Katalogs
Sāpju remdinošs balzams Ultra Power Red, Zandu, 8ml
Sāpju remdinošs balzams Ultra Power Red, Zandu, 8ml
  • Sāpju remdinošs balzams Ultra Power Red, Zandu, 8ml

Sāpju remdinošs balzams Ultra Power Red, Zandu, 8ml

"Zandu Ultra Power Balzams spēcīgām galvassāpēm, ķermeņa sāpēm un saaukstēšanos 8 ml sniedz tūlītēju atvieglojumu un ir drošs un efektīvs līdzeklis pret stiprām sāpēm un saaukstēšanos.

Tas sniedz ātru un ilgstošu atvieglojumu spēcīgām galvassāpēm, stiprām muguras sāpēm, ķermeņa sāpēm, stiprām ceļgalu un locītavu sāpēm, stiprām kakla un plecu sāpēm, sastiepumiem, muskuļu sāpēm, iekaisumiem un saaukstēšanās slimībām.

495 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 8901248701129
Pašlaik nav noliktavā


1910. gadā dibinātā Zandu mērķis ir kalpot cilvēcei, nodrošinot tīras, autentiskas un efektīvas ajūrvēdas zāles par pieņemamām cenām. Paturot to prātā, mēs ražojam autentiskus ajūrvēdas produktus, stingri ievērojot specifikācijas, kas noteiktas senajos ajūrvēdas rakstos, piemēram, Charak Samhita, Sushruta Samhita un Bhaishajya-Ratnavali. "Zandu Ultra Power Balzams stiprām galvassāpēm, ķermeņa sāpēm un saaukstēšanās gadījumā" 8 ml sniedz tūlītēju atvieglojumu un ir drošs un efektīvs līdzeklis pret stiprām sāpēm un saaukstēšanos. Tas sniedz ātru un ilgstošu atvieglojumu spēcīgu galvassāpju, spēcīgu muguras sāpju, ķermeņa sāpju, spēcīgu ceļgalu un locītavu sāpju, spēcīgu kakla un plecu sāpju, sastiepumu, muskuļu sāpju, iekaisumu, saaukstēšanās gadījumā.

* Ātra un ilgstoša sāpju remdēšana spēcīgu galvassāpju, piemēram, migrēnas, muguras sāpju un saaukstēšanās gadījumā.

* Tas ir specializēts pretsāpju balzāms ar ajūrvēdas sastāvā iekļautu spēcīgu ēterisko eļļu un garšaugu, kas palīdz uzturēt normālu imunitāti.

* Tās pretsāpju īpašības palīdz efektīvi mazināt sāpes

* Tas ir dabīgs balzāms, 100% drošs un efektīvs

Lietošana: uzklājiet Zandu Ultra Power balzāmu galvassāpēm, muguras sāpēm un saaukstēšanās gadījumā uz sāpīgajām vietām, netīrot ādu.

Sastāvs: Composition in w/w -Mentha sp. – Satva 17%, Gaultheria fragrantissima – OL. 25%, Syzygium aromaticum – OL. 5.0%, Melaleuca lecadendron – OL. 5.0%, Trachyspermum ammi – Satva 0.5%, Eucalyptus globulus – OL. 0.2%, Myristica fragrans – OL. 0.1%, Capsicum annuum – Satva 0.02%, Toney Red, Quinazarine green SS, Base q.s.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Summa:
10 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Zero Waste Zero Waste