba eļļa, aprikožu eļļa, nilibringadi eļļa, sezama eļļa, aromatizētāji, kokosriekstu mīkstums.

Matu tips
Visų tipų plaukams
Izcelsmes valsts:
ne ES
Ražošanas valsts:
Indija
Summa:
100 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
1995 €
Pašlaik mums nav
  • Jaunums
Pašlaik mums nav