Katalogs
Pro Age nakts sejas krēms nobriedušai ādai, Sattva Ayurveda, 50ml
Zīmols: Sattva Ayurveda
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
  • Jaunums
Pro Age nakts sejas krēms nobriedušai ādai, Sattva Ayurveda, 50ml
  • Pro Age nakts sejas krēms nobriedušai ādai, Sattva Ayurveda, 50ml

Pro Age nakts sejas krēms nobriedušai ādai, Sattva Ayurveda, 50ml

Zīmols: Sattva Ayurveda
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Apvienojot magnija, niacinamīda un ajūrvēdas kumkumadi eļļas iedarbību, tas nodrošina nomierinošu un atjaunojošu nakts kopšanu.

Tas iedarbojas uz ādu atslābinoši, atjaunojot tās mirdzumu, mazinot apsārtumu un ādas nepilnības.

Uzticieties bagātajām ajūrvēdas tradīcijām un pamostieties ar svaigu, starojošu un brīnišķīgi atjaunotu sejas ādu.

98,1 % dabīgs, 100 % vegāns.

1495 €
Pieejamība: 10 Gab.
Produkta kods: 5903794189126

Apvienojot magnija, niacinamīda un ajūrvēdas kumkumadi eļļas iedarbību, tas nodrošina nomierinošu un atjaunojošu nakts kopšanu. Tas iedarbojas uz ādu atslābinoši, atjaunojot tās mirdzumu, mazinot apsārtumu un ādas nepilnības. Uzticieties bagātajām ajūrvēdas tradīcijām un pamostieties ar svaigu, starojošu un brīnišķīgi atjaunotu sejas ādu.

Atklājiet Pro-age nakts krēma galvenās sastāvdaļas:

1. Magnijs: magnijs ir pazīstams ar savām lieliskajām ādu nomierinošajām īpašībām, tam ir svarīga loma ādas nomierināšanā un atjaunošanā. Tas palīdz mazināt apsārtumu, iekaisumu un kairinājumu, tāpēc ir ideāli piemērots cilvēkiem ar jutīgu vai reaģētspējīgu ādu. Izmantojot mūsu nakts krēmu, jūs varat sajust, kā izzūd dienas spriedze, jo magnijs atslābina ādu un palīdz tai atjaunoties, kamēr jūs guļat.

2. Ājurvēdas Kumkumadi eļļa: Ājurvēdas jaunības eliksīrs. Šis tradicionālais efektīvo garšaugu un eļļu, tostarp safrāna, kurkumas un sandalkoka, maisījums ir novērtēts reģeneratīvo un pretnovecošanās īpašību dēļ.

3. Niacinamide: pazīstams arī kā vitamīns B3, tas izlīdzina ādu, mazina plankumus un krāsas izmaiņas, kā arī harmonizē sebuma sekrēciju.

Kādas ir kumkumadi eļļas krēma regulāras lietošanas priekšrocības?

Nomierina ādu: Nakts krēma sastāvā esošais magnijs palīdz nomierināt un mīkstināt ādu, ko novērtēs cilvēki ar jutīgu vai kairinātu ādu. Krēms mazina apsārtumu un iekaisumu, padarot ādu nomierinātu un komfortablu.

Spožums: Kumkumadi eļļa, kas bagāta ar dabīgām sastāvdaļām, uzlabo ādas dabisko mirdzumu. Pamostieties ar mirdzošu un atsvaidzinātu sejas ādu, kas atspoguļo jūsu iekšējo skaistumu.

Mazina nepilnības: krēma sastāvā esošie ajūrvēdas garšaugi (kurkuma, centella, lakricas) mīkstina nepilnības, plankumus un nepilnības. Tās izceļ vienmērīgāku ādas toni.

Nakts atjaunošana: jums nav svešs skaistumkopšanas miega jēdziens. Pro-age nakts krēms ir izstrādāts, lai atbalstītu ādas atjaunošanos miega laikā.

Aromterapija: kumkumadži eļļas maigajam un nomierinošajam aromātam piemīt relaksējoša iedarbība, sniedzot Jums patiesi holistisku kopšanas pieredzi.

Lietošana: uzklājiet nelielu krēma daudzumu uz attīrītas sejas ādas. Atstājiet uz sejas uz nakti.

Sastāvs (INCI): Aqua, Propanediol, Niacinamide, Garcinia Indica Seed Butter, Glyceryl Mono Stearate Se, Centella Asiatica Leaf Extract, Sesamum Indicum Seed Oil, Crocus Sativus Flower Extract, Curcuma Longa Root Extract, Saccharide Isomerate, Sodium Cocoyl Amino Acids, Sarcosine, Magnesium Aspartate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Crocus Sativus Flower Filament Powder, Madhua Longifolia Flower Powder, Glycyrrhiza Glabra Root Powder,  Vetiveria Zizanioides Root Powder, Nelumbo Nucifera Flower Powder, Curcuma Longa Root Powder, Sodium Gluconate, Parfum.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Summa:
50 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav