Katalogs
Zaļais kardamons, vesels, Sattva Foods, 100g
Zīmols: Sattva Ayurveda
Zaļais kardamons, vesels, Sattva Foods, 100g
  • Zaļais kardamons, vesels, Sattva Foods, 100g

Zaļais kardamons, vesels, Sattva Foods, 100g

Zīmols: Sattva Ayurveda

Tai ir salda, pikanta garša un bagātīgs aromāts, tas ir ļoti piemērots rīsu, uzkodu, saldumu un karija ēdieniem.

Zaļganajām kardamona pākstīm (kardamons, choti Elaichi) ir smalks aromāts, un tās ir iecienījuši Rietumeiropas un Āzijas kulinārijas cienītāji. Kardamons īpaši tiek izmantots saldajos (arī piena) desertos un dažādos dzērienos. Kardamonu parasti pievieno saldā piena putrām un ploviem, kūkām, piparkūkām, citiem cepumiem, piparkūkām, kūkām un smalkmaizītēm. Kardamons ir aromatizēts ar kompotiem un želeju. Indijā un Ķīnā to pievieno tējām. Arābu valstīs - kafijai. Ir novērots, ka kardamons mazina kofeīna negatīvo ietekmi un piešķir dzērienam cēlu garšu.

  • Rasa (garša): pikanta, salda
  • Vyrja (Efekts): sasilšana
  • Vipaka (pēcgremošanas efekts): salda
  • Došas (ķermeņa uzbūves veidi): līdzsvaro Vata, Kapha un Pitta
1195 €
Pieejamība: 7 Gab.
Produkta kods: 5903794184060

Tai ir salda, pikanta garša un bagātīgs aromāts, tas ir ļoti piemērots rīsu, uzkodu, saldumu un karija ēdieniem.

Zaļie kardamoni ir ingvera auga Elettaria cardamomum augļi. Tās gaiši zaļos augļus galvenokārt pievieno dzērieniem un saldajiem ēdieniem, lai pievienotu garšu. Piemērots rīsu ēdienu un sautējumu garšošanai. Košļājamas sliktas elpas uzlabošanai.

Kardamons ir viena no Indijas chai tējas sastāvdaļām, pievienojot kafijai, tas uzlabo tās aromātu un piešķir tai pikantumu.

Zaļie kardamoni ir ingvera auga Elettaria cardamomum augļi. Tās gaiši zaļos augļus galvenokārt pievieno dzērieniem un saldajiem ēdieniem, lai pievienotu garšu. Piemērots rīsu ēdienu un sautējumu garšošanai. Košļājamas sliktas elpas uzlabošanai.

Tas ir niedru auga auglis. Indijā to bieži sauc par garšvielu karalieni. Kardamons ir trīs dažādās krāsās: zaļā, baltā un melnā.

Augļi ir maza pāksts ar sēklām, un tiem ir spēcīga, salta garša. Sākumā garša ir līdzīga kamparam. Tas ir izteikti karsts un stiprs, un, sakošļājot dažas sēkliņas, ilgi paliek mutē, bet ir silts un patīkams. Kardamons ir viena no pasaulē vecākajām garšvielām, viena no dārgākajām un visaugstāk novērtētajām.

Kardamons ir viena no Indijas chai tējas sastāvdaļām, pievienojot kafijai, tas uzlabo tās aromātu un piešķir tai pikantumu.

Ājurvēdas tekstos ir minētas kardamona īpašības, lai atvieglotu gremošanu un uzlabotu visbiežāk sastopamo pārtikas produktu garšu. Tās garšu vislabāk var atpazīt tasē Indijas tējas, jo tā neitralizē kofeīna stimulējošo iedarbību, ļaujot tējai aktivizēt gremošanas procesu, neapgrūtinot nervu sistēmu. Ir zināms, ka kardamons samazina pārmērīgu skābumu daudzos pārtikas produktos un dzērienos, tostarp kafijā; tā ir arī tradicionālā turku tējas īpaša garšviela. Ēdot ēdienu, kas pagatavots ar kardamonu, tas samazina gļotu, lieko gāzu veidošanos, vēdera uzpūšanos un tievo zarnu.

Lietošana: Gatavojot kariju vai rīsus, pievienojiet katlā 1-2 kardamona pākstis. Kardamona garša un aromāts uzlabos ēdienu.

Sastāvdaļas: vesels kardamons (ar pākstīm).

Alergēni : iepakots vidē, kurā ir zemesrieksti, sezama sēklas, lipekli saturoši produkti, kvieši, piena pulveris, soja un sinepes.

Izcelsmes valsts: Indija

Uzglabāšanas nosacījumi: uzglabāt sausā, vēsā vietā

Neto daudzums: 100 g

Labākais pirms: skatieties uz iepakojuma

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
100 g

New post

Labai skani, gleives mažinanti arbata.
Lasīt vairāk

New post

Šį gėrimą galima gerti ir karštą, ir šaltą.
Lasīt vairāk
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav