Katalogs
Augu sarkankoks matu krāsa Mahogany, Cultivator's, 100g
Zīmols: Cultivator's
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Augu sarkankoks matu krāsa Mahogany, Cultivator's, 100g
  • Augu sarkankoks matu krāsa Mahogany, Cultivator's, 100g
  • Augu sarkankoks matu krāsa Mahogany, Cultivator's, 100g
  • Augu sarkankoks matu krāsa Mahogany, Cultivator's, 100g
  • Augu sarkankoks matu krāsa Mahogany, Cultivator's, 100g
  • Augu sarkankoks matu krāsa Mahogany, Cultivator's, 100g
  • Augu sarkankoks matu krāsa Mahogany, Cultivator's, 100g
  • Augu sarkankoks matu krāsa Mahogany, Cultivator's, 100g
  • Augu sarkankoks matu krāsa Mahogany, Cultivator's, 100g
  • Augu sarkankoks matu krāsa Mahogany, Cultivator's, 100g

Augu sarkankoks matu krāsa Mahogany, Cultivator's, 100g

Zīmols: Cultivator's
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Ideāli piemērots sirmiem un baltiem matiem ar ilgnoturīgu rezultātu.

Izgatavots no 100% sertificētiem bioloģiskiem un dabīgiem augiem.

Sertificēti "Fair for Life" produkti.

Organiskā augu izcelsmes matu krāsa pārklāj katru matu šķipsnu.

Nav ķīmisku vielu, peroksīda, amonjaka, PPD, parabēnu un ĢMO.

Uzlabotas iekārtas nodrošina, ka bioloģiski aktīvās vielas gala produktos paliek neskartas.

Izturējuši daudzus kvalitātes standartus.

Dermatoloģiski testēts Eiropā.

Kompostējams/pārstrādājams iepakojuma materiāls un apdrukāts ar tintēm uz augu un neminerālvielu eļļas bāzes.

995 €
Pieejamība: 13 Gab.
Produkta kods: C288

Ecocert Ecosert GMP USDA Organic Bio Cosmos Organic Fair for Life

Cultivators Natural Products ir sertificēts uzņēmums, kas visā pasaulē ir slavens ar savām organisko augu matu krāsām. Tas nodrošina visu nepieciešamo matu krāsošanai un padara matus spīdīgākus, gludākus, zīdainākus un stiprākus. Organiskās augu izcelsmes matu krāsas ir izgatavotas no organiskiem augiem, tāpēc ir daudz drošākas. Mūsu Organiskā dabiskā sarkankoka krāsas matu krāsa sniedz jums perfektu matu izskatu, lai nosegtu visus jūsu sirmos matus. Dermatologa pārbaudīta, lai nodrošinātu, ka tā ir saudzīga pret matiem un galvas ādu. Nesatur skarbu ķīmisko vielu, kas nodrošina gan skaistu, starojošu krāsu, gan ir veselīgas jūsu matiem.

Viegli lietojama matu krāsošanas sistēma ir bagātināta ar labākajām sastāvdaļām. Cultivators nodrošina kvalitatīvus produktus un skaistas matu krāsas. Iegūstiet dabisku matu krāsu, un bagātīgā krāsošanas formula piešķir matiem jauku tekstūru. Organiskā dabiskā sarkankoka matu krāsa ir piemērota visiem matu tipiem. Atklājiet visu, kas nepieciešams, lai tonētu matus ar veselīgu krāsu un spīdumu. Pilnīgi dažādi toņi, kas piešķirs jums perfektu izskatu. Izvēlieties organisko dabīgo sarkankoka matu krāsu atbilstoši savai personībai.

Cultivator pieredze, inovācijas un spēcīgas sastāvdaļas apvienotas, lai radītu greznas matu kopšanas formulas, kas nodrošina neparastus rezultātus. Mēs apvienojam nozares prasības ar jaunākajiem pētījumiem un funkcionālajām zināšanām, lai mūsu produktos atklātu patieso ajūrvēdas spēku.

Ieguvumi:

* Unikāls sertificētu organisko augu maisījums. Cultivators Organic Herbal Hair Color ir unikāls maisījums no augstākās kvalitātes sertificētiem bioloģiskiem augiem, piemēram, hennas, indigo, bietēm, kumelītēm, eikalipta, alvejas, zizifusas, manjistas un citiem. Šie garšaugi tiek audzēti tā, lai visas aktīvās sastāvdaļas tiktu saglabātas un sniegtu jums vislabāko matu krāsošanas pieredzi, nebojājot matus.

