Katalogs
Augu matu krāsošanas pulveris Indigo, Ayumi, 100g
Zīmols: Ayumi naturals
Vegāns Vegāns
Augu matu krāsošanas pulveris Indigo, Ayumi, 100g
  • Augu matu krāsošanas pulveris Indigo, Ayumi, 100g

Augu matu krāsošanas pulveris Indigo, Ayumi, 100g

Zīmols: Ayumi naturals
Vegāns Vegāns

Dabīgais indigo pulveris piešķir bagātīgu zili melnu krāsu, baro un aizsargā matus. Dabisks krāsojums, var izmantot kopā ar hennu.

795 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 5025042033347
Pašlaik nav noliktavā


12 mēneši pēc atvēršanas

Indigo pulveris - vienas pieturas risinājums skaistiem matiem.

Ikviens vēlas veselīgu galvas ādu un veselīgus matus.

Bet kāpēc gan iet citu ceļu, ja tepat aiz stūra var atrast labāku risinājumu. Indigo pulveris tiek iegūts no auga un iegūts, uz nakti iemērcot un sasmalcinot lapas.

Šīm lapām un pulverim ir daudz priekšrocību, un viena no tām ir labvēlīga matiem. Tātad, ja vēlaties skaistus un veselīgus matus, šī pulvera lietošana var paveikt brīnumus.

Kāpēc indigo pulveris ir noderīgs jūsu matiem?

Indigo - pazīstams arī kā Indigofera tinctoria (Indigofera tinctoria) lapu pulveris - ir pupu dzimtas pārstāvis. Šis pulveris ir ļoti noderīgs jūsu matiem, un šeit ir daži iemesli:

1. Aizsargā pret matu izkrišanu

Katru reizi, kad ķemmējat matus un redzat, ka mati izkrīt, jūs uztraucaties. Jūs taču nevēlaties kļūt kails, pirms esat sasniedzis pusmūža vecumu, vai ne? Taču ar šo matu izkrišanu var ātri tikt galā, izmantojot indigo pulveri. Indigo pulveris, kas ir bagātināts ar barības vielām, kuras palīdz saknēm saglabāties stiprām, novērsīs matu izkrišanu un palīdzēs jums iegūt stiprākus matus.

2. Samazina matu izkrišanu

Indigo ir unikāls dabisks krāsošanas līdzeklis, taču tas nav viss, ko tas spēj. Papildus tam, ka šis pulveris piešķirs jūsu matiem skaistu tekstūru un nedaudz krāsas, tas tos arī nomierinās. Atvēsinošās īpašības palīdzēs panākt svaigu galvas ādas sajūtu un sniegs jums brīnišķīgu un vieglu sajūtu.

3. Veicina matu kvalitāti

Vide ap mums ir piesārņota, un tas ļoti ietekmē jūsu matu kvalitāti. Tomēr iknedēļas indigo pulvera lietošana mazinās kaitējumu un nodrošinās spīdīgus un veselīgus matus, kādus esat pelnījuši.

Kur atrast vislabākās kvalitātes indigo pulveri?

Ja meklējat labas kvalitātes indigo pulveri, Ayumi varētu būt tā izvēle, kas jums būtu jāizvēlas.

Pulvera lietošana:

1. Vispirms sekojiet instrukcijām un uzklājiet nelielu testa daudzumu uz matu šķipsnas, lai atrastu vēlamo toni. Vispārējai lietošanai samaisiet pulveri ar siltu ūdeni, lai veidotos pasta, un atstājiet maisījumu uz 10 minūtēm, lai tas iesūcas.

BRŪNIEM UN MELNIEM MATIEM:

Lietojiet tikai uz brūniem un melniem matiem, lai iegūtu intriģējošu maigi zilu nokrāsu, vai kombinējiet ar hennas pulveri, lai piešķirtu matiem siltu un piesātinātu bruneta nokrāsu.

GAIŠĀKIEM MATIEM:

Lai iegūtu labākos rezultātus uz gaišiem un tumšiem blondiem matiem, pirms apstrādes ar indigo vispirms uz matiem uzklājiet bezkrāsainu Henna un pēc viena mazgāšanas cikla noskalojiet ar indigo pulveri, lai iegūtu piesātinātu bruneta toni.

2. Uzklājiet pastu uz matiem, valkājot cimdus, lai pasargātu ādu no krāsojuma, un viegli iemasējiet ar pirkstu galiem. Nodrošiniet vienmērīgu pārklājumu. Uzlieciet uz matiem dušas cepurīti un atstājiet uz 2-4 stundām [nuo trukmės priklauso spalvos intensyvumas].

3. Izskalojiet ar siltu ūdeni, neizmantojot šampūnu, un pēc tam lietot matu kondicionieri.

Jo vieglāka ir pastas konsistence, jo vieglāk to sadalīt un iemasēt galvas ādā.

Alerģiskas reakcijas:

Šis ir dabīgs produkts. Ieteicams veikt ādas testu, lai izvairītos no jebkādām reakcijām, ko izraisa individuāla jutība pret produktu. Uzklājiet nelielu daudzumu biezeņa aiz auss un nogaidiet 24 stundas. Ja nerodas apsārtums vai nieze, produkts ir drošs lietošanai.

Sastāvs: Indigofera tinctoria (indigo) lapu pulveris. UN NEKAS VAIRĀK!

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • Jaunums