Lieliski piemērots svaiga ingvera vietā. Kopā ar citām kaltētām garšvielām tas ir piemērots ēdienu garšvielu pagatavošanai un to var izmantot mērču sabiezināšanai.
Ingveram ir smaržīga, rūgta un pikanta garša ar vieglu citrona piegaršu.
Indijas virtuvē bieži izmanto ingvera pulveri jeb saunth. To var pievienot karijam, tējām, cepumiem u. c. Ingvera pulveri lieto nelielos daudzumos, jo tas izdala karstumu. Tas ir noderīgs ziemā. Sausais ingvera pulveris, kā norāda nosaukums, ir samalta ingvera sakne. Ingvera pulveri izmanto kā garšvielu, lai ēdieniem piešķirtu maigu, siltu garšu, kā arī gatavojot masala chai ar kanēli, fenheli, kardamonu un krustnagliņām.
TRS ingvera pulveris ir lieliski piemērots visu veidu ēdienu gatavošanai. Šis 100 g maisiņš, kas bagāts ar antioksidantiem, ir izgatavots no augstākās kvalitātes ingvera saknes, un to var izmantot, lai piešķirtu garšvielu un pikantumu jūsu ēdienu gatavošanai. Izbaudiet īsta ingvera unikālo garšu un tā dabiskās veselībai labvēlīgās īpašības.
Uzturvērtība 100 g:
Enerģija (Kcal) - 335Kcal
Olbaltumvielas - 9 g
Tauki - 4,2 g, no tiem piesātinātās taukskābes - 2,6 g
Ogļhidrāti - 72 g, no tiem cukurs - 3,4 g
Diētiskās šķiedrvielas - 14 g
Lietošana: kopā ar citām kaltētām garšvielām ir piemērots ēdienu garšvielu pagatavošanai un var izmantot mērču biezinātājiem.
Sastāvs: Sasmalcināta kaltēta ingvera sakne.
Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt sausā, vēsā vietā.