* Nesatur amonjaku."Cultivator's Organic augu matu krāsa nesatur amonjaku. Ķīmiskās matu krāsās ir daudz amonjaka, kas ir kaitīgs matiem un ir galvenais matu izkrišanas cēlonis. Amonjaka pigmenti bojā matu kutikulas, melanīnu un galvas ādu, izraisot matu izkrišanu, rupju, sausu matu veidošanos un galvas ādas bojājumus. "Cultivators" matu krāsa 100% nesatur amonjaku, jo tā ir organisks preparāts, kas izgatavots no augstākās kvalitātes sertificētiem bioloģiskiem augiem.

* Dermatoloģiski testēts produkts.Tas ir dermatoloģiski pārbaudīts. Izstrādāts pēc gadiem ilgiem pētījumiem. Visas formulas ir rūpīgi pārbaudītas, lai izvairītos no kaitīgas reakcijas uz ādu un matiem. Piemērots visiem ādas tipiem, taču pirms uzklāšanas uz matiem ieteicams veikt plākstera testu.

* Starptautiski sertificētas matu krāsas. "Cultivators organiskās augu matu krāsas ir iecienījuši cilvēki visā pasaulē. Tās ir 100% vegāniskas, sertificētas kā Fair for Life. Tā ir arī ECOCERT, ISO, KOSHER, HALAL un GMP akreditēta. Tas ir necietsirdīgs produkts, kas izstrādāts, lai sniegtu jums greznu matu krāsas iespēju.

* Visā pasaulē iecienīta krāsa dažādos toņos. Ir pieejams plašs toņu klāsts. Pilns toņu klāsts ir izstrādāts, veicot plašu matu krāsu izpēti un izstrādi. Augu krāsas ir pieejamas 20 toņos. Mēs esam pasaulē vadošo matu zīmolu ražotājs. Pašlaik mēs eksportējam uz vairāk nekā 35 valstīm. Tā ir visā pasaulē iecienīta matu krāsa, kas krāso ar rūpību.

* Pilns komplekts matu krāsošanai. vislabākajai krāsošanas pieredzei: mēs piedāvājam pilnu komplektu, lai krāsošana būtu vienkārša, ātra un bez problēmām. Komplektā ir 4 maisiņi - atkarībā no matu garuma tos varat izmantot līdz 4 reizēm. Komplektā ir iekļauts arī dušas vāciņš, lai novērstu izšļakstīšanos. Komplektā ietilpst arī cimdi rokām, lai izvairītos no tiešas saskares ar ādu. Visbeidzot, komplektā ir informācijas buklets, kurā sniegtas atbildes uz visbiežāk uzdotajiem jautājumiem. Tas ir pilnīgi viegli lietojams.

Matu krāsošana."Cultivator matu krāsa ļauj viegli krāsot matus mājās un katru reizi sasniegt lieliskus rezultātus. Jūs varat krāsot matus mājās, neradot nekādus bojājumus. Zāļu maisījums, kas nesatur ķīmiskas vielas un nebojā matus, saglabās jūsu matus veselīgus, mīkstus un gludus, nepievienojot nekādas skarbu sastāvdaļu piedevas. Ar šo augu matu krāsu jūsu mati ir viegli bagātināti un mitrināti. Izmantojiet Cultivator matu krāsu, lai krāsotu matus ekoloģiski.

Palielina spīdumu. "Cultivator dārzeņu matu krāsa nodrošina labāku un dabiskāku matu izskatu. Matu krāsu paletē var iegūt pārsteidzošus toņus. Ir pieejamas 20 krāsas, no kurām izvēlēties spilgtas, ar mitrumu bagātinātas krāsas, kas piešķir matiem pārsteidzošu izskatu. Matu krāsa ir 100 % pelēka un nodrošina ilgnoturīgu, dabiski izskatīgu rezultātu. Matu krāsa, kas izskatās dabiski un padara Jūsu matus stiprus, zīdainus, gludus un spīdīgus. Pēc lietošanas Jūsu mati kļūst zīdaini, spīdīgi un skaisti krāsoti.

Dabīga krāsa ar dabīgām sastāvdaļām. Visi Cultivator produkti ir dabiski, maigi formulēti, pārbaudīti jutīgai ādai un izstrādāti tā, lai nodrošinātu visīstāko dabisko alternatīvu tiem, kas rūpējas par saviem matiem. Visi tie ir bagātināti ar sertificētiem bioloģiskiem augu ekstraktiem. Jūsu mati iegūs mirdzumu, pateicoties ideālai augu hennas pulvera un indigo pulvera kombinācijai.

