Katalogs
Ajūrvēdas stiprinoša matu maska POWER OF AMLA, Khadi, 50 g
Zīmols: Khadi
Ajurvedinė stiprinanti plaukų kaukė POWER OF AMLA, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė stiprinanti plaukų kaukė POWER OF AMLA, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė stiprinanti plaukų kaukė POWER OF AMLA, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė stiprinanti plaukų kaukė POWER OF AMLA, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė stiprinanti plaukų kaukė POWER OF AMLA, Khadi, 50g

Ajūrvēdas stiprinoša matu maska POWER OF AMLA, Khadi, 50 g

Zīmols: Khadi

* "Strāvas" slēdzis jūsu matiem: stiprinoša matu un galvas ādas maska neticamam matu apjomam

* Indijas lapu Amla augļu spēks stiprina matu saknes, veicina dabisko melanīna ražošanu un aizsargā pret nosirmošanu

* Ājurvēdas reakcija uz regulāru matu mazgāšanu visdabiskākajā veidā – īpaši smalks pulveris

* Tradicionālā ājurvēdas formula: 100% dabīga un vegāniska, tātad pilnīgi bez silikona un sulfātiem

---

Izmantojiet Khadi Amla matu maskas ājurvēdas spēku kopā ar citiem Khadi matu kopšanas līdzekļiem:

* Uzlabojiet savu ikdienas attīrošo efektu ar Khadi Amla Volume Elixir šampūnu ar Amla matu maskas spēku

* Sajauciet Khadi Amla maskas spēku ar Khadi Deep Shine Shikakai matu masku, lai piešķirtu matiem papildu spīdumu, elastību un aizsardzību pret matu galiem.

* Pirms matu maskas lietošanas izmantojiet Khadi Strong Amla Hair Oil, lai iegūtu papildu spēku un apjomu.

* Izmantojiet Coconut Shikakai Elixir kondicionieri, lai vieglāk izķemmētu zem maskas

* Sajauciet Amla maskas spēku ar Shikakai Deep Shine matu masku un Deep Charcoal Cleanse Hair Mask intensīvai kopšanai un īpaši dziļai matu un galvas ādas attīrīšanai. Masku efekts dubultojas

995 €
Pieejamība: 5 Gab.
Produkta kods: KH-HWP-6

Detox jūsu matiem: dziļi attīrošas matu un galvas ādas maskas ar Amla aktivēto ogli kā priekšapstrāde un reizēm intensīva attīrīšana no Khadi dabīgajām matu krāsām.

Ājurvēdas Detox khadi Deep Charcoal Cleanse efektīvi un maigi noņem silikona un stila paliekas atbilstoši ājurvēdas tradīcijām un pilnīgi dabiski. Šī maska atklāj jūsu matu patieso stāvokli, ko bieži slēpj parastie produkti. Noslēpums: Amla aktivētā ogle ir absolūts tirgus jauninājums, kas ājurvēdā ir izmantots kā slepena sastāvdaļa tūkstošiem gadu.

Dziļās poru attīrīšanas noslēpums slēpjas khadi trīsvienības iedarbībā: tā apvieno atsevišķu ar rokām vāktu Indijas ārstniecības augu iedarbību veselumā un palielina to spēku. Khadi matu maskas ir radītas pēc senām ājurvēdas receptēm. Izmantojot tradicionālo ražošanas procesu, sastāvdaļas tiek maigi samaltas īpaši smalkā pulverī.

Pēc ļoti koncentrētas maskas uzklāšanas jūs uzreiz varat sajust galvas ādas un matu attīrīšanu, un jūs varat atkal elpot.

Ājurvēdā Amla aktivētā ogle tiek uzskatīta par īstu skaistas un veselīgas ādas brīnumu. Tirdzniecībā pieejamā aktīvā ogle bieži ir izgatavota no koka, brūnogles, oglekļa vai pat plastmasas. Bet Khadi mūsu aktīvajai oglei izmanto kaut ko īpašu: superaugli Amla – tajā ir papildu C vitamīna un antioksidantu porcija. Matu maskai Deep Charcoal Cleanse izmantojam aktivēto ogli no ļoti spēcīgās Amla ogas, tādējādi apvienojot pilnu ogas efektu ar aktīvās ogles attīrošo spēku. Dziļi attīrošā darbība ir saistīta ar spēcīgu spēju absorbēt molekulāro struktūru. Mazgāšanas laikā liekie tauki un piemaisījumi gandrīz magnētiski uzsūcas, tiek noņemti un izskaloti. Un jo smalkāks ir Amla aktīvās ogles pulveris, jo augstāka ir absorbcijas virsma un stiprība – un tie no jums, kas pazīst Khadi produktus, zina, ka mēs visi esam par tīrību un izsmalcinātību.

