Katalogs
Smildzenes 7 Čakras, Tribal Soul, 15g
Zīmols: Tribal Soul
Smildzenes 7 Čakras, Tribal Soul, 15g
  • Smildzenes 7 Čakras, Tribal Soul, 15g
  • Smildzenes 7 Čakras, Tribal Soul, 15g
  • Smildzenes 7 Čakras, Tribal Soul, 15g
  • Smildzenes 7 Čakras, Tribal Soul, 15g

Smildzenes 7 Čakras, Tribal Soul, 15g

Zīmols: Tribal Soul

"Tribal Soul" vīraks ir dekoratīvā kastītē, kas ir gatavs piepildīt katru jūsu mājas istabu ar unikāli vilinošu aromātu. Izstrādāts tā, lai lieliski maskētu dažādus aromātus.

250 €
Pieejamība: 11 Gab.
Produkta kods: TribalSi-13

Jaunas, ar rokām darinātas 7 čakru vīraku nūjiņas - harmonisks aromātisko garšaugu, garšvielu un sveķu maisījums no visas pasaules.

Iegremdējiet sevi burvīgajās smaržās un ļaujiet maigajam čakru līdzsvaram atjaunot iekšējo harmoniju. Šīs prasmīgu amatnieku darinātās vīraka nūjiņas izdala burvīgu aromātu un aizvedīs jūs uz miera vietu.

Katrā iepakojumā ir unikāla čakras vēstījuma karte, tāpēc jūs piedzīvosiet negaidītu un vadošu pieredzi. Neatkarīgi no tā, vai tā ir saknes, sakrālā, saules pinuma, sirds, rīkles, trešās acs vai vainaga čakra, katra karte piedāvā gudrību un iedrošinājumu jūsu garīgajā ceļojumā.

Smildzināšanas nūjiņas kalpo kā caurvadi, lai saskaņotu jūsu enerģijas, veicinot iekšējo mieru, radošumu, komunikāciju un garīgumu. Atbrīvo savu potenciālu ar katru rūpīgi ar rokām sarullēto nūjiņu.

Pārdomājiet nejauši izvēlētās čakras vēstījuma kartes gudrību un ļaujiet tai vadīt jūs pa sevis izzināšanas un izaugsmes ceļu. Aptveriet smaržas un čakru gudrības pārveidojošo spēku.

Izbaudiet 7 čakru ar rokām tīto vīraka kociņu burvību jau šodien un atveriet savu sirdi, prātu un dvēseli iespēju pasaulei. Dodieties sevis izzināšanas un garīgās apgaismības ceļojumā.

Brīnišķīga dāvana tiem, kas dievina skaistas smaržas, vai vienkārši kārums sev. Šīs vīraka nūjiņas aizvedīs jūs tur, kur vēlaties būt.

Lietošanas instrukcija

1) Aizdedziniet pašu vīraka nūjiņas galu vai konusu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ir jāiesedzina tikai pats vīraka nūjiņas gals. Ja sadedzināsiet pārāk daudz, lielāka daļa vīraka var apsārtināt un var rasties apdeguma aromāts (tā nav īstā vīraka smarža). Ja vīraks vai čiekuriņš ir aizdedzies, aizpūšiet liesmu un ļaujiet tam izsmēķēties.

2) Smilde sāks dūmot, un tās gals būs sarkans, jo tā pastāvīgi deg. Nevajag pūst, pietiek ar dabisko procesu.

3) Ievietojiet vīraka nūjiņu vai konusiņu vīraku deglī. Ir daudz veidu turētāju, no kuriem var izvēlēties. Tie ir pieejami arī mūsu e-veikalā.

4) Pārliecinieties, ka vīraks atrodas vismaz divu metru attālumā no jums un telpa ir labi vēdināma. Neelpojiet dūmus tieši.

5) Izbaudiet izvēlēto aromātu. Lazdas deg apmēram 20-50 minūtes (atkarībā no garuma), bet, ja vēlaties, lai telpā būtu viegls aromāts, vai jums ir maza telpa, jūs varat nodzēst vīraku, pirms tas beidzas.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
15 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Zero Waste Zero Waste
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav