Katalogs
Matu maska ar argana eļļu, Dabur Vatika, 500g
Zīmols: Dabur
  • Jaunums
Matu maska ar argana eļļu, Dabur Vatika, 500g
  • Matu maska ar argana eļļu, Dabur Vatika, 500g

Matu maska ar argana eļļu, Dabur Vatika, 500g

Zīmols: Dabur

Matu maska ar argana eļļas ekstraktu, kas palīdz uzturēt veselīgu galvas ādu un samazina matu galu šķelšanos un izkrišanu.

1295 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: 5022496006699

12 mēneši pēc atvēršanas

Dabur Vatika matu maska ir bagātināta ar augu ekstraktiem, kas baro un mitrina matus, piešķirot tiem zīdainu gludumu. Tā satur arī argana eļļas ekstraktu, kas palīdz uzturēt galvas ādu veselīgu un samazina matu galu šķelšanos un izkrišanu. Regulāri lietojot šo masku, varat būt droši, ka jūsu mati būs skaisti, spīdīgi un veselīgi. Dabur Vatika matu maska ir unikāla augu izcelsmes formula, kas palīdz iegūt mīkstus un zīdainus matus, kādus vienmēr esat vēlējies. Tās galvenā sastāvdaļa - argana eļļas ekstrakts - baro galvas ādu un nodrošina maksimālu mitrināšanu, lai mati izskatītos veselīgi. Tā dziļi iesūcas matos un nodrošina intensīvu kopšanu no saknēm līdz galiem. Šī matu maska ir ideāls risinājums tiem, kuri vēlas, lai viņu blāvi, sausi un nedzīvi mati atkal izskatītos dzīvīgi. Regulāri lietojot masku, jūs varat baudīt salona rezultātus, ērti atrodoties mājās!

VITAMīnu A, E, F maisījums: baro galvas ādu, palīdz uzturēt matus no saknēm līdz galiem un nodrošina pamatu maksimālai matu veselībai.

ARGANA EĻĻĻA: bagāta ar dabīgām aktīvajām sastāvdaļām un E vitamīnu.

Sojas eļļa: uzlabo matu mitrināšanu un spīdumu.

Uzklājiet uz izmazgātiem matiem un maigi iemasējiet galvas ādā visā matu garumā. Atstājiet uz matiem uz 10-15 minūtēm, pēc tam labi izskalojiet.

Masku var lietot kā īpašu barojošu procedūru, tādā gadījumā iesakām pēc maskas uzklāšanas uz galvas ādas uzlikt foliju, bet intensīvākam efektam matus var apviļāt ar siltu dvieli vai arī izmantot siltu gaisa strūklu vai fēnu, lai tos sasildītu. Masku var atstāt uz matiem arī uz nakti. Pēc tam rūpīgi izskalojiet un ieveidojiet matus kā parasti.

Sastāvs (INCI): Aqua , Paraffinum Liquidum , Cera Alba (Beeswax) , Steareth-2 , Cetearyl Alcohol , Isopropyl Myristate , Steareath-21 , Glyceryl Stearate (and) PEG-100 Stearate , Cyclomethicone , Propylene Glycol , Argania Spinosa (Argan) Oil , Parfum , Carbomer , Phenyltrimethicone , Bis (C13-15 Alkoxy) PG Amodimethicone , Panthenol , Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Extract , Eclipta Alba (Bhringraj) Powder , Aloe Barbadensis (Aloevera) Powder , Sodium Hydroxide , DMDM Hydantoin , Potassium Sorbate , BHT , Methylparaben , Propylparaben , Benzyl Salicylate , Butylphenyl Methylpropional , CI 47005 , CI 16035 , CI 77266.

Matu tips
Silpniems, sausiems plaukams
Visų tipų plaukams
Izcelsmes valsts:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Summa:
500 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
595 €