Katalogs
Sejas krēms jauktai un taukainai ādai ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Sejas krēms jauktai un taukainai ādai ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Sejas krēms jauktai un taukainai ādai ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Sejas krēms jauktai un taukainai ādai ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Sejas krēms jauktai un taukainai ādai ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Sejas krēms jauktai un taukainai ādai ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Sejas krēms jauktai un taukainai ādai ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Pretnovecošanās sejas krēms jauktai un taukainai ādai.

Šis krēms ir ar antioksidantu un pretnovecošanās iedarbību, baro un mitrina, kā arī atbilst jauktas un taukainas ādas vajadzībām, matējot un attīrot ādu.

Tā sastāvā ir dažāda molekulārā svara hialuronskābe, barojošas augu eļļas (argana, olīvu, jojoba) un attīroši ajurvēdas un augu ekstrakti.

Īpašā tekstūra kombinētai un taukainai ādai nav taukaina un uzreiz iesūcas.

Bez gaisa, bez atkritumiem, pārstrādātas plastmasas iepakojums!

1995 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: RSYN-005

AIAB 6 mēneši pēc atvēršanas

Pro-Age sejas krēms jauktai un taukainai sejas ādai ir īpaši izstrādāts, lai apmierinātu jauktās, taukainās un nobriedušās ādas vajadzības. Vieglas augu eļļas, piemēram, jojobas, argana un olīvu, ar perfekti sabalansētu formulu mitrina un aizsargā ādu. Argana eļļas, dažāda molekulārā svara hialuronskābes, sandalkoka un E vitamīna kombinācija nodrošina efektīvu proage efektu. Salvijas ūdens, dadzis un tamarinda ekstrakts normalizē ādu, kas ražo pārāk daudz sebuma. Tējas koka ēteriskā eļļa ar antibakteriālām īpašībām un Neem iedarbojas uz netīrās ādas plankumiem. Rīsu pulverim ir matējoša iedarbība. Viegli uzsūcošā tekstūra nav taukaina un atstāj patīkamu maiguma sajūtu. Rezultāts ir gluda, svaiga un attīrīta sejas āda.

Kombinēta / taukaina un nobriedusi āda?

Daudziem pieaugušajiem sejas T zonā veidojas pinnes, pūtītes, seboreja vai spīdums - īsi sakot, klasiskās kombinētās un taukainās ādas pazīmes.

Tomēr nobriedušai ādai paredzētā anti-age kosmētika bieži vien ir veidota tā, lai tā būtu piemērota normālai vai sausai ādai. Kombinētai vai taukainai ādai šī parastā kosmētika ir pārāk smaga, pārāk barojoša un nesniedz ādai nepieciešamo, piemēram, attīrošas aktīvās sastāvdaļas.

Tāpēc šis sejas krēms ir izstrādāts īpaši jauktai/mērgaļīgai un nobriedušai ādai, kuras vajadzības ļoti atšķiras no jauktas/mērgaļīgas pusaudžu ādas vajadzībām.

ProAge: kāpēc šis apgalvojums?

Mūsu ProAge sejas krēmam jauktai un taukainai ādai mēs izvēlējāmies norādi ProAge, nevis veco Antiage, jo ProAge nozīmē atšķirīgu pieeju novecošanai. Novecošana vairs netiek uztverta kā kaut kas tāds, pret ko jācīnās ("anti"), bet gan kā normāls dzīvesveids, ar ko jāsaskaras apzināti, lai no jauna atklātu savu dabisko, mūžīgo skaistumu. ProAge kosmētika palēnina normālas novecošanās pazīmes, aizsargā ādu, uztur to veselīgu, respektē un mīl to.

Lietošana:

Uzklājiet no rīta un vakarā uz pilnīgi tīras un sausas ādas, viegli iemasējot. Lai sasniegtu vēl efektīvāku rezultātu, mēs iesakām ProAge Rasayana sejas krēmu jauktai un taukainai ādai lietot kopā ar Rasayana Antiage serumu.

Jauktai un taukainai ādai mēs iesakām veikt šādas darbības:

* no rīta attīrīt ar Arnas Soft Mousse, - vakarā divreiz attīrīt ar Amrita attīrošo eļļu, kam seko Arnas Soft Mousse.

* no rīta tonizējiet ar ProAge Ayurvedic Tulasi attīrošo ūdeni, - vakarā tonizējiet ar ProAge Ayurvedic Jati pīlinga ūdeni.

* ProAge sejas serums

* ProAge sejas krēms

* reizi nedēļā pēc attīrīšanas procedūras lietojiet Holud Anti-Age sejas masku jauktai un taukainai ādai, kas jāatstāj uz sejas 15 minūtes, pēc tam Tulasi ūdeni, serumu un krēmu!

Sastāvs (INCI): Ūdens, cetearila alkohols, Salvia Officinalis ziedu/lapu/stublāju ūdens*, glicerilstearāta citrāts, Rosmarinus Officinalis lapu ūdens*, propandiols, Simmondsia Chinensis sēklu eļļa, kokokaprilāta/kaprāts, Argania spinosa kodolu eļļa*, kaprilkaprilkapric triglicerīds, Oryza Sativa pulveris, nātrija pca, Olea Europaea augļu eļļa*, Arctium Lappa saknes ekstrakts*, nātrija hialuronāts, Melia Azadirachta sēklu eļļa*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Santalum Album Wood Oil, Glyceryl Caprylate, Saccharide Isomerate, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Glycerin, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Citronskābe, parfīms, benzilspirts, ksantāna sveķi, benzoskābe, nātrija fitāts, nātrija citrāts, heksilcinnamols, linalools, citronelols, geraniols, limonēns, hidroksicitronelāls.

* no bioloģiskās lauksaimniecības.

Ādas tips:
Brandžiai, sausai odai
Riebiai, spuoguotai odai
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
Italija
Ražošanas valsts:
Italija
Summa:
50 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda