Katalogs
Ajūrvēdas ķermeņa un sejas eļļa Viola / Harmonija, Himalaya's Dreams, 100ml
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Ajūrvēdas ķermeņa un sejas eļļa Viola/Harmonija, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ajūrvēdas ķermeņa un sejas eļļa Viola/Harmonija, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ajūrvēdas ķermeņa un sejas eļļa Viola/Harmonija, Himalaya's Dreams, 100ml

Ajūrvēdas ķermeņa un sejas eļļa Viola / Harmonija, Himalaya's Dreams, 100ml

Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

"Himalaya's Dreams Viola / Harmony" ķermeņa un sejas eļļa, kas sastāv no ļoti sarežģīta ajūrvēdas augu izcelsmes produktu: rīsu kliju un sezama eļļas, baro ādu dziļi dziļi zemākajos ādas slāņos, palīdzot tai atjaunoties un reģenerēties. Tas samazina ādas kairinājumus un nodrošina gludu, izsmalcinātu sejas toni. Organiskā rīsu kliju eļļa ir ideāli piemērota jutīgai ādai, jo tai piemīt mitrinošas un eksfoliējošas īpašības.

1795 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: PI44002

BDIH Cosmos Natural BDIH Cosmos Organic

Harmonijas ķermeņa un sejas eļļa sastāv no ļoti sarežģīta ajūrvēdas augu daļu sastāva: rīsu klijas un sezama eļļa baro ādu dziļi tās apakšējos slāņos, palīdzot tai atjaunoties. Tas samazina ādas kairinājumus un nodrošina gludu, izsmalcinātu sejas toni.

Ylang-ilangu ēteriskā eļļa mazina stresu, trauksmi, skumjas, spriedzi un bezmiegu.

Organiskā rīsu kliju eļļa sniedz daudz priekšrocību ādai. Tā mitrinošās un pīlinga īpašības padara to ideāli piemērotu jutīgai ādai.

Sezama eļļa satur E vitamīnu, kas var palīdzēt aizsargāt ādas šūnas no bojājumiem, ko izraisa tādi vides faktori kā UV stari, piesārņojums un toksīni. Sezama eļļa satur arī vairākus fenolu savienojumus, kas tai piešķir antioksidantu un pretiekaisuma īpašības.

Lakricas sakne satur savienojumu glicirizīnu, kam piemīt pretiekaisuma un pretmikrobu īpašības. To lieto tādu ādas slimību ārstēšanai kā ekzēma un pinnes. Tas ir bagātīgs antioksidantu avots, un tam piemīt ādu balinošas un pretnovecošanās īpašības.

Ietekme:

* Īpaši jutīgai ādai ar paaugstinātu jutību

* Nomierinošs, pret apsārtumu un kairinājumu

* Rafinēts un maigs, lai sejas tonis būtu vienmērīgs

* Mitrinošs un eksfoliējošs

* Baro dziļi ādas apakšējos slāņos

* Samazina antioksidantu stresu

* Pretiekaisuma un pretmikrobu līdzeklis

Ieteicams:

Piemērots tādu ādas slimību ārstēšanai kā ekzēma un pinnes. Ādas izgaismošanai ar pretnovecošanās iedarbību.

Mentālā iedarbība: mazina stresu, trauksmi, skumjas, spriedzi un bezmiegu.

Produkta īpašības:

* COSMOS sertificēta dabīga ķermeņa un sejas eļļa

* Testēts bez dzīvniekiem

* Nesatur mākslīgās piedevas, parabēnus, sulfātus un silikonus

* Fairtrade

Sastāvs (INCI): Sesamum Indicum Seed Oil*, Oryza Sativa Bran Oil, Cedrus Deodara Wood Oil, Helianthus Annuus Seed Oil*, Asparagus Racemosus Root Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Hemidesmus Indicus Root Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Viola Odorata Extract, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Nigella Sativa Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Citral**, Tocopherol, Santalum Album Extract, Glycine Soya Oil, Linalool**, Onosma Hispidum Root Extract, Limonene**, Geraniol**, Benzyl Benzoate , citronellol**, benzyl salicylate, farnesol**.

* no kontrolētas bioloģiskās ražošanas

** Daļa dabīgo ēterisko eļļu

---------------------------------------------------------------

"Himalaya's Dreams" - labākais no dabas ķermenim un dvēselei

Himalaya's Dreams piedāvā augstas kvalitātes dabiskus produktus, kas ir ideāli piemēroti gan kosmētiskiem, gan terapeitiskiem nolūkiem. Uzņēmums atrodas Bavārijas mežā Vācijā, netālu no Pasavas pilsētas Trīs upes, un tā uzmanības centrā ir sertificēta ajūrvēdas dabīgā kosmētika. Himalaya's Dreams ķermeņa eļļas, šampūni, mutes eļļas un matu eļļas ir izgatavotas saskaņā ar labākajām tradicionālajām ajūrvēdas mācībām par veselību kosmētikas un terapijas jomā.

PortālamHimalaya's Dreams ir tuva valstu, to iedzīvotāju un kultūru tuvināšana. Viņu prioritāte ir vislabākie darba apstākļi, godīga tirdzniecība un draudzīga partnerība starp Vāciju un Indiju. Pārredzama, godīga un videi draudzīga: HIMALAYA'S DREAMS dabiskā kosmētika tiek kontrolēta no izejvielu ražošanas līdz galaproduktam. Regulāri apmeklējot ražotnes Indijā un Vācijā, tiek nodrošināta ļoti augsta COSMOS STANDARTA ievērošana. Sapņi piepildās...

Ādas tips:
Jautriai odai
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
100 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • Jaunums