Toor Dal ir sasmalcināti baložu zirņi (Toor lēcas).
Toor Dal izmanto indiešu zupās un ēdienos.
Toor lēcas tiek uzskatītas par garšīgām un ļoti veselīgām, jo tajās ir daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu. Toor lēcas graudi ir nedaudz lielāki nekā Indijā un Pakistānā pazīstamajām mung lēcām, tāpēc tās bieži izmanto sautējumos vai gaļas ēdienos. Toor lēcas ir laba alternatīva kartupeļiem, rīsiem vai maizei, un pirms vārīšanas tās apmēram 30 minūtes jāmērcē.
Ar ko mūsu TRS Toor lēcas ir īpašas:
- ļoti labs ogļhidrātu, olbaltumvielu, šķiedrvielu un tauku avots
- garšīga maiga riekstu garša
- satur dažādas minerālvielas, piemēram, kalciju, kāliju, magniju, dzelzi un dzelzi
Izbaudiet autentisku TRS Toor Dal, kas ir galvenā indiešu lēcas sastāvdaļa, kura ir bagāta ar olbaltumvielām un šķiedrvielām, garšu. Šis augstākās kvalitātes produkts, kas iegūts no uzticamiem Indijas zīmoliem, ir lieliski piemērots tradicionālajiem ēdieniem, piemēram, ceptiem dal vai sambar. Ar savu maigo tekstūru un riekstu garšu "TRS Toor Dal" ir viegli pagatavojams un ļoti barojošs, padarot to par veselīgu izvēli sabalansēta uztura nodrošināšanai. Vienkārši iemērciet, vāriet un pievienojiet garšvielas, lai pagatavotu gardu, olbaltumvielām bagātu ēdienu.
Tipiski ēdieni ar TRS Toor lēcām:
Indijas dienvidos Toor lēcas ir galvenā Sambhar sastāvdaļa. Tās var izmantot arī Khichidi un Radžastānas ēdienos, piemēram, Dal Baati, un bieži tiek pasniegtas ar rīsiem, indiešu roti vai naan maizi.
Uzturvērtība 100 g:
Enerģija/kalorijas: 1260kJ/300kcal
Tauki: 5 g, no tiem piesātinātās taukskābes: 0 g
Ogļhidrāti: 50 g, no tiem cukuri: 5,3 g
Šķiedrvielas: 5 g
Olbaltumvielas: 20 g
Sāls: 1 g
Sastāvs: 100% Toor lēcas (balodīšu zirņi)
Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt vēsā un sausā vietā, prom no spēcīgiem aromātiem.