Katalogs
Sejas krēms jutīgai ādai Sensitive Care, Apeiron, 50 ml
Zīmols: Apeiron
Veido kremas jautrios odos priežiūrai Sensitive Care, Apeiron, 50 ml
  • Veido kremas jautrios odos priežiūrai Sensitive Care, Apeiron, 50 ml

Sejas krēms jutīgai ādai Sensitive Care, Apeiron, 50 ml

Zīmols: Apeiron

Augstas kvalitātes 24 stundu kopšana jutīgai sejas ādai ar argana eļļu, jojobas un avokado eļļām.

3495 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: 10351

Ar augstas kvalitātes argana, jojobas un avokado eļļu Apeiron Sensitive Care krēms piedāvā optimālu visu diennakti jutīgas un niezošas ādas kopšanu.

Rūpīgi atlasītas eļļas ir pazīstamas ar savu augsto saderību, un to īpašības veicina maigu un dabisku ādas atjaunošanos.

Cardiospermum halicacabum nomierina sakairinātu ādu un pasargā to no mitruma zuduma. Āzijas centella, kas pazīstama arī kā Gotu Kola jeb tīģerzāle (Centella asiatica), tiek izmantota Ķīnas un Indijas ājurvēdas tradicionālajās tradīcijās, kur tā jau tūkstošiem gadu tiek augstu novērtēta tās pretiekaisuma iedarbības dēļ.

Tāpēc Apeiron Sensitive Care krēms ir piemērots arī optimālai, dabiskai problemātiskas ādas kopšanai, kas ir noslogota, piemēram, ar neirodermītu un psoriāzi. Šī iemesla dēļ aromatizētājus neizmanto.

Apeiron ādas kopšanas krēmi ir īpaši izstrādāti un pielāgoti dažādu ādas tipu dažādām vajadzībām. Tam ir patīkami viegla, poras attīroša krēma-gēla tekstūra, tas ir līdzsvarojošs un jauneklīgs, piemērots arī nobriedušas ādas kopšanai, piešķir ādai daudz mitruma, to pārāk neeļļojot.

Tās efektivitātes noslēpums slēpjas īpaši izvēlētās aktīvajās vielām, āda saņem aktīvu un precīzu kopšanu, mācās atjaunoties un atklāj dabisku līdzsvaru.

100% vegāns un bez alkohola.

Lietošana: maigi uzklāt uz sejas, kakla un citām skartajām vietām no rīta un vakarā pēc tīrīšanas.

Tilpums: 50 ml (stikla trauks)

COSMOS sertifikācija: dabīga, sertificēta kosmētika

Sastāvdaļas (INCI): Aqua, Argania Spinosa Kernel Oil, Pentylene Glycol, Octyldodecanol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycerin, Persea Gratissima Oil, Dicaprylyl Carbonate, Polyglyceryl-2 Stearate, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Echium Plantagineum Seed Oil, Xanthan Gum, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Tocopherol, p-Anisic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Centella Asiatica Leaf Extract, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Sodium Hydroxide.

*no sertificētām bioloģiskajām saimniecībām

Ādas tips:
Jautriai odai
Izcelsmes valsts:
Vokietija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
50 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Zero Waste Zero Waste