Rožu ūdenim ir raksturīga salda garša, un to jau kopš seniem laikiem izmanto pārtikā, smaržās un ajūrvēdā.
Tas ir piemērots sejas mazgāšanai.
Atjauno maigu un jutīgu ādu.
Lieto sejas kopšanai, ēdiena gatavošanai, aromātiskām vannām.
Organisks produkts, kas izgatavots no ar rokām vākta sarkano rožu ziedlapiņu ekstrakta. Rožu ūdeni plaši izmanto persiešu un Tuvo Austrumu pārtikas produktos. Indijas virtuvē rožu ūdeni parasti izmanto desertos. Tādus ēdienus kā "Gulab Jamun" vai "Mango Lassi" uzlabo, pievienojot rožu ūdeni. Tā kā esencei ir ļoti spēcīga garša, parasti pietiek ar dažiem pilieniem.
To var izmantot kā sejas mazgāšanas līdzekli, jo tas atsvaidzina maigu un jutīgu ādu.
Rožu ūdens ir izgatavots no tīra rožu ziedlapiņu ekstrakta bez mākslīgiem aromatizētājiem. Tas attīra, atsvaidzina un tonizē ādu, piešķirot tai dabisku mirdzumu no iekšpuses. Attīra, atsvaidzina un tonizē ādu.
Uztur ādas pH līdzsvaru, mitrina un piešķir ādai dabisku mirdzumu. Nomierina un mazina saules apdegumus un kairinājumu. Atvēsina un mazina pietūkumu
Var izmantot arī kā gaisa atsvaidzinātāju vai pievienot vannai pirms peldes.
Sastāvs: ūdens,rožu ekstrakts.