Ajūrvēdas tēja Tulsi Sweet Rose, birstoša, Organic India, 100g
Tulsi garšaugu bagātīgās lapas ir bagātinātas ar īsto rožu maigajām ziedlapiņām. Šī ir dabiski saldināta tēja, vienkārši aplejiet to ar verdošu ūdeni un baudiet!
To gatavo, sajaucot baziliku (tulsi), rožu ziedlapiņas, kumelīšu ziedlapiņas un citronzāli. Bez kofeīna.
Pietiek līdz 50 tasītēm.
Tas ir smalks Tulsi lapu maisījums ar dabīgām rožu ziedlapiņām, nomierinošu kumelīšu spēku, dabīgu stēvijas lapu saldumu un nelielu daudzumu citronmirtes.
Tā ir tēja, kas ar savu dabisko saldumu var iepriecināt diabēta slimniekus un ir ideāli piemērota tiem, kuri ievēro mazkaloriju diētu un nevar atļauties cukuru vai saldumus.
Pietiek 50 tasīšu.
● palīdz mazināt stresu un palīdz atslābināties
● palīdz uzturēt normālu gremošanu un vielmaiņu
● spēcīgs adaptogēns
● palīdz stiprināt imunitāti pret klepu un saaukstēšanos
Tulsi ir īpašs augs, kas Indijā ne velti tiek dēvēts par svēto baziliku - sena gudrība mūsdienu pasaulei. Augs ar sarežģītu ķīmisko struktūru. Tulsi iedarbība uz organismu ir visaptveroša, bet bieži vien smalka. Kā balzāms ķermenim, prātam un dvēselei, tā īpašības Indijā tiek izmantotas jau vairāk nekā 5000 gadu. "Tulsi, "garšaugu karaliene", šodien ir nonākusi Rietumos. Regulāri tulsi tējas lietotāji par to izsakās ļoti atzinīgi. Dzeriet tulsi tēju katru dienu tik daudz, cik vēlaties - atšķirībā no daudziem garšaugiem to nav nepieciešams dozēt. Arī bērni to mīl.
"Organic India" tulsi tiek audzēts lauku saimniecībās ilgtspējīgā veidā. Šīs bioloģiskās tējas tiek gatavotas no vislabākajām tulsi lapām un ziediem, kas sajaukti ar citiem bioloģiskajiem garšaugiem, tējām vai garšvielām. Tādējādi tiek radīts dabisks, bet izteiksmīgs dzēriens.
Lietošana: 1 tējkaroti tējas uz 120 ml verdoša ūdens, samaisiet. Atstājiet uz 3-5 minūtēm, pārtrauciet un pasniedziet. Var saldināt. Atdzesēta ir divreiz spēcīgāka. Vislabāk dzert bez piena.
Iepakojums: metāla aizzīmogojama burka, iekšpusē plastmasas maisiņš.
Sastāvs: Rama Tulsi (Ocimum Sanctum), Krishna Tulsi (Ocimum Sanctum), Vana Tulsi (Ocimum gratissimum), rožu ziedlapiņas (Rosa centifolia), piparmētra (Mentha piperata), stevija (Stevia rebaudiana), kardamons (Elettaria cardamomum), kumelīte (Matricaria chamomilla).