Katalogs
Spožā sejas eļļa, Maharishi Ayurveda, 10 ml
  • Jaunums
Spožā sejas eļļa, Maharishi Ayurveda, 10 ml
  • Spožā sejas eļļa, Maharishi Ayurveda, 10 ml

Spožā sejas eļļa, Maharishi Ayurveda, 10 ml

Mandeļu, kviešu dīgstu un sandalkoka eļļas kopj un baro ādu.

Patīkama, holistiska kopšana visiem ādas tipiem.

Holistiski pilnveidota sejas eļļa. Pietiek ar vienu vai diviem pilieniem uz mitras ādas, lai aizsargātu un atjaunotu ādu.

Tīra mandeļu, kviešu dīgstu un sandalkoka eļļa kopj jūsu ādu.

Šīs vērtīgās aromātiskās eļļas piešķir produktam patīkamu, maigu aromātu.

2295 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: 8713544016261

Universāli pilnveidota sejas eļļa. Pietiek ar vienu vai diviem pilieniem uz mitras ādas, lai aizsargātu un atjaunotu sejas ādu. Tīra mandeļu, kviešu dīgstu un sandalkoka eļļa kopj ādu. Šīs vērtīgās aromātiskās eļļas piešķir produktam patīkamu, maigu aromātu.

Uzklājiet vienu vai divus pilienus šīs holistiskās sejas eļļas, kamēr āda vēl ir mitra, lai to koptu un aizsargātu. Tīra mandeļu, kviešu dīgstu un sandalkoka eļļa baro ādu un palīdz to atjaunot. Šīs vērtīgās aromātiskās eļļas piešķir produktam maigu, maigu aromātu. Īpaši pievilcīgā dāvanu iepakojumā. Produktu var lietot saudzīgi, un pudelīte kalpo ilgu laiku. Uzturiet savu skaistumu gan no iekšpuses, gan no ārpuses ar šo starojošo ādas serumu.

Sastāvs (INCI): Eļļas sastāvs: Prunus Amyg- Dalus Dulcis eļļa, Triticum Vulgare dīgstu eļļa, Lavandula Hybrida eļļa, Santalum Album eļļa, Foeniculum Vulgare eļļa, Pelargonium Graveolens eļļa, Cymbopogon Schoenanthus eļļa

Ādas tips:
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
ne ES
Ražošanas valsts:
Nyderlandai
Summa:
10 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav