Magoņu sēklas ir piemērotas visdažādākajiem kulinārijas produktiem. Tās izmanto kā pastu vai veselas, piemēram, kā garšvielu, biezinātāju vai piedevu.
Sēklās ir daudz šķiedrvielu, B grupas vitamīnu un folskābes.
Baltās magoņu sēklas ir augstas kvalitātes produkts, kas ir ideāli piemērots dažādu ēdienu garšas un tekstūras piešķiršanai. Šīs maigās, nedaudz saldās sēklas ir populāra sastāvdaļa indiešu virtuvē, ko izmanto masala, čatnijos, dažādās maizēs un maizes izstrādājumos. Baltās magoņu sēklas tiek novērtētas arī to labvēlīgo ietekmi uz veselību, tostarp olbaltumvielu, kalcija un šķiedrvielu satura dēļ. TRS magoņu sēklas tiek rūpīgi atlasītas, lai nodrošinātu vislabāko kvalitāti un svaigumu, tāpēc tās ir neaizstājamas jebkurā virtuvē, kurā eksperimentē ar Āzijas garšām.
Tās izmanto kūku, konditorejas izstrādājumu, pildījumu, glazūru un putru pagatavošanai.
TRS baltajām magoņu sēklām ir vairāki kulinārijas lietojumi: tās var samalt pastā vai izmantot veselas kā garšvielu, biezinātāju vai piedevu.
Sēklas ir bagātīgs šķiedrvielu avots un satur B vitamīnu un folskābi. Tās palīdz uzlabot organisma imunitāti. Tās satur sāpju remdinošus savienojumus.
Uzturvērtība 100 g:
Enerģija/kalorijas: 2200kJ/525 kcal
Tauki: 42 g, no tiem piesātinātās taukskābes: 4,5 g
Ogļhidrāti: 28 g, no tiem cukuri: 3 g
Šķiedrvielas: 20g
Olbaltumvielas: 18 g
Sastāvdaļas: baltas graudainas magoņu sēklas
Alergēni: nav piemērots cilvēkiem ar alerģiju pret sēklām un riekstiem
Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt vēsā un sausā vietā.