Katalogs
Guduchi Giloy pulveris, bioloģisks, Nimi Ayurveda, 75g
Zīmols: Nimi Ayurveda
Organisks Organisks
Guduchi Giloy pulveris, bioloģisks, Nimi Ayurveda, 75g
  • Guduchi Giloy pulveris, bioloģisks, Nimi Ayurveda, 75g

Guduchi Giloy pulveris, bioloģisks, Nimi Ayurveda, 75g

Zīmols: Nimi Ayurveda
Organisks Organisks

Guduchi ir īpašs augs no Himalaju reģiona ar botānisko nosaukumu Tinospora cordifolia.

Guduchi Jau tūkstošiem gadu ir pazīstams un augsti vērtēts savu labvēlīgo īpašību dēļ, un ir kļuvis par labi pazīstamu klasisku garšaugu arī Rietumu pasaulē un aizvien plašāk izplatītajā ajūrvēdas produktu jomā.

995 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: 10695

Eiro zaļā lapa

Pulverveida sirds lapu drabiņu ajūrvēdā lieto diabēta, urīnceļu sistēmas slimību ārstēšanai un toksīnu izvadīšanai no organisma. To lieto, lai uzturētu normālu gremošanas un urīnceļu sistēmas darbību. Tā palīdz attīrīt asinis un tiek lietota gripas un drudža laikā.

Guduchi Ājurvēdā lieto akūtu infekciju gadījumā, kā gremošanas atbalsta un diurētisku līdzekli. Var būt noderīgs paaugstināta urīnskābes līmeņa, podagras, vājuma, dažādu urīnceļu infekciju, dispepsijas, caurejas, reimatisma, aizcietējumu, dzeltenes, vēdertīfa, vīrushepatīta, malārijas un tuberkulozes gadījumos.

Guduchi atbalsta normālu urīnceļu sistēmas darbību, mazina dedzināšanas sajūtu, mazina pārmērīgas slāpes un priekšlaicīgu sāta sajūtu. Veicina barības vielu uzsūkšanos kuņģī un zarnās, novērš amnēziju. Palielina organisma izturību. Palīdz izvadīt dažādas tārpus.

Lietošanas metode:

Lietošanaiekšķīgai lietošanai (saskaņā ar ajūrvēdas traktātiem): Ņem 0,5 tējkarotes pulvera 2-3 reizes dienā pēc ēšanas ar siltu vārītu ūdeni.

Kontrindikācijas: Individuāla sastāvdaļu nepanesība, atklātas čūlas, hronisks gastrīts. Pirms lietošanas ieteicams konsultēties ar ajūrvēdas praktizētāju. Neskatoties uz nekaitīgumu, grūtniecības laikā lietot piesardzīgi, labāk izvairīties.

Diabēta slimniekiem: augs pazemina cukura līmeni asinīs, īpaši lietojot citus pretdiabēta līdzekļus. Guduchi Tāpēc pulveris jālieto stingrā ārsta uzraudzībā.

Brīdinājumi: grūtniecības laikā lietot tikai ārsta uzraudzībā.

Sastāvs: guduchi, giloja, Tinospora cordifolia lapas pulverī, no bioloģiskām saimniecībām.

Tīrais saturs: 75 g

Nesatur aromatizētājus, krāsvielas, cukuru, saldinātājus, laktozi, soju, lipekli, kviešus, raugu, konservantus, želatīnu un sodu.

Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt sausā, vēsā un tumšā vietā, bērniem nepieejamā vietā.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Svars/Daudzums:
75 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Svaigēdājiem Svaigēdājiem
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav