Katalogs
Universāls garšvielu maisījums Garam Masala, organisks, Seyfried, 50g
Zīmols: Seyfried
Organisks Organisks
Universāls garšvielu maisījums Garam Masala, organisks, Seyfried, 50g
  • Universāls garšvielu maisījums Garam Masala, organisks, Seyfried, 50g

Universāls garšvielu maisījums Garam Masala, organisks, Seyfried, 50g

Zīmols: Seyfried
Organisks Organisks

"Garam Masala" ir klasiska "Masala" - īpaši novērtēti garšvielu maisījumi. Garam Masala, tāpat kā karijs, lieliski sader ar dārzeņiem, dalu un citiem eksotiskiem ēdieniem, piešķirot tiem īpašu eksotisku garšu.

895 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: 12048/1

Eiro zaļā lapa

Garam Masala ir 11 Ziemeļindijas virtuvei raksturīgu garšvielu maisījums. Piešķir garšu dārzeņu, pākšaugu, gaļas ēdieniem. Rets maisījums bez sīpoliem un ķiplokiem.

GARAM masala ir piemērota gandrīz visiem ēdieniem – tā piešķir tiem īpašu garšīgu aromātu, kas padara Indijas virtuvi slavenu visā pasaulē. Jūs varat tos vienkārši nedaudz apkaisīt, kad ēdiens ir gandrīz gatavs.

Bez konservantiem. Bez garšas pastiprinātājiem. Bez mākslīgām krāsvielām.

Pulveri pievieno traukam gatavošanas beigās.

Sastāvdaļas: Ķimenes*, koriandrs* , melnie pipari*, kardamons*, fenhelis*, ingvers*, kanēlis*, zvaigžņu anīss*, vāle*, muskatrieksts*, krustnagliņas*, lauru lapa*.

*no sertificētām bioloģiskajām saimniecībām.

Alergēni : sastāvdaļas ir atzīmētas treknrakstā. Iepakots vidē, kas satur zemesriekstus, sezama sēklas, glutēnu saturošus produktus, kviešus, piena pulveri, soju un sinepes.

Izcelsmes valsts: ārpus ES

Uzglabāšanas nosacījumi: uzglabāt sausā, vēsā vietā

Neto daudzums: 50 g

Labākais pirms: skatieties uz iepakojuma

Ražotājs: Seyfried, Vācija

---------------------------

Rīsi ar dārzeņiem (recepte). Nomazgājiet 1 glāzi rīsu, noteciniet caurdurī. Katliņā uzkarsē nedaudz eļļas vai izkausētu sviestu, pievieno 1 tējkaroti GARAM masalas. Pēc dažām sekundēm pievieno gabaliņos sagrieztus piparus, pusminūti apcep. Pievieno 2 glāzes smalki sagrieztu dārzeņu (burkāni, ziedkāposti, pupiņas u.c.) un maisot apcep 4-5 minūtes. Pievieno rīsus, vēlreiz samaisa. pievieno 2 glāzes ūdens, pievieno 1 tējkaroti sāls, vēlreiz samaisa, uzvāra. Pēc uguns samazināšanas vāra vēl 12-20 minūtes (atkarībā no rīsu veida), līdz rīsi uzsūc visu ūdeni, kļūst mīksti un pūkaini. Pēc 5 minūtēm ar dakšiņu sakuļ rīsus. Tas ir piemērots garšvielām ar zaļajiem zirnīšiem vai citrona šķēlītēm.

Izcelsmes valsts:
ne ES
Ražošanas valsts:
Vokietija
Svars/Daudzums:
50 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Augu izcelsmes uztura bagātinātājs Augu izcelsmes uztura bagātinātājs
Pašlaik mums nav