Katalogs
Zilās tantes Marokas kumelīšu ēteriskā eļļa, Sattva Ayurveda, 10ml
Zīmols: Sattva Ayurveda
Zilās tantes Marokas kumelīšu ēteriskā eļļa, Sattva Ayurveda, 10ml
  • Zilās tantes Marokas kumelīšu ēteriskā eļļa, Sattva Ayurveda, 10ml

Zilās tantes Marokas kumelīšu ēteriskā eļļa, Sattva Ayurveda, 10ml

Zīmols: Sattva Ayurveda

Aromātiskā eļļa, kas iegūta no Marokas kumelīšu (Tanacetum annuum) ziediem. Tai ir raksturīgā zilā krāsa, ko piešķir hamazulēns, kas ir spēcīgs pretiekaisuma un antioksidants. Ēteriskajai eļļai ir salds, ziedu aromāts ar augļu un augu notīm, tai piemīt nomierinošas un nomierinošas īpašības, tāpēc tā ir populāra aromterapijā. Tā var palīdzēt mazināt stresu un trauksmi, veicināt relaksāciju un uzlabot miega kvalitāti.

3995 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 5903794188075
Pašlaik nav noliktavā


Marokas kumelīte vai viengadīgā rūgtā saldā kumelīte, lat. Tanacetum annuum, ēteriskā eļļa, pazīstama arī kā "zefīrs". Zilā tansija, jo ēteriskā eļļa ir tumši zilā krāsā. Aromterapeiti to vienmēr iekļauj nomierinošos rituālos alerģiju, astmas, alerģisku bērnu un pieaugušo gadījumā; tās pretalerģisko, pretiekaisuma, pretdrudža, pretdrudža un tūsku īpašību dēļ.

(Viengadīgo rūgteni nedrīkst jaukt ar parasto rūgteni, lat. Tanacetum vulgare, kurai ir atšķirīgas bioaktīvās vielas un citas īpašības).

Vidusjūras reģionā savvaļas Marokas kumelīte ir gandrīz izzudusi. Tā pirmo reizi tika kultivēta Marokā, no kurienes arī cēlies tās nosaukums. Ēteriskās eļļas zilā krāsa ir saistīta ar hamazulēna (20-30 %) un citu svarīgu bioaktīvo savienojumu, piemēram, sabinēna, kampara, mircēna un pinēnu (alfa un beta), klātbūtni. Sīkāku informāciju skatīt sadaļā DCMS/GCMS analīze.

* Ēteriskā eļļa ir tumši zilā krāsā.

* Tai ir augļu liķiera, ziedu, piparmētru un siena aromāts.

* Nomierina jutīgu, kairinātu, niezošu ādu.

* Mazina pietūkumu.

* Lieto kosmētikas līdzekļos dermatīta un ekzēmas skartas ādas kopšanai.

* Aromterapeiti to vienmēr iekļauj alerģisku, astmas nomocītu bērnu un pieaugušo nomierinošos rituālos; pateicoties tā pretalerģiskajām, pretiekaisuma un niezi nomierinošajām īpašībām.

Lietošana

Telpu aromatizēšanai pievienojiet 1 - 2 pilienus ēteriskās eļļas aromātiskajām lampām un svečturiem.

Vannai 7 - 8 pilienus šīs ēteriskās eļļas sajauc ar glāzi kefīra, krējuma, jogurta vai ēdamkaroti sāls, medus, maigas eļļas un iepilina vannā.

Kosmētikai 3 - 4 pilienus ēteriskās eļļas sajauc ar 20 g jebkura krēma un lieto ādas barošanai.

Brīdinājumi. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Nelietot tieši uz ādas.

Nav ieteicams lietot bērniem līdz 6 gadu vecumam!

Lietojiet tikai ārīgi!

Jāpārbauda alerģiska jutība! Pirms ēterisko eļļu lietošanas ieteicams pārbaudīt ādas un elpceļu alerģisko jutību: vienu līdz divus pilienus eļļas sajauc ar 0,5 līdz 1 tējkaroti augu eļļas un ar vates gabaliņu uzklāj uz apakšdelma iekšpuses, plaukstas locītavas vai elkoņa locītavas locītavas iekšējās puses. Ja pēc kāda laika (ne ilgāk kā pēc 12 stundām) nerodas alerģiskas reakcijas, piemēram, apsārtums, nieze, eļļu var lietot ādas kopšanai.

Uzglabāt hermētiskā traukā vēsā un tumšā vietā.

100% tīra Marokas kumelīšu ēteriskā eļļa.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Summa:
10 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav