Basmati ir rīsi ar unikālu garšu un aromātu. Viņi:
- Satur tiamīnu, folijskābi un selēnu
- Pieejams no bioloģiskās lauksaimniecības
Basmati ir aromātiski garengraudu rīsi, kas satur mazāk arsēna nekā citi rīsu veidi. Tas ir bagāts ar ogļhidrātiem un mikroelementiem, piemēram, tiamīnu, folijskābi un selēnu. Pateicoties to unikālajai garšai, aromātam un tekstūrai, tie ir lieliski piemēroti Āzijas ēdieniem.
Ieteicamā lietošana: Mazgājiet rīsus vairākas reizes, lai noņemtu lieko cieti, līdz ūdens ir gandrīz dzidrs. Vidējā katliņā uzvāra 2 glāzes ūdens un 1 glāzi rīsu. Katlu pārklāj ar ciešu vāku, tad samazini uguni līdz zemai ugunij un vāra 15-20 minūtes, līdz viss ūdens uzsūcies un rīsi mīksti. Ja rīsi joprojām ir pārāk cieti, pievienojiet vēl dažas ēdamkarotes ūdens un pagatavojiet vēl dažas minūtes. Katlu noņem no uguns un ļauj nostāvēties 5 minūtes zem vāka.
Uzturvērtība (100g): enerģētiskā vērtība 1513 kJ / 357 kcal; tauki 3,1 g, no tiem piesātinātie 0 g; ogļhidrāti 75 g, no tiem cukurs 0,9 g, šķiedrvielas 2 g, olbaltumvielas 6,3 g, sāls 0,01 g.
Sastāvdaļas: baltie basmati rīsi*
* Bio sertificēts produkts
Bioloģiskā produkta sertifikāts BG-BIO-22
Alergēni : -
Uzglabāšanas nosacījumi: Uzglabāt vēsā, sausā un tumšā vietā.
Neto saturs: 500 g
Labākais pirms: apskatiet iepakojumu
Ražotājs: Smart Organic AD, Bulgārija