Katalogs
Sejas krēms sausai un jutīgai ādai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 50ml
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Sejas krēms sausai un jutīgai ādai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Sejas krēms sausai un jutīgai ādai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Sejas krēms sausai un jutīgai ādai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Bagātīgs un viegli uzsūcošs pretnovecošanās krēms sausai un jutīgai ādai. Satur barojošas un aizsargājošas augu eļļas un sviestus (sezama, argana, olīvu, šī), nomierinošus ekstraktus (kliņģerīšu, kumelīšu) un pretnovecošanās ekstraktus (rozes, granātābolu, dažāda molekulārā svara hialuronskābi).

Āda ir lieliski barota, gluda un svaiga.

* uzlabota formula

* tagad testēta jutīgai ādai

* jauns bezgaisa iepakojums bez atkritumiem

* jaunas ajūrvēdas aktīvās sastāvdaļas

* hialuronskābe ar dažādu molekulāro svaru

1995 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: RSYN-006

AIAB 6 mēneši pēc atvēršanas

"ProAge sejas krēms sausai un jutīgai ādai ir barojošs, bagātīgs, viegli uzsūcošs, nemazgājams krēms.

Tā sastāvā ir augu eļļas un sviesti, piemēram, sezama eļļa barošanai un elastībai, argana eļļa reģenerācijai un antioksidantu īpašībām, olīveļļa maigumam un elastībai, šī sviests barošanai un aizsardzībai, lai barotu un aizsargātu ādu.

Kumelīšu un Damaskas rožu ūdens un kliņģerīšu ekstrakts nomierinoši un nomierinoši iedarbojas uz mitruma trūkuma vai jutīguma dēļ apsārtējušu ādu.

Rožu, granātābolu, E vitamīna, dažāda molekulārā svara hialuronskābes, olīveļļas, sezama un argana eļļas sinerģija iedarbojas pret novecošanos.

Rezultāts ir lieliski barota, gluda un svaiga āda. Tas ir ideāli piemērots arī jutīgai ādai un kā grima bāze.

Tekstūra un lietošana

Bagātīga, piesātināta, bet nemazgājama tekstūra, kas viegli iesūcas. Atstāj ādu mīkstu un zīdainu.

Formāts bez gaisa ļauj perfekti dozēt. Turklāt produktam nav nepieciešams pieskarties ar rokām, tāpēc formulai nepieciešams mazāk konservantu.

Saskaņā ar ajūrvēdu sezams ir indicēts sausai vai nobriedušai ādai, jo tā ir ideāla eļļa, kas palīdz mazināt problēmas, kas saistītas ar Vata došu (sausa, raupja, blāva, nobriedusi āda). Barojoša un aizsargājoša, bagāta ar minerālvielām, antioksidantiem un neaizvietojamām taukskābēm, sezama eļļa atjauno un aizsargā ādu, nodrošinot barošanu un elastību.

Ājurvēda iesaka lietot Damaskas rozes sausai vai nobriedušai ādai, kā arī jutīgai ādai: rozēm piemīt antioksidantas, tonizējošas un elastīgas īpašības, kas ir ideāli piemērotas sausai un nobriedušai ādai, turklāt to nomierinošo iedarbību novērtē jutīga āda. Turklāt rozēm piemīt savelkoša iedarbība, kas efektīvi iedarbojas uz paplašinātām porām.

Dārgakmeņu sandalkoks, kam piemīt pretnovecošanās un barojošas īpašības, uzlabo ādas krāsu un mirdzumu. Tam piemīt atjaunojoša un dziedinoša iedarbība, tas uztur ādas elastību un cīnās ar netīrumiem un plankumiem. Tā iedarbojas arī uz ādas iekaisumiem. Ājurvēda tai piešķir atjaunojošas īpašības, padarot to par ideālu sabiedroto nobriedušai ādai.

LIETOŠANAS PAŅĒMIENI:

Uzklājiet nelielu krēma daudzumu no rīta un vakarā pēc attīrošā līdzekļa, tonika un seruma, viegli iemasējot, lai krēms labāk iesūktos.

Lai panāktu spēcīgāku iedarbību, mēs iesakām ProAge Rasayana sejas krēmu sausai un jutīgai ādai lietot kopā ar ProAge Rasayana serumu.

Tas ir piemērots arī kā grima bāze.

Sastāvs (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Chamomilla Recutita Flower Water*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Olea Europaea Fruit Oil*, Propanediol, Rosa Damascena Flower Water*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Punica Granatum Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract*, Sodium Pca, Sodium Hyaluronate, Saccharide Isomerate, Santalum Album Wood Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Glyceryl Caprylate, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Parfum, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Ascorbyl Palmitate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Hydroxycitronellal.

* no bioloģiskās lauksaimniecības.

Ādas tips:
Brandžiai, sausai odai
Jautriai odai
Izcelsmes valsts:
Italija
Ražošanas valsts:
Italija
Summa:
50 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns