Kafija ir viens no populārākajiem dzērieniem. Daudzi cilvēki bez tā nevar iztikt. Slavenais ājurvēdas šefpavārs Udo Šneiders ir radījis šo perfekti sabalansēto garšvielu maisījumu, kas samazina skābumu, uzlabo gremošanu un piešķir kafijai fantastisku garšu.
Kafija ir gandrīz vai kultūras mantojums, un daudzi cilvēki bez tās nevar iztikt.
Klasiskā ājurvēdas aromātiskās kafijas burvju garšvielu maisījuma sastāvdaļas ir atlasītas, lai samazinātu skābumu un atvieglotu kafijas gremošanu.
Šo maisījumu radījis pazīstamais ājurvēdas gardēžu šefpavārs Udo Šneiders.
Šī gardēžu organiskā garšvielu maisījuma vērtīgās sastāvdaļas ir aizsargātas vieglā un aromātu saglabājošā burciņā ar atverēm smidzināšanai.
Pagatavošana: garšvielu maisījumu vāra ūdenī dažas minūtes kopā ar kafiju (ja iespējams, espresso) vai pievieno 2 šķipsnas (vai pēc garšas) garšvielu maisījuma 1 litram verdoša ūdens un vāra 5 minūtes. Lejam kafiju un vāram vēl 5 minūtes.
Sastāvdaļas: kardamons*, kanēlis*, anīss*, ingvers*, sarkanie pipari (pimento)*, melnie pipari*, krustnagliņas*.
* No bioloģiskajām saimniecībām
Alergēni: norādīti treknrakstā.
Uzglabāšanas nosacījumi: uzglabāt sausā, vēsā vietā
Neto daudzums: 70 g
Labākais pirms: skatieties uz iepakojuma
Ražotājs: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vācija