Iegūti no labākajiem un asākajiem čili pipariem. "Chili's Extra Hot" tiek ražots no augstākās kvalitātes sarkanajiem čili pipariem. Tā ir pasaulē populārākā garšviela. Tā piešķir ēdieniem pievilcīgu pikantumu un sarkanu krāsu. Īpaši asos čili piparus var izmantot veselus vai pagatavotus pastas veidā biezputru, gaļas un rīsu ēdienu, zupu, karija, sautējumu un citu ēdienu pagatavošanai.
Veseli kaltēti čilli ir viena no svarīgākajām sastāvdaļām. Tas palīdz čilli pievienot visspēcīgāko un dedzinošāko karstumu. Tas ir ļoti augstas kvalitātes produkts. Tas piešķir autentisku, pikantu, pikantu, pikantu garšu visu veidu ēdieniem, ceptiem rīsiem un citiem ēdieniem.
* Nav mākslīgo krāsvielu.
* Var uzbudināt jūsu garšas kārpiņas.
* Pikanta garšviela ar spēcīgu un spilgtu garšu
Sarkanie čilli pipari ir ļoti asie čilli pipari. Kad čilli paprikas pievieno karstā eļļā un apcep, tās kļūst tumšas krāsas un piešķir ēdienam lielisku garšu. Šos čilli piparus gatavo no maziem, saulē kaltētiem sarkanajiem čilli pipariem. Tas piešķir tiem intensīvāku un pikantāku garšu. Tā ir daudzpusīga garšviela ne tikai Āzijas ēdieniem, bet arī sautējumiem un spageti.
Sarkanos čilli piparus var izmantot arī kā picas garnējumu.
Sarkanos čilli paprikas plaši izmanto daudzās virtuvēs, un tās ir būtiska sastāvdaļa indiešu virtuvē. Tie ir ideāli piemēroti aso mērču un čilli eļļas pagatavošanai vai vienkārši pievieno ēdieniem pēc cepšanas karstā eļļā.
Kaltēti sarkanie čilli pipari (garie) ir saulē kaltēti no labākajiem, ar rokām novāktajiem svaigajiem čilli pipariem. Sarkanie čilli ir neatņemama dažādu ēdienu, piemēram, "Sambhar", "Rasam", "Kadhi Pakora", "Biriyani", "Madras Curry" u. c., sastāvdaļa. Tie ir piemēroti, lai jebkuram ēdienam piešķirtu autentisku garšu.
Lai to rehidrētu, čilli viegli apgrauzdējiet, ievietojiet pākstis bļodā, aplejiet ar nedaudz vārīta ūdens un dažas minūtes presējiet. Rehidrētus čilli var sasmalcināt vai sagriezt sloksnēs un pievienot zupām, sautējumiem, salātiem, salsām u. c.
Uzturvērtība 100 g:
Enerģija 1340 Kj / 320 kcal
Tauki 17,2 g, no tiem piesātinātie tauki 3,3 g
Ogļhidrāti 55,5 g, no tiem cukurs 10,6 g
Olbaltumvielas 12,2 g
Sāls 30 mg
Sastāvdaļas: kaltēti asie sarkanie pipari.
Alergēni: iepakots telpās, kurās tiek pārstrādātas arī citas sēklas un soja.