Starptautiskie sertifikāti. Cultivators produkti ir dermatoloģiski pārbaudīti Eiropā. Tā ir arī pirmā matu krāsa pasaulē, kas ir sertificēta kā Fair for Life (FFL). Turklāt tā ir sertificēta USDA, ECOCERT, COSMOS, KOSHER, HALAL un citos sertifikātos. Tas ir necietsirdīgs un vegānisks produkts, kas dabiski atdzīvinās jūsu matus un galvas ādu. Tas nodrošina, ka kvalitāte tiek saglabāta visu laiku, sākot no ražas novākšanas līdz iepakošanai. Iegūstiet dabisku matu krāsu mājās ar vienkāršu produktu.

Vispārīgi lietošanas norādījumi:

1. Izvēlieties.Izvēlieties pareizo Cultivator's Organic matu krāsas toni

2. Sagatavot.Sagatavojiet maisīšanas trauku, dušas cepurīti un cimdus

3. Izmēģiniet.Veiciet plākstera testu (alerģijas tests, uzliekot nelielu daudzumu pulvera/pastas aiz auss) un pagaidiet dažas stundas.

4. Sajauc.Sajauciet organisko matu krāsu ar remdenu ūdeni. Matu krāsu maigi samaisiet ar 50 grādu karstumā siltu ūdeni līdz gludai masai. Pasta atdziest un sabiezē, bet nedrīkst izžūt!

5. Piesakies.Uzklājiet krāsu no saknēm un dziļi iemasējiet. Gludu, biezu pastas kārtu uzklājiet uz matiem, kas ir izķemmēti (šampūns bez silikona ir obligāta prasība!), sasildīti un nosusināti ar dvieli.

6. Pagaidiet.Atstājiet krāsu uzklāt uz ieteicamo laiku (30 minūtes līdz 2 stundām). Pārklājiet pārklātos matus ar plastmasas plēvi, dušas cepuri un dvieli, lai saglabātu siltumu.

7. Noskalojiet.Tīri izmazgājiet matus ar šampūnu

8. Sausā veidā.

Jo ilgāk saglabāsiet matu krāsu, jo intensīvāku krāsu un matu kopšanu iegūsiet.

Jebkurā gadījumā galīgais rezultāts būs atkarīgs no jūsu matu tekstūras un dabiskās krāsas.

Esiet pacietīgi! - Jūsu matu krāsa spīdēs ar pilnu intensitāti dažu dienu laikā pēc krāsošanas!

Sastāvs (INCI): Cassia auriculata (Cassia) Powder, Emblica officinalis (Amla) Powder, Lawsonia inermis (Henna) Powder, Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) Powder, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Powder, Aloe barbadensis (Aloe Vera) Powder, Curcuma longa (Turmeric) Powder, Matricaria recutita (Chamomile) Powder.

Sertifikācija: Organic NPOP, USDA NOP, EU, COSMOS Organic, Kosher, Halal, Cruelty free, Vegan, FFL un Non-GMO.

----------------------------------------------------------------------------

Vai tā ir 100% organiska un dabiska matu krāsa?

Jā, Cultivator matu krāsas ir 100% organiskas un nesatur ķīmiskas sastāvdaļas. Mūsu augu matu krāsās ir tikai 100% dabīgas krāsojošās un kondicionējošās sastāvdaļas. Tā ir tikai augu izcelsmes matu krāsa. Cultivator organiskās matu krāsās ir apvienotas ajūrvēdas labestības un inovācijas. Pilnīgi unikāls organisko augu maisījums, kas dabiski krāso jūsu matus. Tā satur dabīgus krāsojošo pigmentu prekursorus un barības vielas, kas piešķir jūsu matiem vēlamo nokrāsu, spīdumu un barošanu.

Kā es varu zināt, ka šis produkts ir FFL?

"Cultivator matu krāsām ir FFL sertifikāts, ko var pārbaudīt oficiālajā FFL tīmekļa vietnē.

Cik ilgi saglabāsies krāsa?

Parasti krāsa ir noturīga līdz 15-20 mazgāšanas reizēm, taču tas ir atkarīgs arī no tā, cik bieži mazgājat matus. Arī tad, ja pirms un pēc mūsu matu krāsošanas lietojat citus ķīmiskus produktus, tie kalpos īsāk. Pēc regulāras lietošanas jūs iegūsiet vēlamos toņus, un tie saglabāsies līdz 15-20 mazgāšanas reizēm.

Vai tas pārklās visus manus sirmos matus uzreiz?

