Katalogs
Atsvaidzinošs galvas ādas skrubis Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Atsvaidzinošs galvas ādas skrubis Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Atsvaidzinošs galvas ādas skrubis Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Atsvaidzinošs galvas ādas skrubis Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Atsvaidzinošs galvas ādas skrubis Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml

Atsvaidzinošs galvas ādas skrubis Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml

Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Skrubis galvas ādai ar attīrošu un atsvaidzinošu iedarbību.

Ar piparmētru un tulsi. Bagāts ar ajūrvēdas ekstraktiem un īpašām aktīvajām sastāvdaļām, lai uzturētu veselīgu galvas ādu.

Maigi pīlings. Piemērots jutīgai ādai.

1895 €
Pieejamība: 4 Gab.
Produkta kods: RSYN-023

AIAB 6 mēneši pēc atvēršanas

"Pavana ir galvas ādas skrubis ar attīrošu un atsvaidzinošu iedarbību.

Silīcija dioksīds pīlingo, bet kokosriekstu eļļa baro un mīkstina.

Ājurvēdiskie tulsi un tripalas ekstrakti kopā ar cinka laktātu, tējas koka un lavandas ekstraktiem tonizē un attīra ādu.

Ajūrvēdas alteja un Grieķu sierāboliņš kopā ar hialuronskābi un ogļhidrātu izomerātu uztur mitrināšanu un aizsargā pret sausumu.

Ar atsvaidzinošām piparmētras, lavandas un eikalipta ēteriskajām eļļām, kas pastiprina tīrības sajūtu un piešķir raksturīgo aromātu.

Tādējādi galvas āda tiek maigi attīrīta un sagatavota turpmākajām procedūrām.

Piemērots jutīgai ādai.

Nosaukumu iedvesmojuši divi sanskrita vārdi: pāvana, kas nozīmē "attīrītājs", un pavana - viens no vēja nosaukumiem.

Ājurvēdas izcelsme

Tulasī (Tulsi), svētais baziliks: bagāts ar dabīgiem antioksidantiem. Tam piemīt antibakteriālas un pretiekaisuma, kā arī pretnovecošanās īpašības. Ajūrvēdā Tulsi ūdens ekstrakts tiek uzskatīts par lielisku anupānu (nesēju) citām aktīvajām sastāvdaļām.

Methī jeb grieķu sierāboliņš: ajūrvēdā šim augam ir atzītas dažādas īpašības, tostarp matu stiprināšanas, matu izkrišanas novēršanas un matu augšanas īpašības. Tāpēc tas ir ļoti noderīgs, ja mati ir reti, plāni un vāji.

Kokosriekstu eļļa (Narikela): saskaņā ar ajūrvēdu tā ir īpaši piemērota Pitta došai (jutīgai, maigai, normālai ādai). Tai piemīt antioksidanta, pretiekaisuma un nomierinošas, antibakteriālas un pretsēnīšu īpašības. Baro un aizsargā ādu.

Sandalkoks (Chandana): saskaņā ar ajūrvēdu tas ir rasajana (atjaunojošs) augs. Tam piemīt pretnovecošanās, nomierinošas un atsvaidzinošas īpašības. Bagāts ar antioksidantiem, tas ir piemērots visiem ādas tipiem, jo tam piemīt pretiekaisuma īpašības, kas noder jutīgas ādas apsārtumu gadījumā, antibakteriālas, antiseptiskas un savelkošas īpašības, kas norādītas taukainai un netīrai ādai, un mīkstinošas īpašības, kas noder sausai ādai.

Altea (Khatmī): mīkstinošs līdzeklis ādai un matiem, jo tam piemīt gļotādas un pretiekaisuma īpašības, noder sausai, jutīgai ādai, iekaisumiem un ekzēmām. Tam piemīt arī labas antioksidantu īpašības. Ājurvēdā to iesaka Vata un Pitta došas nomierināšanai.

Lietošanas ieteikumi:

Uzklājiet uz mitras ādas un iemasējiet galvas ādā. Atstājiet uz dažām minūtēm un noskalojiet. Atkārtojiet reizi nedēļā vai pēc vajadzības.

Iepakojums: 100% pārstrādāta un pārstrādājama plastmasas burciņa. Emaljēts alumīnija vāciņš.

Sastāvs (INCI): Aqua, Silica, Propanediol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Zinc Lactate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera Oil*, Ocimum Tenuiflorum Extract*, Althaea Officinalis Root Extract*, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Terminalia Chebula Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Saccharide Isomerate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Xanthan Gum, Tocopherol, Mentha Piperita Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ethyl Lauroyl Arginate Hcl, Lactic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Citric Acid, Sodium Citrate, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool.

* no bioloģiskās lauksaimniecības.

Ādas tips:
Visų tipų odai
Matu tips
Visų tipų plaukams
Vata došas ietekme
Mažina
Pita dosha iedarbība
Mažina
Izcelsmes valsts:
Italija
Ražošanas valsts:
Italija
Summa:
150 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns