Katalogs
Ādu nomierinoša ziede, Amrita Organics, 15ml
Zīmols: Amrita Organics
  • Jaunums
Ādu nomierinoša ziede, Amrita Organics, 15ml
  • Ādu nomierinoša ziede, Amrita Organics, 15ml

Ādu nomierinoša ziede, Amrita Organics, 15ml

Zīmols: Amrita Organics

Nomierinoša organiska ziede, kurai ir nomierinoša un barojoša iedarbība uz ādu, pateicoties tās īpašajam sastāvam no asinszāles, kliņģerīšu un savvaļas rožu eļļām.

Tā ir īpaši bagāta ar asinszāles eļļu, kurai piemīt pretiekaisuma un nomierinošas īpašības, kā arī pozitīvi iedarbojas uz rētām un apdegumiem.

Tāpēc tā ir piemērota arī apsārtinātām vai stipri sasprēgājušām ādas vietām.

895 €
Pieejamība: 5 Gab.
Produkta kods: 14077

"Amrita Organics" nomierinošā ziede ir organiska ziede, kurai ir relaksējoša un barojoša iedarbība uz ādu, pateicoties tās īpašajam sastāvam no asinszāles, kliņģerīšu un mežrozīšu eļļām.

Īpaši augstais asinszāles eļļas saturs, kurai piemīt pretiekaisuma un nomierinošas īpašības, ļauj Bio Nomierinošajai ziedei pozitīvi iedarboties uz tādām vietām kā rētas un apdegumi. Tāpēc nomierinošais Salve ir piemērots arī apsārtinātām vai stipri saspringtām ādas vietām.

Eteriskās eļļas papildina ziedi ar savām atbalstošajām īpašībām, piemēram, piparmētra (atvēsinoša), lavanda (nomierinoša), kajeputa (nomierinoša), tējas koka eļļa (dezinficējoša), salvija (attīroša) un sandalkoks (pretiekaisuma).

Ingredients (INCI): Olea Europaea Seed Oil (Olive Oil)*, Cera Flava/Alba (Beeswax)*, Hypericum Perforate ((St. John's Word), Macerate*, Rosa Canina Fruit Oil (Rosehip Oil)*, Calendula Officinalis Extract (Calendula Extract)*, Mentha Arvensis Herb Oil (Field Mint Oil)*, Lavandula Angustifolia Oil (Lavender Highland Oil)*, Melaleuca Leucadendron Oil (Cajeput Oil)*, Melaleuca Alternifolia Oil (Tea-Tree Oil, m.a.)*, Salvia Officinalis Oil (Sage Oil)*, Santalum Spicata Wood Oil (Sandalwood Oil)*, Limonene**, Linalool**, Cineol**.

  • * sertificēti bioloģiski audzēti
  • ** no dabīgām ēteriskajām eļļām
Ādas tips:
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
ne ES
Ražošanas valsts:
Vokietija
Similar products
Pašlaik mums nav
  • Jaunums
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav