Katalogs
Žāvētas sasmalcinātas piparmētras, TAJ, 50g
Zīmols: TAJ Indian
Vegāns Vegāns
  • Jaunums
Žāvētas sasmalcinātas piparmētras, TAJ, 50g
  • Žāvētas sasmalcinātas piparmētras, TAJ, 50g

Žāvētas sasmalcinātas piparmētras, TAJ, 50g

Zīmols: TAJ Indian
Vegāns Vegāns

"Taj Indian Masala Mint" pārslas ir unikāls kulinārijas uzlabotājs, kas uzlabo ēdienu un dzērienu garšu.

"Taj Masala Spices" piparmētru pārslas ir izgatavotas no augstas kvalitātes piparmētru lapiņām, kas rūpīgi kaltētas, lai saglabātu to dabisko garšu un aromātu.

295 €
Pieejamība: 9 Gab.
Produkta kods: 5905515727167

"Taj Indian Masala Mint Flakes" 50 g ir unikāls kulinārijas uzlabotājs, kas uzlabo ēdienu un dzērienu garšu. Tās intensīvais, svaigais aromāts padara piparmētru pārslas neticami daudzpusīgas. Tās piešķir svaigumu un izteiksmīgu garšu visdažādākajiem ēdieniem, tostarp salātiem, vārītiem dārzeņiem, augļiem, jogurtiem, marinētiem dārzeņiem, karijiem, čatnijiem, sautējumiem, zupām un salātu mērcēm.

Piparmētra ir bagātīgs uzturvielu avots un labvēlīgi ietekmē veselību. Tās ieteicams lietot dažādu slimību ārstēšanai. Tās pikantā garša padara to par lielisku papildinājumu daudziem ēdieniem, piešķirot tiem svaigumu un labvēlīgu ietekmi uz veselību.

Galvenās īpašības:

Taj Masala Spices piparmētru pārslas tiek novērtētas to svaigās un atvēsinošāsgaršas dēļ, kas piešķir ēdieniem īpašu garšu. Piparmētru pārslu svaigums piešķir šarmu, kas piemērots gan pikantām, gan saldām receptēm, radot harmonisku garšu līdzsvaru.

Aromātisks aromāts: šīm piparmētru pārslām ir smaržīgs aromāts, kas piepilda gaisu ar brīnišķīgu svaigu piparmētru smaržu. Pārslu aromātiskās notis atmodina sajūtas un uzlabo kopējo ēšanas pieredzi, padarot tās par iecienītu sastāvdaļu virtuvēs visā pasaulē.

Taj Masala Spices piparmētru pārslas ir izgatavotas no augstaskvalitātes piparmētru lapiņām, kas ir rūpīgi kaltētas, lai saglabātu to dabisko garšu un aromātu. Pārslas nesatur mākslīgas piedevas un konservantus, un tās nodrošina tīru un autentisku garšu katrā kumosā.

Taj Masala Spices piparmētru pārslas irļoti universālas un izmantojamas dažādos kulinārijas izstrādājumos - no salātiem un dzērieniem līdz pamatēdieniem un desertiem. Tās var izmantot, lai atsvaidzinātu kokteiļus, garšotu gaļu un dārzeņus vai kā aromātisku sastāvdaļu mērcēs un čatnijos.

Ērts iepakojums: Taj Masala Spices piparmētru pārslas ir viegli uzglabājamas un lietojamas, tās ir iepakotas noslēgtā iepakojumā. Atkārtoti noslēdzamais iepakojums palīdz saglabāt pārslu svaigumu un aromātu, lai jūs varētu baudīt piparmētru garšu, kad vien vēlaties.

Lietošanas instrukcija:

Uzkaisiet Taj Masala Spices piparmētru pārslas uz salātiem, zupām vai jogurta, lai iegūtu atsvaidzinošu garšu.

Pievienojiet pārslas kokteiļiem, kokteiļiem vai ledus tējām, lai iegūtu piparmētru svaigumu.

Pievienojiet pārslas marinādēm, mērcēm vai mērcēm, lai piešķirtu ēdieniem dziļumu un sarežģītību.

Sastāvs: 100% kaltētas piparmētru pārslas.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
50 g
Similar products
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Augu izcelsmes uztura bagātinātājs Augu izcelsmes uztura bagātinātājs
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Nesatur glutēnu Nesatur glutēnu
Bez pievienota cukura Bez pievienota cukura
Vegāns Vegāns
Zero Waste Zero Waste
Bez laktozes Bez laktozes
695 €