Katalogs
Atjaunojošs nakts krēms, Himalaya, 50ml
Zīmols: Himalaya Herbals
Atjaunojošs nakts krēms, Himalaya, 50ml
  • Atjaunojošs nakts krēms, Himalaya, 50ml

Atjaunojošs nakts krēms, Himalaya, 50ml

Zīmols: Himalaya Herbals

Augstākās kvalitātes nakts krēms, kas bagātināts ar antioksidantiem un 100% augu izcelsmes aktīvajām sastāvdaļām, piemērots visiem ādas tipiem.

795 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: 8901138834746

6 mēneši pēc atvēršanas

Dienas laikā āda ir pakļauta piesārņojuma, saules gaismas, netīrumu un kosmētikas kaitīgajai iedarbībai. Naktī organisma atjaunošanās mehānisms kompensē dienas laikā ādai nodarītos bojājumus.

"Himalayan Revitalising Night Cream" ir ikdienas krēms, kas palīdz organisma dabiskajam atjaunošanās mehānismam, barojot ādu ar mitrinošām un uzturvielām. Tā sastāvā ir ābolu ekstrakti, kas palīdz nomierināt un mīkstināt ādu, tomātu ekstrakts, kas ir bagātīgs dabīgo alfa hidroksi skābes avots ādas barošanai, baltā lilija, kas mīkstina ādu, un kviešu dīgstu eļļa, kas ir bagātīgs dabīgā E vitamīna avots ādas aizsardzībai un mitrināšanai.

Lietošana: vakarā pirms gulētiešanas maigi iemasējiet attīrītā sejas un kakla ādā. Augstākā līmeņa sejas krēms dziļi iesūcas ādā un atjauno to uz nakti, saglabājot ādas mitruma līmeni, aizsargājot pret bojājumiem un mazinot smalkas grumbiņas un grumbiņas.

Brīdinājumi. Izvairīties no saskares ar acīm un bojātu ādu. Nelietot alerģiskas reakcijas gadījumā.

Sastāvs: Nimbaka (Citrus limon, citrons), Godhuma (Triticum sativum, kvieši), Seva (Pyrus malus, savvaļas ābols), Ksirakakoli (Lilium polyphyllum, baltā lilija), Raktamaci (Solanum lycopersicum, tomāts).

Sastāvs (INCI): Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Sorbitan Stearate, Phenoxyethanol, Ricinus Communis Seed Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Dimethicone, Lilium Candidum Bulb Extract, Sodium Benzoate, Carbomer, Pyrus Malus Fruit Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopherol Acetate, Sucrose Cocoate, Ethylhexylglycerin, Citrus Grandis Fruit Extract, Citrus Medica Limonum Fruit Extract, Solanum Lycopersicum Fruit/Leaf/Stem Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Lilial, Hexyl Cinnamal, Alpha Isomethyl lonone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Linalool, Geranoil.

Ādas tips:
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Ražošanas valsts:
Apvienotie Arābu Emirāti
Summa:
50 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Zero Waste Zero Waste