Katalogs
Priedes ēteriskā eļļa PINE, Sattva Ayurveda, 10 ml
Zīmols: Sattva Ayurveda
Pušų eterinis aliejus PINE, Sattva Ayurveda, 10ml
  • Pušų eterinis aliejus PINE, Sattva Ayurveda, 10ml
  • Pušų eterinis aliejus PINE, Sattva Ayurveda, 10ml

Priedes ēteriskā eļļa PINE, Sattva Ayurveda, 10 ml

Zīmols: Sattva Ayurveda

Priedes ēteriskajai eļļai piemīt pretmikrobu, pret neiralģiskas, antiseptiskas, pretvīrusu, baktericīdas, pretiekaisuma, diurētiskas, atkrēpošanas, insekticīdas (insektus atbaidošas), stiprinošas, nervu sistēmu stimulējošas īpašības. Ļoti labvēlīga elpošanas sistēmai muskuļu sāpju gadījumā.

795 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: 5903794180932

Priežu ēteriskajai eļļai ir svaigs un atsvaidzinošs aromāts. Pateicoties sildošajām īpašībām, tā lieliski iedarbojas uz muskuļu un locītavu sāpēm. Inhalācijas, kurām pievieno priežu eļļas pilienus, atvieglos saaukstēšanos, sinusītu un augšējo elpceļu slimības. Pievienojiet kamīnam dažus pilienus ēteriskās eļļas, Jūs atsvaidzināsiet elpu un mazināsiet garīgā noguruma simptomus. Eļļa stiprina imūnsistēmu un palielina organisma imunitāti.

Lietošana

Telpu aromatizēšanai aromātiskajās lampās un svečturos pilināt 1 - 2 pilienus priežu ēteriskās eļļas, inhalācijām - 4 - 5 pilienus šīs eļļas uz litru karsta ūdens un ieelpot ūdens tvaikus. Procedūras noder saaukstēšanās, gripas gadījumā, apkārtējā gaisa dezinfekcijai, tabakas smakas noņemšanai, klepus, iesnu, miegainības, paģiru u.c. gadījumā.

Vannai pievieno 7 - 8 pilienus šīs ēteriskās eļļas ar glāzi kefīra, krējuma, jogurta vai karoti sāls, medus, maigu eļļu un ielej vannā. 

Masāžai pievienojiet 5 - 6 pilienus priežu ēteriskās eļļas 20 g bāzes eļļas un izmantojiet masāžai, lai ārstētu muskuļu vai locītavu sāpes, cīnītos ar celulītu utt.

Kosmētikā sajauc 3 - 4 pilienus priežu ēteriskās eļļas ar 20 g jebkura krēma un lieto ādas barošanai.

Izlīdzināšanai

Priedes ēteriskā eļļa vislabāk sader ar sandalkoka, eikalipta, lavandas, niaouli, rozmarīna un salvijas ēteriskajām eļļām.

Brīdinājumi: Ēterisko eļļu drīkst lietot tikai atšķaidot ar bāzes masāžas eļļu. Ja nokļūst acīs, nekavējoties skalot ar lielu ūdens daudzumu. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Nelietot tieši uz ādas. 

Nav ieteicams bērniem līdz 6 gadu vecumam!

Tikai ārīgai lietošanai!

Jāpārbauda uz alerģisku reakciju! Pirms ēterisko eļļu lietošanas ieteicams pārbaudīt ādu un elpceļus uz alerģisko reakciju: sajauciet vienu līdz divus pilienus eļļas ar 0,5 - 1 tējkaroti augu eļļas un uzklājiet vates gabaliņu uz apakšdelma iekšpusi, plaukstas locītavu vai elkoņa saliekumu. Ja pēc kāda laika (maksimums 12 stundām) nerodas alerģiskas reakcijas – apsārtums, nieze, eļļu var izmantot ādas procedūrām.

Uzglabāt cieši noslēgtā traukā vēsā, tumšā vietā.

Sastāvs: 100% tīra priežu ēteriskā eļļa

Izcelsmes valsts:
Indija
Summa:
10 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav