Katalogs
Ajūrvēdas ķermeņa un sejas eļļa Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Ajūrvēdas ķermeņa un sejas eļļa Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ajūrvēdas ķermeņa un sejas eļļa Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ajūrvēdas ķermeņa un sejas eļļa Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml

Ajūrvēdas ķermeņa un sejas eļļa Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml

Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

"Himalaya's Dreams Centella / Clarity" ķermeņa un sejas eļļa stimulē kolagēna veidošanos, tāpēc tā ir īpaši piemērota nobriedušai ādai, jo veicina jaunu perifēro asinsvadu veidošanos.

Tas piešķir sejai starojošu un brīnišķīgi atsvaidzinošu mirdzumu.

1795 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: PI44004

BDIH Cosmos Natural BDIH Cosmos Organic

Centella ķermeņa un sejas eļļa veicina kolagēna veidošanos, tāpēc tā ir īpaši piemērota nobriedušai ādai, jo stimulē perifēro asinsvadu veidošanos. Tas piešķir mirdzošu sejas toni un ir lieliski atsvaidzinošs.

Ļoti augsts mandeļu eļļas saturs nomierinoši iedarbojas uz saspringtu ādu un, pateicoties tās īpašajai molekulārajai struktūrai, dziļi ādā ievada dažādas mūsu eļļu aktīvās sastāvdaļas.

Šankapušpi - ajūrvēdas smadzeņu toniks, kas nomierinoši un anksiolītiski iedarbojas uz nervu sistēmu, stiprina atmiņu un bieži tiek lietots neirodeģeneratīvo slimību gadījumos.

Daudzas citas sastāvdaļas, piemēram, amla, safrāns, vetivers un rīsu kliju eļļa, ir lieliski mīkstinošas, mirdzošas un elastīgas. Centella smarža ir vienkārši apbrīnojama un var izraisīt atkarību.

Ietekme:

Augstais C vitamīna, E vitamīna, karotīna, riboflavīna un dzelzs saturs stiprina ādu. Mitrinošās sastāvdaļas padara ādu veselīgu, starojošu un elastīgu.

Ieteicams:

Pateicoties tās spējai reģenerēt šūnas un veicināt elastību, mūsu centellas eļļa ir ļoti noderīga striju ārstēšanai grūtniecības laikā, kā arī rētu, pinnes vai ekzēmas ārstēšanai.

Ietekme uz psihi: Izgaismo, veicina skaidrību un stiprina atmiņu.

Produkta īpašības:

* COSMOS sertificēta dabīga ķermeņa un sejas eļļa

* Testēts bez dzīvniekiem

* Nesatur mākslīgās piedevas, parabēnus, sulfātus un silikonus

* Fairtrade

Sastāvs (INCI): Sesamum Indicum Seed Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Bacopa Monnieri Leaf Extract, Sida Cordifolia Extract, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Limonene, Convolulus Prostratus Extract, Emblica Officesminalis, Hruidesminalis Indicus Root Extract, Vetiveria Zizanoides Root Extract, Linalool, Ocimum Tenuiflorum Extract, Rubia Cordifolia Root Extract, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopherol, Citral, Glycine Soja Oil, Geranoil Oil, Crocus Sativy Farnesol.

---------------------------------------------------------------

"Himalaya's Dreams" - labākais no dabas ķermenim un dvēselei

Himalaya's Dreams' piedāvā augstas kvalitātes dabiskus produktus, kas ir ideāli piemēroti gan kosmētikas, gan ārstniecības vajadzībām. Uzņēmums atrodas Bavārijas mežā Vācijā, netālu no Pasavas pilsētas Trīs upes, un tā uzmanības centrā ir sertificēta ajūrvēdas dabīgā kosmētika. Himalaya's Dreams ķermeņa eļļas, šampūni, mutes eļļas un matu eļļas tiek ražotas saskaņā ar labākajām tradicionālajām ajūrvēdas veselības mācībām kosmētikas un terapijas jomā.

PortālamHimalaya's Dreams ir tuva valstu, to iedzīvotāju un kultūru tuvināšana. Viņu prioritāte ir vislabākie darba apstākļi, godīga tirdzniecība un draudzīga partnerība starp Vāciju un Indiju. Pārredzama, godīga un videi draudzīga: HIMALAYA'S DREAMS dabiskā kosmētika tiek kontrolēta no izejvielu ražošanas līdz galaproduktam. Regulāri apmeklējot ražotnes Indijā un Vācijā, tiek nodrošināta ļoti augsta COSMOS STANDARTA ievērošana. Sapņi piepildās...

Ādas tips:
Brandžiai, sausai odai
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
100 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Augu izcelsmes uztura bagātinātājs Augu izcelsmes uztura bagātinātājs
Pašlaik mums nav