Indijas ziepju rieksts Reetha veido maigas putas, kas maigi un dabiski attīra un atjauno. Augļu mizā esošais saponīns nodrošina mierīgu relaksāciju pat tad, ja galvas āda ir kairināta.

Dziļa pārogļošanās: pirmais solis Khadi 3 soļu rituālā

Vai vēlaties krāsot matus dabiski? Mēs iesakām izmantot dabisko Khadi matu krāsu trīs soļu rituālā. Pirmais solis ir sagatavot ājurvēdas matu masku khadi Deep Charcoal Cleanse. Silikona un parastie veidošanas produkti aptin matus gandrīz kā plastmasas plēvi un neļauj dabīgajām matu krāsām pareizi pielipt - krāsu pigmenti vienkārši "slīd"! Deep Charcoal Cleanse Deep Cleansing Mask noņem šo "plastmasas maisiņu" no jūsu matiem un galvas ādas. Pēc attīrīšanas krāsu pigmenti var optimāli iemaisīties jūsu matos, lai iegūtu lielisku, noturīgu un intensīvu krāsu.

Jums nav jākrāso, bet tomēr vēlaties pāriet uz dabīgu matu kopšanu? Tad Ayurvedic Deep Charcoal Cleanse matu maska joprojām ir lieliski piemērota matu un galvas ādas pirmapstrādei un veco produktu noņemšanai.

Khadi Deep Charcoal Cleanse Ajurvēdas matu maska sniedz matiem un galvas ādai dziļu poru attīrīšanu un atjauno dabisko stāvokli, ko parastie produkti bieži tikai atdarina. Piedzīvojiet, kā smalki samaltas maskas patīkami maigā konsistence atbrīvo savu attīrošo burvību. Silikona un stila paliekas uzsūcas un nomazgājas. Detoksicē matus!

Izmantojiet masku 3 soļu rituāla trešajā posmā kā pirmsdabas krāsošanas khadi procedūru vai dažreiz dziļas attīrīšanas procedūru.

Kā maksimāli izmantot Khadi Deep Charcoal Cleanse:

Bļodā pievienojiet pareizo matu garuma daudzumu un samaisiet smalko pulveri ar siltu ūdeni, līdz tie ir mīksta tekstūra. Vidēja garuma matiem vajadzētu pietikt ar vienu iepakojumu.

Samitriniet matus un noslaukiet masku galvas ādā un visā matu garumā. Varat izmantot khadi eļļošanas otu vai masēt masku ar roku. Pirms šķipsnu pagarināšanas atdaliet matus un sāciet ar šahtām. Tas nodrošina, ka viss tiks pārklāts.

Kad esat pilnībā pārklājis, vienkārši uzlieciet dvieli uz pleciem un ļaujiet Deep Charcoal Cleanse iemērkt 30 minūtes. Maģija sākas!

Rūpīgi nomazgājiet Deep Charcoal Cleanse masku ar remdenu ūdeni. Gatavs.

Tagad esat gatavs izmantot dabiskās Khadi matu krāsas.

Drošības informācija: Nelietojiet produktu ar vaļējām brūcēm un turiet to prom no acīm. Pulvera putekļi ir ļoti smalki, un tos nedrīkst ieelpot.

Piezīme: varat pamanīt, ka, maisot, maska kļūst gandrīz melna. Neuztraucieties – maska nekādā veidā nenotraipīs ne matus, ne galvu! Gluži pretēji, tumšā krāsa ir saistīta ar mūsu izmantoto Amla aktivēto ogli. Tieši šī Amla aktīvā ogle nodrošina spēcīgu, taču maigu attīrīšanu. Vēlāk nebūs krāsu.

Matu tīrīšana Ājurvēdā: Tam, kas Rietumu pasaulē tiek uzskatīts par ikdienas nepieciešamību, ājurvēdas filozofijā ir augstāks mērķis. Matu mazgāšana ir daļa no holistiskas ceremonijas, kuras laikā aura un fiziskais ķermenis tiek ne tikai attīrīti, bet arī atbrīvoti no ārējām enerģijām. Pulverveida forma tiek uzskatīta par drošāko un dabiskāko tīrīšanas metodi. Izmantojot khadi trīsvienības efektu, jūs tuvināt savu ķermeni, garu un dvēseli harmonijai ar katru mazgāšanas reizi.

Sastāvdaļas (INCI): Indijas lapu amlas (Emblica Officinalis) augļu pulveris *.

* no bioloģiskās lauksaimniecības 100% organisks saturs visā produktā

Matu tips
Normaliems plaukams
Silpniems, sausiems plaukams
Visų tipų plaukams
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks