Piemērots zupu un dārzeņu ēdienu aromatizēšanai. Pirms pasniegšanas var sasmalcināt un pārkaisa. Piemērots arī maizes izstrādājumiem.
Grieķu sierāboliņa lapas un tā paša auga sēklas ir galvenās sastāvdaļas indiešu ēdienu gatavošanā. Lapas, kas pazīstamas arī kā kasuri methi, ir nedaudz rūgtas un ļoti aromātiskas. TRS Mehti grieķu sierāboliņa lapas ir kaltētas, un tās var pievienot tieši ēdieniem. Aromātiskās lapas izmanto vistas gaļas masalām, karija ēdieniem ar kartupeļiem un spinātiem, chana masala (dārzeņu ēdienam ar aunazirņiem) un paneer (indiešu krējuma sieram).
Lieliska sastāvdaļa, kas piešķirs indiešu ēdieniem autentisku garšu! Kaltētas grieķu sierāboliņa lapas ir ļoti svarīgas daudzos indiešu ēdienos, un tām piemīt unikāla selerijas un fenheļa garša ar nedaudz rūgtenu garšu. Tās ir viegli izmantot - vienkārši pievienojiet tās receptei saskaņā ar norādījumiem, un jūs varēsiet pagatavot gardus ēdienus, kas apburs jūsu garšas kārpiņas!
Lietošanas ieteikums: šī produkta tīrīšanai ir izmantoti visi piemērotākie tīrīšanas līdzekļi.
Pirms lietošanas iemērciet ūdenī uz aptuveni 1 minūti un rūpīgi noskalojiet. Pievienojiet ēdienam pēc vajadzības, lai izceltu raksturīgo oriģinālo garšu.
Uzturvērtības deklarācija (100 g):
Tauki (6g), Piesātinātie tauki (0g), Ogļhidrāti (40g), Cukurs (0g), Olbaltumvielas (29g), Sāls (0g), Šķiedrvielas (7,2g)
Sastāvs: Žāvētas grieķu sierāboliņa lapas