Katalogs
Pulveris matu un sejas maskām Brahmi, Ayumi, 100g
Zīmols: Ayumi naturals
Vegāns Vegāns
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pulveris matu un sejas maskām Brahmi, Ayumi, 100g
  • Pulveris matu un sejas maskām Brahmi, Ayumi, 100g

Pulveris matu un sejas maskām Brahmi, Ayumi, 100g

Zīmols: Ayumi naturals
Vegāns Vegāns
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda

Brahmi pulveris - senais risinājums ādas un matu problēmām

Jau daudzus gadus pasaulē tiek izmantotas ajūrvēdas ārstniecības metodes. Starp šādām metodēm Brahmi vārds ir diezgan ievērojams.

795 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: 5025042033293

12 mēneši pēc atvēršanas

Brahmi pulveris, kas pazīstams kā žēlastības augs, ir fantastisks avots, lai uzlabotu jūsu skaistumu. Indiešu sievietes jau kopš seniem laikiem šo augu lietoja ādas un matu problēmu ārstēšanai.

Vēlaties uzzināt, kādu labumu tas var sniegt jums? Lasiet tālāk.

Brahmi pulveris ir žēlastības augs, kas palīdz risināt ādas un matu problēmas.

Brahmi pulveris un eļļa tiek izmantoti jau gadsimtiem ilgi. Daži no iemesliem, par kuriem jūs varētu vēlēties uzzināt, ir šādi:

1. Attīra galvas ādu

Brahmi pulverim piemīt dabiskas antioksidantu īpašības. Pateicoties šādām bagātinošām īpašībām, šis pulveris palīdz dziļi attīrīt galvas ādu un aizturēt visus nevēlamos netīrumus.

2. Nomierinošs efekts

Antioksidanti palīdzēs sniegt jūsu sejai un galvas ādai nomierinošu un stresa mazinošu sajūtu. Tāpēc šis pulveris var palīdzēt jums atpūsties dienās, kad tas ir visvairāk nepieciešams.

3. Mirdzoša āda

Brahmi pulveris darīs brīnumus, uzlabojot melanīna veidošanos un rūpējoties par nevēlamo toksīnu izvadīšanu. Tas novērsīs hiperpigmentāciju un izgaismos jūsu ādu, piešķirot nepieciešamo mirdzumu.

Vai Brahmi pulveris ir viegli pieejams?

Lai gan Brahmi pulveris tirgū ir pieejams diezgan plaši, tā autentiskumu ne vienmēr var apsolīt. Tāpēc mēs iesakām iegādāties Brahmi pulveri no Ayumi.

Šis uzņēmums jau ilgu laiku ražo visu veidu pulverus, un tam ir daudz klientu, kas tos iecienījuši.

Pulvera lietošana:

Ja jums ir gari mati, 2 ēdamkarotes (3 kratīšanas, ja jums ir gari mati) Aritha pulvera sajauciet bļodiņā ar nedaudz ūdens, lai pagatavotu šķidru biezenis. Uzklājiet uz matiem, pievēršot uzmanību galvas ādai, maigi iemasējiet un atstājiet uz 5 minūtēm. Noskalojiet ar ūdeni un vajadzības gadījumā atkārtojiet. Rūpīgi izskalojiet un baudiet veselīgus, spīdīgus matus bez kondicioniera, kas nav jāizmazgā!

P. S. Sākumā šī šampūnēšanas metode var šķist dīvaina, bet pēc kāda laika jūs vairs nevēlēsieties lietot nevienu citu šampūnu!

Jo šķidrāka būs pasta, jo vieglāk to būs sadalīt un iemasēt galvas ādā.

Alerģiskas reakcijas:

Tas ir dabīgs produkts. Ieteicams veikt ādas testu, lai izvairītos no jebkādām reakcijām, ko izraisa individuāla jutība pret šo produktu. Uzklājiet nelielu daudzumu biezeņa aiz auss un atstājiet to uz 24 stundām. Ja nerodas apsārtums vai nieze, produkts ir drošs lietošanai.

Sastāvs: Sastāvdaļas: Bacopa monnieri (Brahmi) pulveris. UN NEKAS VAIRĀK!

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • Jaunums