Ideālos apstākļos tā pārklās vairāk nekā 99 % sirmu matu. Tā kā tas ir botāniski aktivizēts preparāts bez balinātājiem, agrāk lietotie kaitīgie ķīmiskie produkti var ietekmēt pārklājumu un nokrāsu jau pirmajos lietošanas reizēs.

Kādas sastāvdaļas tiek izmantotas?

Katrai matu krāsai ir atšķirīga vairāku sastāvdaļu kombinācija. Dažas no visbiežāk izmantotajām sastāvdaļām ir:

Indigofera tinctoria (Indigo) pulveris, Emblica officinalis (Amla) pulveris, Lawsonia inermis (Henna) pulveris, Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) pulveris, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) pulveris, Aloe barbadensis (Aloe Vera) pulveris, Curcuma longa (Kurkuma) pulveris, Matricaria recutita (Camomile) pulveris.

Vai man ir jāveic pavedienu tests?

Jā, jo tas palīdz noteikt laika ilgumu un krāsu rezultātu. Iegūto matu krāsu ir grūti standartizēt un prognozēt, jo krāsu iegūst no augu dabiskajiem krāsu pigmentiem. Turklāt tā mainās atkarībā no personas matu struktūras un stāvokļa, kas atkarīgs no personas dzīvesveida paradumiem un vispārējās matu kopšanas prakses, ko persona izmanto. Lai labāk prognozētu krāsas rezultātu, pēc Cultivator's Organic Herbal Hair Colour lietošanas pagaidiet 24-48 stundas. Lūdzu, ņemiet vērā, ka šajā laikā krāsa var kļūt tumšāka. Ja neesat apmierināts ar rezultātu, izvēlieties īsāku/garāku iedarbības laiku.

Es vienreiz veicu plākstera testu, vai tas jādara katru reizi?

"Cultivator's Organic Herbal Hair Colour" ir 100 % organiska, bez ķīmiskām vielām un droša lietošanā. Tomēr dažiem cilvēkiem ir alerģija pret noteiktām auga daļām, tāpēc pirms lietošanas vienmēr ieteicams veikt plākstera testu. Lūdzu, ievērojiet uz iepakojuma sniegtos norādījumus par testēšanu

Man ir alerģija pret ķīmiskām matu krāsām, kā man var palīdzēt Cultivator's Organic Hair Colour?

"Cultivator's Organic Herbal Hair Dye" ir dermatoloģiski pārbaudīta un pilnīgi droša lietošanā, taču pirms produkta lietošanas ir jāveic neliels plākstera tests. Ājurvēdā aprakstīts, ka katrs cilvēks ir atšķirīgs, tāpēc viņa organisms uz vienu un to pašu produktu reaģē atšķirīgi.

Ko nozīmē augu matu krāsa?

Tas nozīmē, ka visas sastāvdaļas ir iegūtas no augiem vai augu daļām, tāpēc tā ir 100 % organiska un augu izcelsmes matu krāsa.

Ja esat grūtniece/māsa, kas baro bērnu; vai to ir droši lietot?

A: Jā, tā ir 100 % organiska augu matu krāsa, tāpēc to ir drošāk lietot, jo tajā nav amonija, PPD, PEROKSĪDU un NAV ĶĪMIKāliju.

Vai matu krāsai var pievienot kādas citas sastāvdaļas (piemēram, olu vai biezpienu)?

Mēs iesakām pievienot tikai siltu ūdeni. Jebkura cita sastāvdaļa, ko jūs varat pievienot, traucēs un neļaus dabiskajai krāsai izkļūt uz matiem.

Agrāk esmu ķīmiski apstrādājusi un/vai balinājusi matus. Vai es joprojām varu izmantot Cultivator matu krāsu?

Mēs iesakām izvairīties no organisko matu krāsu lietošanas uzreiz pēc ķīmiskās balināšanas vai pēc ķīmiskās matu apstrādes. Abas krāsas ir pretējas pēc savas būtības, un tās var mainīt toni vai nedot vēlamo rezultātu. Ja jūsu mati ir krāsoti ar ķīmiskām krāsām/krāsām, pirms Cultivator augu matu krāsu lietošanas atstājiet matus vismaz 5-6 nedēļas, lai iegūtu labākos rezultātus.

Mans dabiskais matu tonis ir tumšs, vai es varu izmantot gaišāku toni, vai tas derēs?

Zāļu matu krāsas nevar balināt matus, jo tās nesatur balinošas vielas.

Matu tips
Visų tipų plaukams
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav