TRS Zaļais kardamons ir galvenā garšviela birjani, pilaus un lielākajā daļā Indijas ziemeļindiešu karija. Tās saldo, pikanto garšu un spēcīgo aromātu izmanto daudzos saldos un sāļos ēdienos.
Tam ir salda, pikanta garša un bagātīgs aromāts, un tas ir ļoti piemērots rīsu ēdieniem, saldumiem, uzkodām un mērcēm.
Kardamons ir labi pazīstama garšviela, un to izmanto arī kā aromatizētāju ziepēs, kosmētikā un smaržās, īpaši austrumu aromātiskajās smaržās. Tas ir arī svarīgs aromatizētājs, īpaši karija un garšvielu ēdienos. Kardamons ir iekļauts leģendārās jogas tējas sastāvā, kas īpaši ieteicama ziemā, jo sasilda ķermeni no iekšpuses.
Lietošana:
Gatavojot kariju vai rīsus, katliņā ievieto 1-2 kardamona pākstis. Gatavojot kariju vai rīsus, pievienojiet katliņā 1-2 kardamona pākstis. Kardamona garša un aromāts aromatizēs ēdienu.
Uzturvērtība (100 g):
Enerģija / kalorijas: 1301kJ / 311kcal
Tauki: 7 g, no tiem piesātinātās taukskābes: 0,7 g
Ogļhidrāti: 68g, no tiem cukuri: 0g
Šķiedrvielas: 28 g
Olbaltumvielas: 11 g
Sāls: 0,018 g
Sastāvdaļas: Kardamons, vesels.
Ražotājs: TRS Wholesale Co. LTD., Apvienotā Karaliste
Uzglabāšanas apstākļi: Uzglabāt sausā, vēsā vietā.
Neto daudzums: 200 g