Katalogs
Matu kondicionieris Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml
Zīmols: Dabur
Matu kondicionieris Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml
  • Matu kondicionieris Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml
  • Matu kondicionieris Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml
  • Matu kondicionieris Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml

Matu kondicionieris Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml

Zīmols: Dabur

Dabiskas sastāvdaļas un augu ekstrakti, piemēram, kaktuss, ķiploki un arugula, novērš matu izkrišanu.

Kondicionieris ir piemērots arī trausliem un vājiem matiem.

Jūsu mati kļūs spēcīgi, mīksti un viegli veidojami.

595 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: HL1802
Pašlaik nav noliktavā


Dabiskas sastāvdaļas un augu ekstrakti, piemēram, kaktuss, ķiploki un arugula, novērš matu izkrišanu. Kondicionieris ir piemērots arī trausliem un vājiem matiem. Tas padarīs jūsu matus stiprus, mīkstus un viegli veidojami.

"Vatika Wild Cactus Multivitamin+" kondicionieris, kas satur vitāli svarīgus multivitamīnus, kas papildināti ar greznu tīru ekstraktu maisījumu, palīdz kontrolēt matu izkrišanu un stiprina matus.

"Vatika Wild Cactus Multivitamin+" kondicionieris ir izgatavots no dabīgiem ekstraktiem

A, E, F vitamīnu maisījums: baro galvas ādu, palīdz kopt matus no saknēm līdz galiem un rada pamatu maksimālai matu veselībai.

Aktīvās sastāvdaļas:

Kaktuss - tam piemīt spēja uzturēt ādas dabisko ūdens līdzsvaru un tiek izmantots kā mitrinošs līdzeklis. Kaktusa ekstraktam piemīt arī reģenerējošas un nomierinošas īpašības, tas labvēlīgi iedarbojas uz trausliem un vājiem matiem un uzlabo galvas ādas asinsriti.

Ķiploki - bagāti ar fitoncīdiem, kas iznīcina baktērijas, un ēteriskajām eļļām, kas veicina asinsriti matu folikulos. Tas uzlabo matu augšanu, aptur matu izkrišanu un samazina blaugznas. Tas ir bagāts ar C vitamīnu, minerālvielām, tanīniem un flavonoīdiem.

Rukola ekstrakts optimāli baro matu folikulus, stiprina asinsvadus, uzlabo galvas ādas stāvokli un ir efektīvs līdzeklis pret matu izkrišanu.

Iemasējietmitros, ar šampūnu izmazgātos matos, koncentrējoties uz galvas ādu, atstājiet uz 2 minūtēm un rūpīgi izskalojiet. Atkārtojiet pēc vajadzības. Izskalojiet un vēlreiz izskalojiet, atkārtojiet, vēlreiz izskalojiet, vēlreiz izskalojiet, vēlreiz izskalojiet. Ja līdzeklis nonāk saskarē ar acīm, labi izskalojiet ar siltu ūdeni.

Sastāvs (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Glycerin, Glycol Distearate, Parfum, Behentrimonium Methosulfate, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Opuntia Ficus-Indica (Cactus) Flower Extract, Allium Sativum (Garlic) Bulb Extract, Eruca Sativa (Ghergir) Leaf Extract, Polyquaternium-37, Glycine Soja (Soybean) Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Linoleic Acid, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Disodium EDTA, Cocamidopropyl Betaine, C12-15 Pareth-3, Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Propylene Glycol, Sorbitol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, CI 47005, CI 42090.

Matu tips
Silpniems, sausiems plaukams
Visų tipų plaukams
Izcelsmes valsts:
ne ES
Ražošanas valsts:
Apvienotie Arābu Emirāti
Summa:
200 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda